Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Napisal/-a G-4S To apr 22, 2003 8:00 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To apr 22, 2003 8:16 pm

sam tko za info.
zanč sm gledu na discovery-u eno odajo(se mi zdi da neki Machine(gratest) :?: ) no in so mel avte(usakič majo neki posebnega).
in najhitrejši avto ki so ga predstavl je bila corveta z 730 konji :shock: :shock:
no modeli se pol furajo po avtocesti(privat da ne bo pomote) ki je dolga 92 km in modeli jo prevozijo v okoli 20 min!!! hitrost baje ne pade pod 190km/h in najvišja izmerjena hitrost je bila 367 km/h postavljena v tisi corveti od zgoraj.

tko da jst če bi že meu onassisa za atija bi ga lepo prosu za neki tazga :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe To apr 22, 2003 9:58 pm

fantj če maš ti ferarija si care na cest, Predstavli si da greš mim postaje povne pišk s ferarijem al pa z staro hondo. Če bi meu ferarija bi itak še mau okn odpru pa pecu.

Pol je pa tle še un imidž al pa ugled firme. Vsak k ma dnar ( pa da seveda ni avto freak) si bo kupu FERRARI, BMW, LAMBORGINI, MERŽOTA... un k pa je bol brez dnarja ( ni miljonar pa je mau iznajdliv in povr še mau zaljubljen u avte ) si bo pa kupu en povprečen avto pa ga mau naviju. Enim drugim redkim pa je fajn če majo čit en kripast avto ( pleh ) pod pokrovom pa zverino. ( moj frend na Yugot ma nalepko 45 a avto ma ca.70km pol pa usi glegajo kako gre YUgo 45 180km/h WOOOO )

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo To apr 22, 2003 10:30 pm

ja sem se peljal z merco sl55 amg. HUDOOO. 476km. na mors verjamt kolk te v trebuhu stisne, ko po gasu pohodis. mislis, da si priblizno ampak sam priblizno lahko predstavljas, ampak si NE MORES. samo za moj okus je sl55 mal pretezek(tono 900 pa se mal). sam jebiga to nardi(med drugim) velka masina, iz katere izvira orjaski navor(700). ampak dobr je , ce mi kdo tak avto senka, tud nebi bil glih jezen... je pa verjetno najvecji PLAYER 8) med avti... pa se neki A NI CUDN, V SLOVENIJI JE NAJMANJ 12 NOVIH PORSCHE TURBOV,PA MILJOOON CARRER,PA SE KAKSEN GT2 BI SE NASEL. MODENE PA NOBENE. ZA TISTO K SEM JAZ VEDU- JO JE MODEL ZE SESUL 2 LETI NAZAJ... LP... 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov