X-Hair je napisal/-a:Evo imam pa eno zanimivo vprasanje, oz. lahko recemo temu Misija nemogoce 6 del.
Kdaj se bomo lahko v tej nasi Sloveniji peljali od MB do KP, brez kakrsnegakoli popravljanja, ustavljanja, meckanja, uklucevanja na drug pas.......
hmmm...najbrz ko ne bo druge cestnine kot cestne dovolilnice(kaj podobnega vinjetam)
ma po moje bi mogli tko naredit kot je v svici npr.placas in se furas brez ustavljanja.
raje bi dal nekaj ksit naenkrat in bi se vozil neomejeno, kot pa za vsako voznjo placilo. po moje ABC je ql, sam skoda ki ga tujci nimajo in pol nrdijo guzvo pri placevanju(sploh pa ko ne stekajo kolko dnarja morjo dat). sam niso samo tujci ki nimajo ABC. tudi mi ki gremo 1x na leto v LJ npr. ma takrat se da mal pocakat..
ampak da se zgodi nesreca na AC, pa od nikoder kapsov, pa od nikoder avtovleke, pa cakas brezveze tut po kako uro da pocistijo. zastopim da se to zgodi na magistralki, ma na AC bi lahko vse bolj hitro potekalo(po moje)! (khm vceraj je bla 2 uri zaprta glavna upadnica v kp zaradi nesrece!)
ok.. zdej pa grem naprej cakat SLOVENSKE VINJETE