Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po feb 07, 2005 6:36 pm

glejte tisti ki ga pustite mrzlega lavfat na mestu enih 10 min. res kakšnih hudih kratkoročnih posledic ne bo,sam ko vam bodo pa pri 80k ali več začeli ropotati dročniki,se pa vprašajte zakaj so že obrabljeni.......no obrabljeni so ravno zaradi tega ker avto lavfa na mestu in je takrat najmanše mazanje na vrhu glave (se pravi odmična ter dročniki)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Po feb 07, 2005 6:55 pm

Tistih par minut medtem ko očistiš šipe mu sigurno ne bo škodovalo,
če laufa na mestu.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po feb 07, 2005 7:30 pm

Van je napisal/-a:Tistih par minut medtem ko očistiš šipe mu sigurno ne bo škodovalo,
če laufa na mestu.

Jest pa mislm da ni tko, pa ravno tistih par minut imaš v avtomobilu slabo mazanje in to že škoduje mašini....
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Po feb 07, 2005 8:10 pm

music_man je napisal/-a:
Dego je napisal/-a:segrevanje avtomobila 5-10 min = poraba bencina za okrog 10km vožnje ter večje onesnaževanje zraka.

tako piše v reviji AMZS !

Nebi jest lih verjev temu. In sicer zakaj ?
Lan enkrat januarja al februarja je meu frend zurko in sm biu tm z avtom. Mislu sm pac d bom tam prespav ampak je bil v uni koci totaln razfuk in svinarija tko d sm sou u avto spat. Zuni je blo mrzlo k p*****a tko d mi je avto skoz lavfu d mi blo toplo. To je blo pa cca 5 ur.
Se prav d sm jest u teh 5ih urah porabu tok bencina kot bi naredu 300 km poti. Kar pa niti priblizno ni res. Spomnem se ne kok je slo dol v tanku sam prog ogromen zih ni slo k ce ne bi vedu.

Jst sm mel podobno situacijo(odzuni -17, v bajti lih ene tok), pa sm spal v avtu isto ene 5-6 ur pa mi je pozrl skor pol tanka, kar je lih za ene 300 km, sej men tut ni blo nc jasn :shock: Pa baje da ni lih zdravo za masino, da ti tok casa laufa na mestu. Sam kaj ko sm biu nazgan ko mina, po alkotu pa ni voznje :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov