Debate, ki niso vezane na ostala področja...

POWER MAX
Nov uporabnik

trese?

Napisal/-a POWER MAX Če feb 03, 2005 6:22 pm

ole jst bi pa prašu kva bi lohk naredu pr golfu 4, zarad elektrike, zmer k stopm vn pa primem vrata me strese pa kr ornh. prosm za pomoč.
hvala :idea: :ue

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če feb 03, 2005 6:28 pm

Isto sceno mam jst z mojim P406. Nameravam pa gor fliknt un gumi trakec, k dol visi na tla.

Pazi to - je pa scena ful nevarna na pumpah k tankaš. Zmer se najprej prim za avto da te najprej zruka, k če boš šu tankat "naelektren" bo poleg tresenja še pokal pa bo nova tema na A.com.

Ja v USA je kao enga na pumpi tko razfukal - saj tko sm slišu, ampak odtakrat se tud če je sam rekla kazala zmer zavestno stresem.

Uglavnem, ja - Gumi trakec

lp

YOC 8)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če feb 03, 2005 6:31 pm

zamenjaj pulover pa bo bolj :D čist resno,mene ponavad ni nikol tresla statična elektrika,zadnje dneve ko sm mel pa en tak pulover na seb me je pa zmer užgal :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Cap
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Cap Če feb 03, 2005 8:30 pm

Običajno pomaga, če se držiš za pleh na vratih, še preden se z nogo dotakneš tal...
LP Andrej

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če feb 03, 2005 9:03 pm

no ja to da ga je razfukal kr mal dvomim ker je men en pred kksnim letom ko sm odpru tank, direkt uletu s fajrcajgom zravn pa zakuru pa je lepo vn gorel, js sam :shock: :shock: :shock: wtf in pol sm zapru in se je ugasnl un se mi je pa rezu in to je blo to.

sj ce nebi biu starejsi od mene pa to bi ga useku na gobc sam tko sm pa sam gledu debel.

kup si un trakec, sam men je tist grdo in raj preklinjam ko me strese :>

Uporabniški avatar
runner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a runner Če feb 03, 2005 9:13 pm

Voith je napisal/-a:... je men en pred kksnim letom ko sm odpru tank, direkt uletu s fajrcajgom zravn pa zakuru pa je lepo vn gorel....

:shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če feb 03, 2005 9:21 pm

Momci kt je smeks reku :) zamenjtite pulovrje pa bo :) men se to celo zimo dogaja k skos nosm te pofukane pulovrje :D
Poletni problem je pa zarad pick k me drgenjo :P :D if you know what i mean :D

LP PiLLLe

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Pe feb 04, 2005 11:32 am

Cap je napisal/-a:Običajno pomaga, če se držiš za pleh na vratih, še preden se z nogo dotakneš tal...

To je edina uspešna varianta.
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Pe feb 04, 2005 11:42 am

Tisr trakes se da tudi tako zmontirat, da se ga praktično ne vidi (zmontiraš ga na sredo podvozja, pa še to bolj ob strani - mogoče ob zadnji bicikl, tako da ga opaziš le ča z neko distanco voziš za avtom)...
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe feb 04, 2005 11:48 am

Kje sem že slišal tist štos...mogoče na a.com...:

je blo eno jugo vojaško lice (general al kaj) pa je vedno ko je natankal svojega džipa (dizel) fuknu čik noter v tank da se je ugasnu. In to so gledali njegovi podrejeni in se jim je zdelo jako frajersko...pa je en njegov podrejeni hotu bit enak frajer s stoenko...najbrž ni treba komentirat da ga je razfukal :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe feb 04, 2005 12:12 pm

phoebus je napisal/-a:Kje sem že slišal tist štos...mogoče na a.com...:

je blo eno jugo vojaško lice (general al kaj) pa je vedno ko je natankal svojega džipa (dizel) fuknu čik noter v tank da se je ugasnu. In to so gledali njegovi podrejeni in se jim je zdelo jako frajersko...pa je en njegov podrejeni hotu bit enak frajer s stoenko...najbrž ni treba komentirat da ga je razfukal :lol: :lol:

Sej nafta glih tko gori :roll: Kr verjemi mi...in to fajn :lol: Verjetno je frajer pozabu kestl zapret k se je vžgal vse skup...
Drugač je pa kolega enkrat na motorju pržgal tank...in je tud v tanku gorel...po je pač zapru pokrov in je ogenj ugasnu...ni panike...če bi pa dal časa pustu odprt bi pa verjetno da meli kak mali ognjemet :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe feb 04, 2005 12:41 pm

kestla sploh ne raznese ce ga prizges, raznese ga sele ko je cist prazen, in ko hlapi ki uhajajo nehajo uhajat, in zato ogn potegne not, dokler je pa v tanku bencin ki hlapi ven, pa gorijo hlapi in ogna ne potegne not. no saj neki cajta ne.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Pe feb 04, 2005 12:57 pm

OK pol je sam štos, al pa narobe razloženo ...
Samo a ni v večini primerov naelektren voznik (obleka) in razelektritev avta ne pomaga? Vedno pa pomaga poseben obesek za ključe (ali navaden 2M upor), s katerim se dotakneš avta- štrom glih tko "preskoči", samo tok je uporu primerno manjši, tako da ne strese.

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Pe feb 04, 2005 7:38 pm

aha, fino, še ena super napaka VAG avtomobilov :evil:

tudi mene na Polotu zdaj v mrzlem vremenu (v suhem in mrzlem se statična elektrika najbolje 'nabira') vsakič, ko zaprem vrata, strese. Sem se že kar sprijaznil... :?

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber So feb 05, 2005 8:52 am

Mene tudi vedno strese, pa sem se že navadil in mi je že kar malo čudno, če ne preskoči iskra, ko primem vrata. Pri prejšnjem avtu se je dogajalo enako.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van So feb 05, 2005 10:39 am

Zanimivo pa je, da se to ne dogaja pri vseh avtih. Pri nekaterih me strese, pri drugih pa ne in neglede na to kako sem oblečen.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So feb 05, 2005 10:51 am

YOC je napisal/-a:Isto sceno mam jst z mojim P406. Nameravam pa gor fliknt un gumi trakec, k dol visi na tla.

Pazi to - je pa scena ful nevarna na pumpah k tankaš. Zmer se najprej prim za avto da te najprej zruka, k če boš šu tankat "naelektren" bo poleg tresenja še pokal pa bo nova tema na A.com.

Ja v USA je kao enga na pumpi tko razfukal - saj tko sm slišu, ampak odtakrat se tud če je sam rekla kazala zmer zavestno stresem.

Uglavnem, ja - Gumi trakec

lp

YOC 8)

To so hteli Mythbuster-i dokazat če je res in je možno. Večino pa se dogaja to ženskam ker naj bi po njunem opazovanju večkrat (do 6 krat več) med tankanjem spet vzstopile v avto in potem nazaj ven. Pri tem se drgnejo ob zic in so naelektrene. Morajo pa bit res idealne razmere (prava mešanca kisika in bencinskih hlapov) da pride do eksplozije. Busterja sta potrebovala kar nekaj poiskusov da jima je ratalo.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So feb 05, 2005 4:16 pm

Problem je lahko tudi v kakšnih sintetičnih tepihih ali sedežih v vozilu.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] So feb 05, 2005 4:19 pm

mene zmerej strese pa kaj čmo sej sm navajen :) že 4 x me je 220 stresl pa kaj .. še zmer sm alive:D
PaPy

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov