sedaj pa me zanima če mi je toleriral teh 5km/h ali bom dobil domov sliko ter poleg kazen?ali kaj mi sledi?vse skupaj se mi zdi čudno da me niso vstavili samo gledal me je v avto

aNze20 je napisal/-a:Verjetno ne ker ponavad pri omejitvi 50 meri sele ce prekoračs 70!!Lahko je slikal koga za tabo... :P Nikol pa ne veš,počak kake 2 mesca...
Dego je napisal/-a:malo ste tudi mogoče narobe razumeli,nista bila 2 policista ampak 2 policijska avtomobila kar je redkost da sta 2 avtaeden je pa bil veni pa me preprosto gledal,no upam da res nebo nič.
Dego je napisal/-a:...... sem se peljal mimo njega pa se je za mano zabliskalo 2-3 krat(nisem prepričan),peljal pa sem ..........
Caterham je napisal/-a:Dego je napisal/-a:...... sem se peljal mimo njega pa se je za mano zabliskalo 2-3 krat(nisem prepričan),peljal pa sem ..........
Dvomm da je bil to policaj, ker radarji ne uporablajo "flesa" (bliskavice) da se zabliska k pr fotoaparatu, ampak uporablja IR spekter svetlobe za "fles" kater pa je neviden cloveskim ocem..... Tako da zna bit tudi to razlog, da te niso ustavl, ker te enostavno niso slikal.....
LP
lublancan je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:Dego je napisal/-a:...... sem se peljal mimo njega pa se je za mano zabliskalo 2-3 krat(nisem prepričan),peljal pa sem ..........
Dvomm da je bil to policaj, ker radarji ne uporablajo "flesa" (bliskavice) da se zabliska k pr fotoaparatu, ampak uporablja IR spekter svetlobe za "fles" kater pa je neviden cloveskim ocem..... Tako da zna bit tudi to razlog, da te niso ustavl, ker te enostavno niso slikal.....
LP
so fleši, tastari golfi jih majo
BY_JOVICH je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:Dego je napisal/-a:...... sem se peljal mimo njega pa se je za mano zabliskalo 2-3 krat(nisem prepričan),peljal pa sem ..........
LP
so fleši, tastari golfi jih majo
Res je mene so tudi fleširali pa sem šel po njihove 14 km/h prehitr! Sam jst nism vidu nobenga golfasam pol ene 200m naprej so me ustavl!
BlackWind je napisal/-a:aNze20 je napisal/-a:Verjetno ne ker ponavad pri omejitvi 50 meri sele ce prekoračs 70!!Lahko je slikal koga za tabo... :P Nikol pa ne veš,počak kake 2 mesca...
pa itak saj po mojem misljenju bi te ona dva policaja potem ustavila ce bi sel tolk prehitro...ker bi beli golf sporocil naj te ustavijo ce bi prevec dirkal...najbrz so te mal z bliskanjem ustrasl....saj tko jest mislm....
Lp
Dego je napisal/-a:no včeraj večer sem se peljal skozi naselje na svoji desni sem zagledal belega gofa III ampak preprosto mi ni padlo v glavo da je to mogoče radar.no seveda ko sem se peljal mimo njega pa se je za mano zabliskalo 2-3 krat(nisem prepričan),peljal pa sem se maximalno 5 km/h več se pravi max 55 km/h,seveda se peljem dalje pod 50 km/h ko zagledam tudi na desni celo 2 policijska avtomobila, ampak me niso vstavili pa nič, peljal sem se lahko dalje.
sedaj pa me zanima če mi je toleriral teh 5km/h ali bom dobil domov sliko ter poleg kazen?ali kaj mi sledi?vse skupaj se mi zdi čudno da me niso vstavili samo gledal me je v avto![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov