Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Sr feb 09, 2005 8:13 pm

M3 je napisal/-a:kupte si kasetnik in kaseto ki ima žico vn in prikluček za cd-player ali mp3 player
in zadeva je rešena. kasetnika ti ne bojo šli krast.

malo prebrskaj po podobnih temah in bos :shock: okradli so 7 let star radio na kasete :D

šerif heđra
Nov uporabnik

Napisal/-a šerif heđra Sr feb 09, 2005 8:16 pm

majku jim fašističku :evil:
u betulu prvi, ma tazadnji domov...

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr feb 09, 2005 8:17 pm

8) A so bla ta očala?

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr feb 09, 2005 8:22 pm

M3 je napisal/-a:kupte si kasetnik in kaseto ki ima žico vn in prikluček za cd-player ali mp3 player
in zadeva je rešena. kasetnika ti ne bojo šli krast.

Al pa cd veksler ( cd menjalec )
There is no time...

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Sr feb 09, 2005 9:42 pm

Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):

Najprej jaz iztopim iz avta in se potem stegnem do radia, ga vzamem ven in ga zunaj avtomobila dajem v škatlico. Potem dam škatlico na streho in zaklenem avto, vzamem škatlico, še malo okoli pomaham in jo dam v bundo :idea:

Do sedaj še nisem imel problemov :oops:

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Sr feb 09, 2005 9:54 pm

Pred našim blokom na Viču je zdej varneje. Namreč v petek sem šel ven in v soboto slišim, da je sosed pregnal tatove. Na lep način. Okoli dveh ponoči jih je zalotil, šel po pištolo in pred njimi ustrelil v zrak. Bili so kot vojački. Lepo so se postavili v vrsto in kot kužki molili da jih izpusti :twisted: . Na koncu je popustil, vendar je rekel da če jih vidi na 50m, naj se pazijo :evil: .

P.S: Ampak kaj ko je več band na enem območju
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

repi
Nov uporabnik

Napisal/-a repi Če feb 10, 2005 5:55 pm

SCH-MM je napisal/-a:Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):

Najprej jaz iztopim iz avta in se potem stegnem do radia, ga vzamem ven in ga zunaj avtomobila dajem v škatlico. Potem dam škatlico na streho in zaklenem avto, vzamem škatlico, še malo okoli pomaham in jo dam v bundo :idea:

Pametno! ;) Dober predlog.

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Če feb 10, 2005 6:10 pm

SCH-MM je napisal/-a:Evo, na takih bolj izpostavljenih mestih jaz tole naredim (po priporočilu unga ki mi je avtoradio notr dal):

Jest tkole VEDNO nardim. Kjerkoli.. Skatlico in ploscico vzamem iz avta, pa potem zunaj dajem ploscico v skatlico, po moznosti se pustim na strehi pa mal maham okol, ce moram se kej iz prtljaznika vzet (ponavadi vedno, ko vzamem bundo ali rukzak iz prtljaznika). Tud jest nisem mel se problemov, pa mi je ze parkrat ratalo pozabit zaklenit avto, pa ni nic zmanjkalo..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Če feb 10, 2005 6:39 pm

A je na CD- je pol radio al kva? Dej če kdo ve kdo ga je vzel nj mi ga proda -- a bo 10k dost? ;) joke
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Dell
Nov uporabnik

Kraj: Z Ljubljane

Napisal/-a Dell Pe feb 11, 2005 6:07 pm

Tocno tako delam odkar imam radie na CD-je in mi niso se nikoli vzeli nicesar.

K avto zaklepas,vedno imej skatlico v roki in ko hodis od avta, jo obvezno drzis vidno v roki vsaj 30m.Garant nebojo vlomili ce bodo vidli da imas ploscico sabo.
Lep dan :P

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye So feb 12, 2005 3:17 pm

Dell je napisal/-a:

K avto zaklepas,vedno imej skatlico v roki in ko hodis od avta, jo obvezno drzis vidno v roki vsaj 30m.Garant nebojo vlomili ce bodo vidli da imas ploscico sabo.

Kaj pa če ne kradejo tako da čakajo in gledajo kaj kdo počne ko gre iz avta!
Kaj pa če pridejo kot gledat po avtih kaj ma kdo not pa pol kradejo??

Uporabniški avatar
aNze20
Nov uporabnik

Napisal/-a aNze20 So feb 12, 2005 3:23 pm

men isto radio ukradl,pa šipo razbil proklete p.... šponarske :-:o

Uporabniški avatar
aNze20
Nov uporabnik

Napisal/-a aNze20 So feb 12, 2005 3:25 pm

btw mojmu frendu so ga sunl brez ploščice,ne vem u cem je fora?

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So feb 12, 2005 3:30 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Na viču in okolci jih krade prbližno 7-8,to pa so večinoma 15letni mulci.Opozarju sm vas na vič že neki cajta nazaj pa me oičitno niste poslušal.

:ne :ne :ne
povecini to ni res avtoradie kradejo od 17 let naprej na vicu v okolici gerbiceve in jih je dobr poznat ce ces da te pustijo pr miru na kermu drugmu delu vica ze mogoce sam manj vrjetno

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan So feb 12, 2005 3:30 pm

Golden eye je napisal/-a:
Dell je napisal/-a:

Kaj pa če ne kradejo tako da čakajo in gledajo kaj kdo počne ko gre iz avta!
Kaj pa če pridejo kot gledat po avtih kaj ma kdo not pa pol kradejo??

vsaj tisti k so te opazval, ga ne bojo kradl
tisti, k pa vlamlajo na blef, pa ne bojo dubl ploščice in bojo lahk fuknl radio u kanto
podpis

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ So feb 12, 2005 7:34 pm

Accent lover,a mislš da sm to reku na blef?Kdo krade po v iču in okolici.Ne.To sm reku zato k jih poznam,in so vsi 14,15letniki dva sta pa 16 sm ta dva sta ga najebala dva mesca nazaj in zdj ne upata več.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye So feb 12, 2005 7:54 pm

zlatan: zakaj nam pa pol ne zrihtaš avtorijev oz. uradene robe nazaj od unih dveh?? če jih pa poznaš

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ So feb 12, 2005 8:01 pm

Golden eye a ti misliš da bi men nekdo podaril avtoradio al kaj(čeprav ga je ukradu),pa kok si ti str k s takimi vn prletavaš k da maš 7let.Jest sm lepo reku in tud opozoru za vič k tm delam in poznam ta folk k jih videvam vsak dan.Pejd na p.p. vič sej tud oni vejo kdo krade sm k se jim ne da nč.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po feb 14, 2005 9:38 am

Ne bo več tolerirano nobeno obtoževanje takih in drugačnih... lahko se poda le informacija o kraji, serijske,... in to je to. Zaklepam.

Za ukradeno robo je na voljo izključno slednja debata:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... p?p=401196
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov