Kennman je napisal/-a:Audi a8 4.2 quattro : kar se tice voznih lastnosti, je krepko pred BMWjem, ze samo zaradi 4wd. sej je res, da ma BMW en kup el. pomagal, ampak pri ostrem ovinkanju in dodajanju plina je razlika precej opazna. bmwju odnasa zadek, medtem ko audi, ce ze, zdrsne zelo kontrolirano.obcutek je neprimerno bolj sporten v audiju, se sicer opazi da je tezek(1.8tone), ampak tisith 335KM z lahkoto obvladuje tako tonazo.tudi pri bmw je situacija podobna, ampak je vse bolj "mehko", limuzinsko pac.
zvok je pri audiju dosti sportnejsi, ce ga teras se ga slisi na 1km, v kabini pa je prijetno tih. enako velja za bmw(kabina), medtem, ko je zvok bolj "limuzinski".
glede notranje opreme in dizajna, pa se mi zdi lepsi BMW.
Skratka, glede na vse skupaj,sam sem bil bolj navdusen na d audijem, ki me je presenetu z odzivnostjo, obnasanjem v ovinkih, rezkim zvokom, spremenljivo visinopodvozja, porabo(v neg. smislu:),.....
zgoraj napisano mnenje je pac subjektivno, ampak mislim, da se bo tisti, ki je stestiral oba avta, in ima rad sportnost v kombinaciji z udobjem, z mano strinjal.
p.s. Stvari si nisem izmislil, ampak sem vozu oba.
LP
Kennman
Poplnoma se strinjam s tabo.
Ko se prvič sedel v Audija, sem si mislil, da bo v primerjavi z BMW-jem
uporaba stikal bolj zapletena, vendar sem ob koncu dneva, pretikal stikala
takorekoč v mize.Stikala so pametno razdeljena po armaturni plošči, kar,ponavljam omogoča otročje lahko upravljanje z avtomobilom.
Pri bavarcu potrebuje človek malce več vaje, vendar je končni rezultat(logično)
isti.
Ko sem ponoči po oavtcesti opravil "fly-by" z 270km/h v 4.0 tdi različici,
se piskajoč zvok turba slišal daaaaleč preden je kamera ujela avto.
Lega na cesti je odlična. Dizajn, no, moderen. Klinaste oblike vsepovprek, ni pa
kaksenga posebnega izstopanja oz kričanja, ki ga zasledimo pri sedmici,
kar ji štejem v prid. Trenutno je na trgo malo velikih limuzin, ki privabljajo
pozornost, kot to počne sedmica. Kljub letom.
Ji pa štejem v minus dejstvo , da avtomobil ni orientiran k vozniku kot so to
uspeli narediti pri Audiju. ( pri novi šestici, je to očitno še bolj)
Audi se trudi, da bi svojim uporabnikom omogočil okusiti kanček športnosti,
kar jim tudi uspeva. Audi postaja tisto, kar je bil BMW nekaj let nazaj.
Njihovi "veliki" avtomobili postajajo sinonim "športnih limuzin", in če k temu prištejemo še malce bolj agresiven dizajn, kot smo ga bili pri audiju vajeni dosedaj,
menim, da jim je uspelo.
Če bilo vprašanje izbire med sedmico in A osmico postavljeno 5 let nazaj,
bi se brez kakršnegakoli pomisleka odločil za sedmico. Danes pa....
Upam,da bo prihodnja sedmica jemala dih tako kot ta, vendar ne zaradi ekstravagantnost kot to počne sedaj, marveč zaradi športnega izgleda in agresivnosti, kot smo je bili vajeni v zlatih devetdesetih.