Shkarpyan je napisal/-a:Prikolica nima čisto nobene veze, rampa se odpre pač zaradi senzorja, ki zazna elektronsko tablico, zapre pa se, ko z avtom prevoziš indukcijsko zanko... V tvojem primeru je bilo najbrž nekaj narobe že s tablico... Aja, btw. s prikolico pač ne smeš it skozi ABC, ker je to drugi razred, ne pa več prvi. Za vse take kršitve in pa take, ko se nekdo šverca za drugim, je pa odvisno le to, če je kdo od cestninarjev to videl in če si je zapisal registrsko številko ter o tem obvestil izmenovodjo al pa zapisal v dežurno knjigo...to pa se večini folka ne da delat, sploh če je gužva. Vseh kamer se ne pogleda, saj je tega enostavno preveč...če pa pride do kazni so pa te velike, tle pa ni debate...
Informacije iz prve roke, že več let delam na cestninski...
Zlatan_ je napisal/-a:Očitno je pač ta mali tko kot njegov fotr bogi.Pa še poudarja da je beograjčan(j*** vama beograjčan obema mater) bi reku še kj druzga sm raj nebom,pa a je tok folka nacionalistov al kaj,in ne razumem p o kerem zakonu oziroma logiki naj bi se on vama umaknil!?Mogoče po logiki tvoje pileče pameti al kaj!?
Templar je napisal/-a:@Splash
Jaz bi miškolinu splešu sporočil naj se neha hvalit s svojim očetom in ga oboževat do te mere kot sedaj, ker se mu kaj hitro lahko zgodi da bo star 30 in ne bo mogel rečt nič drugega kot "Moj ata ma pa Phaetona!"
Pa ne me narobe razumet vendar to da se hvališ s uspehi drugih je malo ee.. kak bi reku... neproduktivno ker se poistovetiš s temi uspehi in počivaš na tujih lovorikah!
Ok da si ponosen na svojega očeta ampak to je pa že tu mač!!!
lp
Van je napisal/-a:Tisto s fordom brez tablice. Fotr je glih telefoniral, policaj pa k vama če poznata tiste. Kaj ima pa to veze z Beograjčani in ABC?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov