Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To apr 27, 2004 3:50 pm

Kiri je napisal/-a:Lep pozdrav!
...pleh je kot s papirja in ko se že samo malo rukneš kam bo lukna,

se se spomnim...takrat pred grosupljem :twisted:
zvite tablice & swifta :lol:
(pa brez zamere ;))
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri To apr 27, 2004 3:57 pm

dobek je napisal/-a:
Kiri je napisal/-a:Lep pozdrav!
...pleh je kot s papirja in ko se že samo malo rukneš kam bo lukna,

se se spomnim...takrat pred grosupljem :twisted:
zvite tablice & swifta :lol:
(pa brez zamere ;))

Oh ja se tut jst še spomnem :wink: ...mah ni zamer itak, sej sm bil sam kriv...ena dobra stvar je pa bla od tega...tistga znaka suzuki nimam več spredi pa havbo sm se usaj spravu poštiraht :lol:

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To apr 27, 2004 6:13 pm

mašina je zelo zmogljiva za ta avto ,podvozje pa zelo slabo.Treba bo predelati podvozje,drugače je kot truga na cesti.

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz To apr 27, 2004 7:30 pm

No pa se jest :) kar se tice pleha je res da je mehk sam ce pazs.... :) avto leti k sneta skira... mam pa jest tud spuscenga pa 195/45/15 pa se ful dobr drzi oz. je zelo dobra lega na cesti. mam pa gti-ja s 110km(sportne odmicne, filter sportn pa skor itak nc ne da :) ) tko da ce te kj zanima prasi se

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri To apr 27, 2004 9:23 pm

makz je napisal/-a:No pa se jest :) kar se tice pleha je res da je mehk sam ce pazs.... :) avto leti k sneta skira... mam pa jest tud spuscenga pa 195/45/15 pa se ful dobr drzi oz. je zelo dobra lega na cesti. mam pa gti-ja s 110km(sportne odmicne, filter sportn pa skor itak nc ne da :) ) tko da ce te kj zanima prasi se

Hello...No mene zanima če ti glede na to da maš 195/15 gume kej drgne po blatnikih?...

Pa ja, ma Stratus_ prou...pedale me pa za h&t recimo prou idealn postavlene :)

LP Kiri

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI To apr 27, 2004 9:27 pm

Od GTI-ja so sedeži ful dobri povrh vsega so pa še legen ;))

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz To apr 27, 2004 9:39 pm

Kiri: ne nc mi ne idin ce nalozim 4 osebe pa zapelem cez ksno lukno al pa robnik takrt pa mi, drgac pa cist nc ker so fedri tud ful trdi. mam pa posirjene blatnike tud. ce te se kj zanima ti kr prasi :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To apr 27, 2004 10:02 pm

Stratus_ je napisal/-a:pozdrav!
aja meu je pa en kolega 1.3 75 km se mi zdi in je ful luštn avto..gre pa prbližn tulk kukr opel astra 1.4 75 km...

Ce si mislo swifta 1.3 ma navadn 68km, 1.3gti pa 101km :wink:

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr apr 28, 2004 3:32 am

monster_d je napisal/-a:
Stratus_ je napisal/-a:pozdrav!
aja meu je pa en kolega 1.3 75 km se mi zdi in je ful luštn avto..gre pa prbližn tulk kukr opel astra 1.4 75 km...

Ce si mislo swifta 1.3 ma navadn 68km, 1.3gti pa 101km :wink:

Odvisno veš. Mislm da ma GS 75KM. Gti-ji so mel pa tud več kokr 101KM, je blo več verzij. Tanovi 1.3 majo 85KM, učasih pa so v italiji prodajal mislm da neke swifte GT k so mel 90KM, sam nism pa spet čist ziher.

Aja, pa pospeške ma kr fajn bolše od astre 1.4 :wink:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr apr 28, 2004 3:20 pm

Po papirjih mam 13,2 do sto pa 99Nm navora. Pretty shitty :lol:

Letnik 99 je meu al 68 al pa 85 KM...

Stopalke so pa res ql drgač. Usaj za mojo velikost (majhnost :oops: ).
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Če apr 29, 2004 9:26 am

Prvi pogoj pri nakupu GTija je, da mas v glavi vse urejeno.Ce je to ok, potem jih zacnes iskat.In isces.In isces. :D Ampak, najdes.Samo je problem, ker vids res vse prefukane blablabla, ampak po zanesljivih informacijah jih je se par v sloveniji k niso bli prefukani ko marija.

Se tut sam zanimam za ta avtocic...

Najbl mi na celem avto.net pade v oci tale :
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=60737

Pozna kdo?
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To jun 29, 2004 9:22 pm

Za lastnike gti-ja 1,3.
A pozna kdo prestavna razmerja? Kaj pa po stevcu je ze kdo racunal kolko km/h naredi v doloceni brzini pri 1000 rpm? Najbolj me zanima za peto brzino pa drugo.

Pa kako dela motor pri razlicnih obratih? A ima res navor pri 4000 rpm ali ga dobi sele pri 5000? A pride z lahkoto do 6500 rpm? Kje pa drzi minimum ko je segret/mrzel :?: ?

ps hitrost v peti pri 1000 rpm najlazje dobis da vozis pri 2000 rpm pa pogledas hitrost po stevcu. Pol se vmesa se stevec, ki laze v glavnem ni cisto tocno ampak tolko da se ve ce so dolge ali kratke brzine pa je. Ali pa 2500 rpm pol pa pomnozis s 4 in je :wink: .

Cau
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

No pa še jaz...

Napisal/-a erixon Sr jun 30, 2004 6:30 am

Sicer sem nov na tem forumu, ampak bi tudi jaz lahko kaj povedal o swiftu. Ker sem namreč lastnik enega 1.3 z opremo od GTI-ja. Stvar je takale: zgleda zelo lepo, potegne tudi zelo dobr (sploh gti) ampak je potrebno paziti na par stvari. Pri swiftih je standarden problem rjavenje dna oz. podvozja, kar se da rešiti z pravo zaščito. Drug problem so končniki in homokinetični zglobi spredaj. Moj ma 150 k. km pa bom moral kr kmalu menjat oba homokinetična zgloba spredaj... Sem menjal tudi že par ležajev (zadnji je z delom 5 kSIT)

Moj nasvet je takle: če dobiš enega zelo lepega, pa če mehanika štima (nobenih čudnih zvokov) potem je v redu. Če ne pa ne. Absolutno je pa potrebno poskrbet za prave gume, ker boš drugače končal tam kjer nočeš.

LP

e. :D
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: No pa še jaz...

Napisal/-a Nu-NRG Sr jun 30, 2004 8:35 am

erixon je napisal/-a:Sicer sem nov na tem forumu, ampak bi tudi jaz lahko kaj povedal o swiftu. Ker sem namreč lastnik enega 1.3 z opremo od GTI-ja. Stvar je takale: zgleda zelo lepo, potegne tudi zelo dobr (sploh gti) ampak je potrebno paziti na par stvari. Pri swiftih je standarden problem rjavenje dna oz. podvozja, kar se da rešiti z pravo zaščito. Drug problem so končniki in homokinetični zglobi spredaj. Moj ma 150 k. km pa bom moral kr kmalu menjat oba homokinetična zgloba spredaj... Sem menjal tudi že par ležajev (zadnji je z delom 5 kSIT)

Moj nasvet je takle: če dobiš enega zelo lepega, pa če mehanika štima (nobenih čudnih zvokov) potem je v redu. Če ne pa ne. Absolutno je pa potrebno poskrbet za prave gume, ker boš drugače končal tam kjer nočeš.

LP

e. :D

Zelo dobro napisano!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
MR_HAHN
Nov uporabnik

Napisal/-a MR_HAHN To feb 08, 2005 5:44 pm

Jest mam tud Swifta GS-a mal predelanga. Menjalnik pa izpuh od GTi-ja pa predelan zračn filtr pa zadeva za to mašino res trga. Menjalnik je krajš tko da se zvrti do konca tm okol 195kmh. Menam pa k nor :D Sploh je pa noro k skos vleče. pr nizkih obratih alpa pr visokih. Enkt bi mogu it prot GTi-ju furat k pomoje mi nebi tko lahko spizdu. Uglavnm boge 13" zimske gume k jih skos kurm pa da ne omenjam ovinke k me skos vn nos :twisted: . Avto je hudobija sam ne se pa zabijat z njim k pol od tebe ostane tolk k od awta :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov