Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Anketa - Koliko voize na slo. AC

Napisal/-a Martin To apr 22, 2003 8:03 pm

HEJ TAM PRI ANKETI NA UVODNI STRANI FALI ODGOVOR NE VOZIM PO SLO. AVTOCESTI!!!
V 99,9 % JO BOJKOTIRAM. NAMREČ Z AVTOM KI GA VOZIM GREM RAJE PO NAVADNI CESTI.AL VOZIM 120-130 NA A/C , ALI 100 KM/H NA NAVADNI IN ŠE POKURIM MANJ BENCINA.AVTOCESTA JE PREDRAGA RAJŠI TANKAM Z DENARJEM KI BI GA MORAL PLAČAT ZA UPORABO ZNAMENITE SLO. AVTOCESTE :!: :!:

all4you2
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: ANKETA KOLIKO VOZITE NA SLO A.CESTAH

Napisal/-a all4you2 To apr 22, 2003 8:05 pm

Martin je napisal/-a:HEJ TAM PRI ANKETI NA UVODNI STRANI FALI ODGOVOR NE VOZIM PO SLO. AVTOCESTI!!!
V 99,9 % JO BOJKOTIRAM. NAMREČ Z AVTOM KI GA VOZIM GREM RAJE PO NAVADNI CESTI.AL VOZIM 120-130 NA A/C , ALI 100 KM/H NA NAVADNI IN ŠE POKURIM MANJ BENCINA.AVTOCESTA JE PREDRAGA RAJŠI TANKAM Z DENARJEM KI BI GA MORAL PLAČAT ZA UPORABO ZNAMENITE SLO. AVTOCESTE :!: :!:

A damn good example?!?!? :twisted:

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Re: Anketa - Koliko voize na slo. AC

Napisal/-a donCapeli Sr apr 23, 2003 1:36 pm

Martin je napisal/-a:NE VOZIM PO SLO. AVTOCESTI!!! V 99,9 % JO BOJKOTIRAM. :!:

ma ti si car.
jst pa ko grem iz obale v LJ peljem do Vrhnike po stari pol pa na AC. Ne da se mi jajcat od Vrhnike do Brezovce... pa pride okoli 100sit.
//hvala Bravura za tako lekcijo

komi cakam da bo tudi po obali hitra cesta (kozina-kp), DA SE SPRAZNE TASTARA.
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr apr 23, 2003 1:53 pm

avtocesta je zakon. je pa porazno da moramo plačat cestnino za tako slabe ceste pa nimam v mislih avtoceste čeprav so nekateri odseki zelo slabi
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr apr 23, 2003 3:21 pm

meni je bolj všeč vozit po ta stari cesti, prišparam jurja na teden, pa še planinske ride dam skozi 2*tedensko :D
Edino kot je omenu doncapelli, lj-vrhnika--- za 70 sit se ne splača jajcat čez Brezovico, Log...
Pa zmeraj več čakanja je na teh naših ac.. :cry:
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr apr 23, 2003 6:22 pm

Ma ena ziva katastrofa je. En teden nazaj smo sli na izpit v NM. Smo rekli da gremo pol ure prej da dobimo ugodne pozicije. Pridemo skoraj v Vrhniko se ustavi. Uff...ma neeee ze tukaj. Jo upicim po eni ulici se se tam ustavi. AJEEJJ. Bila je nesreca. Se koncno vse spelje pridemo na cestnisko Vrhnika. Ob pogledu na avtocesto mi obrne. En kup pleha stoji na Vrhnsekm klancu. AHA se ta udarc. Sledi cestniska postaja pred LJ. Spet se je nekaj cakalo. Mislem se to clovek ne more verjeti. Potem pa se pot proti NM. Za piko na i pa nas en nadebudni policajcek sredi NM ustavi. No se kje je pa ustavljal pa pustmo stat. Da sem se lahko spet vkljucil v promet sem mogel rikvercat. Mislem HAALOOOO. Se ne vem kaj mi je reklo da nisem ponoru tam zraven njega, pa tisti puh bi si tudi lahko obril. Rezultat vsega skupaj -> ravno prav prisli na izpit, ne pa uro prej kot smo nacrtovali.

Evo imam pa eno zanimivo vprasanje, oz. lahko recemo temu Misija nemogoce 6 del.
Kdaj se bomo lahko v tej nasi Sloveniji peljali od MB do KP, brez kakrsnegakoli popravljanja, ustavljanja, meckanja, uklucevanja na drug pas....... :roll:

Ma za :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SlikaSlika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr apr 23, 2003 7:19 pm

Hehe rad bi vidu tiste, ki so glasovali, da gredo čez 250. MOre bit pa res breg (vsaj 80 stopinnj, če ne 90 :twisted: )
Aja za cestnino mi pa dol visi, ker se vozim od Krtine do Ljubljane :P :) )
LP
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Napisal/-a donCapeli Če apr 24, 2003 7:08 am

X-Hair je napisal/-a:
Evo imam pa eno zanimivo vprasanje, oz. lahko recemo temu Misija nemogoce 6 del.
Kdaj se bomo lahko v tej nasi Sloveniji peljali od MB do KP, brez kakrsnegakoli popravljanja, ustavljanja, meckanja, uklucevanja na drug pas....... :roll:

hmmm...najbrz ko ne bo druge cestnine kot cestne dovolilnice(kaj podobnega vinjetam)
ma po moje bi mogli tko naredit kot je v svici npr.placas in se furas brez ustavljanja.

raje bi dal nekaj ksit naenkrat in bi se vozil neomejeno, kot pa za vsako voznjo placilo. po moje ABC je ql, sam skoda ki ga tujci nimajo in pol nrdijo guzvo pri placevanju(sploh pa ko ne stekajo kolko dnarja morjo dat). sam niso samo tujci ki nimajo ABC. tudi mi ki gremo 1x na leto v LJ npr. ma takrat se da mal pocakat..

ampak da se zgodi nesreca na AC, pa od nikoder kapsov, pa od nikoder avtovleke, pa cakas brezveze tut po kako uro da pocistijo. zastopim da se to zgodi na magistralki, ma na AC bi lahko vse bolj hitro potekalo(po moje)! (khm vceraj je bla 2 uri zaprta glavna upadnica v kp zaradi nesrece!)

ok.. zdej pa grem naprej cakat SLOVENSKE VINJETE :!: :wink:
Slika

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 Če apr 24, 2003 8:00 am

Ma klapa to ni nic! Smo sli lani na reli San remo... in na poti domow je bu en ful hard kres na AC!Smo cakal 2 uri.De bi vi vidli kak kres.Ni ostalo od awta prow nc. Po 8 urah voznje po AC sem mew dost usega skup! Cestnine je pa tud blo za kakih 60 ewrow!!!
Slika
Slika

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Napisal/-a donCapeli Če apr 24, 2003 8:12 am

sam neki me informativno zanima: koliko AC si priblizno naredu za 60 evrov???!
to je res ful. in kolko ur si cakal za videt crash? khm...ok.
sam te italijanske avtoceste so res BEDA !!!! je pravu en tip da ga je ena alfa oplazla po celem boku in zginila v meglo. matr folk vozi tut po 130 v mgli ki ne vidis 30 m pred sabo. IN POL SE CUDIJO kolko mrtvih??? HALO?!!! itak italijani si iz dveh pasov nardijo kr 3..ipd. ma to je druga storja spet... pustmo stat
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov