Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So feb 12, 2005 8:49 pm

Dokler mi ne pove zakaj me je ustavu ne ugasnem motorja.. kadar mi bo pa povedu zakaj se gre in bom približno ugotovu kolk bo trajao, bom seveda ugasnu motor ;)

Uporabniški avatar
BMW
Nov uporabnik

Kraj: Primorska

Napisal/-a BMW So feb 12, 2005 11:32 pm

In tega kar je rekel Kljukec sem se tudi držal pred približno pol ure ko so me ustavili v akciji "Promil".Rezultat je bil v mejah dovoljenega. :ppppp Nisem jih pa nič spraševal o njihovih postopkih ker sem samo čakal da sem lahko :vrum od tam.
Zadnjič spremenil BMW, dne So feb 12, 2005 11:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So feb 12, 2005 11:38 pm

strinjam se z tem kot je quik reku

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne feb 13, 2005 2:43 am

ko te ustavi, se ustavis, zaklenes vrata, ugasnes motor, radio das na level ki ti prija, nato potegnes rocko za legnzic in se sladko pogreznes v spanec, oz se delas da spis.

najvecji stos je pa to da ti policaj v tem scenariju prakticno nic ne more neki cajta, sele pol k pride back-up, ti ulomijo v avtu in te ovadijo, ker sumijo da si storil prekrsek :lol:

birokracija je smesna stvar. :D

Freelancer
Nov uporabnik

Napisal/-a Freelancer Ne feb 13, 2005 3:05 pm

No js pol rabm eno belo zastavco, da bom z njo mahal, ko bom odpiral vrata. Crknil mi je namreč motorček za šipo na voznikovi strani. Veste, kako je to carski feeling, ko se na AC pripelješ pred cestninsko in potem ugotoviš, da se ti po novem šipa noče več odpret :D Tko da dokler ne popravim upam, da me ne ustavijo ;) No ja, če sem mel več kot pol leta mir, bom mel pa še do konca tedna...

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Ne feb 13, 2005 4:04 pm

Če ti šipa ne dela, počakaš, da pride policaj do tebe, potem se narediš, da hočeš odpret šipo, pa ker ne gre, potem počasi odpreš vrata. Če pa odpiraš vrata, ko je policaj na poti k tebi, je pa druga pesem.

Se mi je na službenem zgodilo, da se šipa ni dala odpret, pa sem potem počasi odprl vrata. In je bilo vse OK.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov