Debate, ki niso vezane na ostala področja...

GWDC
Nov uporabnik

Kraj: bistrc

a3m

Napisal/-a GWDC Če feb 10, 2005 6:46 pm

zanima me kakšno mnenje imate od a3m-a.
razmišljal sem avto peljat tja, pa mi je že kar veliko folka rekl da se mi ne splača.
:twisted: :evil: :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če feb 10, 2005 7:03 pm

Tut meni so rekli da so pri a3m-u neresni kar pa sam nisem opazil meni so bodykit zrihtali v roku enega tedna kolegu pa v treh tednih tko da nevem tut kolega ki je sedaj že dal bodykit na avto je pri njih montiral in je zadovoljen tko da nevem je pa dejstvo da sva kompletne bodykite dobila kr nekaj tisočakov ceneje kot v redni prodaji :):)
Je pa kar možno da so se kateremu zamerili ampak meni se niso dejstvo je pa da vsem nikoli ne bodo mogli zadovoljiti
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če feb 10, 2005 7:07 pm

a3m = predrag pa preveč nenatančen

Mergy
Nov uporabnik

Kraj: Brezje

Napisal/-a Mergy Če feb 10, 2005 7:16 pm

Jest osebno nimam tut ene dobre besede zanje. Kupovav sm kompletni sesalni sistem za zrak z filtrom in vsem kr zravn paše. Čakou sm ga najprej 3 tedne, pol sm š ke so sprekl da se je nekej na carin zataknil sm spet čakou tri tedne tko da sm jih nakoncu odpovedou. Neonke so mi pocrkale v manj kot dveh mesecih pa so ble kao najbolše. Notranje pa so zdržale kake pou leta. Zmontiran je blo pa 100% strokovno.
Tko da h njim nikoli več.

Lp Mergy

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če feb 10, 2005 7:26 pm

če misliš kej pri njih delat vzemi si čas.
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če feb 10, 2005 7:45 pm

Moje izkušnje: če majo kej na zalogi, beri v trgovini :D se še nekak izplača uzet, drgač sam bejš od tm. Pejt raj do pro-carja, tm ti šefe vsaj lepo direkt pove kdaj bo roba, zakaj tok cajta čakat itd. Res so pošteni glede tega in ne nategujejo.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Če feb 10, 2005 8:01 pm

Uff, stran od A3M-a ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če feb 10, 2005 8:13 pm

Ma sej niso oni krivi, da so pocrkale neonke, kriv je proizvajalec neonk, oni so samo posredniki, pa tud niso krivi, če so seronje vmes, ki imajo tak vpliv, da pride roba k nam čez x tednov??? :evil:
Mal pomislte no :?:

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Če feb 10, 2005 8:36 pm

Cash je napisal/-a:Ma sej niso oni krivi, da so pocrkale neonke, kriv je proizvajalec neonk, oni so samo posredniki, pa tud niso krivi, če so seronje vmes, ki imajo tak vpliv, da pride roba k nam čez x tednov??? :evil:
Mal pomislte no :?:

Maš prov.

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Če feb 10, 2005 11:37 pm

še moja izkušnja, sem iskal športni filter in po katalogu odgovarja vse (tip motorja, letnik), ko smo pa haubo dvignili pa ni pasalo nič :roll:

glede rokov pa lahko rečem le, da če ti dobavitelj reče bo za čakat 6 mesecev in dobiš robo v 5,5 si srečen, če pa ti 6x reče čez en mesec :ne

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe feb 11, 2005 1:40 am

Debat o A3Mu je bilo že sedeintridesetmiljardmilijonovtisočnakvadrat.

Iskanje ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov