Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in So feb 12, 2005 12:20 pm

reber je napisal/-a:Mene v glavnem prijetno preseneča Škoda (na splošno).
Zelo v redu avto z malo napak za solidno ceno, oziroma na kratko povedano, veliko nudi za ta denar. Kar imam izkušenj z ostalimi znamkami, tako prek znancev in kolegov je bilo še največ sranja z avtomobili znamke renault.

mrbit tud zarad tega k ma usak tadrug enga renaulta doma... :D am? mene je škoda presentla fabia (zadnč sm mel jo prilko vozt), tak mehk, fajn luštn avtočk... sam je bla pa bl švoh... :) večalmanj pa vozm domačo vitaro in pa a3... :) a3 itk skoz preseneča, vitara pa sploh RWD :D
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR So feb 12, 2005 12:24 pm

kar sem vozu zadnje čase od dieslov me je poleg audijevih prijetno presenetil tudi hondin diesel, ki se lahko kosa z najboljšimi, neprijetno pa megane 1,9 dci testni z napakami, da ne morš verjet :shock:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC So feb 12, 2005 12:49 pm

Mene je definitivno negativno presenetila Škoda Superb.
Kar se tiče zmogljivosti je mela mašino čist tapravo ampak k sm pa brisalce pržgou me je pa srat prjel. Taka limuzina pa stegne pa nevem kva še pol pa brisalci od Fičota gor. Podn.

Je pa spizdila k 70 fičkotov skupi.

8)

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. So feb 12, 2005 4:29 pm

Mene je presenetila ta stara Laguna(initiale - ne vem ce sm prov napisu) od kolega, tok udobno se nism pocutu v nobenem avtu, sam kaj k mu je su ze 2x menjalnik v 100k km. Nasprotno, J S-type(od istega kolega) je pa ful neudoben notr, drgac pa nima nobenih problemov z njim, pa nasplosno ful hud avto.
Pa nas Megane me tut ful pozitivno preseneca - letnik 99, skor 280k km, pa nobenih problemov do zdej :D

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 So feb 12, 2005 6:01 pm

audi4ever je napisal/-a:kar sem vozu zadnje čase od dieslov me je poleg audijevih prijetno presenetil tudi hondin diesel, ki se lahko kosa z najboljšimi, neprijetno pa megane 1,9 dci testni z napakami, da ne morš verjet :shock:

daj, povej kake napake....

drgač pa jst vozm že drugo laguno, pa z obema zadovoljen, pa z alfo 156 2,4 JTD tut, pa s 155 tut, pa z golfom II d tut, skratka nad nobenim še nism bil razočaran....
Slika

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho So feb 12, 2005 6:25 pm

Nagativno presenetil: Subaru Forester, saj ne rečem, da ni uporaben in vzdržljiv, in da se ne pelje dober, samo 125KM je premalo, notranjost je pa tudi takšna, da se ti kar obrne (želodec mislim) .
Pozitivno presenetil: Novi Jaguar S-Type 2.7 V6 diesel. Srce še vedno navija za vsaj 3.0 bencinarja,ampak tale dizel sploh ni slab. Še posebej v kombinaciji z avtomatiko. Aja pa notranjost so poštimali :D

Lp Pecho :hi

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So feb 12, 2005 7:17 pm

Mene je zelo pozitivno presenetila alfa147 1.6 ts ki sm jo vozu 14 dni.(mora poj je sestricna izpit nardila :D )
Prvo kar sm biv pozitivno presenecen je bila notranja oprema, skoraj taka kot pri mojmu BMWju, ok razn el sedezev pa memory pa xenon pa gretje sedezev. drugo pa vse. radijo oroginal zelo dobr notr, se posebej za base. Potem deljena klima in seveda tisti filing ob menjanu prestave, ki se gume zavrtijo v prazno ko da bi biv na ledu. Volan ima velik plus, zelo dober za drzat, ker je (petnajst do treh) malo odebeljen in naredi vecji uzitek ob relacijski viznji. Seveda pri multy volanu je zelo dobr postiman ( za komade menat, naglas in potiho, in tipka mute je velik plus)

in se negativno:
jih skoraj ni, edino mene je malo motilo to da je avto premehak (volan ter stopalke)

Ampak sm biv poj zelo sokiran k sm se nazaj vsedu v BMWja (po 4urni voznji z alfo, sm sestricno pelov po celi gorenjski..) sm hotu dati gas, in ni slo sele potem sm ugotovu, da je gas trd ko p*****a in tist nor filing k ga lahko das kokr hoces in ni premehko. Seveda poj k sm mojga prtisnu je zapev in zadnji pogon mi je spet dav nasmesek na usta :D

Potem lahko pohvalim se renault kanguja ki je avto zelo vzdrzljiv (naslednja niva), men najbolsi mali dostavn avto :D Pogruntnga ga mam v nulo.
Slika Slika

rezekvr6
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

presenečenje

Napisal/-a rezekvr6 Ne feb 13, 2005 7:22 pm

mene je moj vr6 golf presenetu k nč ne crkuje pa žrepod 13lL

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne feb 13, 2005 8:41 pm

No najprej negativno presenecenje: Renault Megane Coupe. Sicer avto z zelo vsecno linijo, pa udoben in vse kul... sam za recimo temu "sportni" avtomobil ima pa lego na cesti katastrofalno.

No pol me je pa pozitivno presenetil Audi A3 1.8T. Zakaj? Vedno sem si govoril, ma kaksen Audi neki, ne bom si ga nikoli kupil ker je itak full drag in ni vreden svojega denarja. No pol me je nekaj picilo (pa dokaj ugodno sem ga dobil) in o ja, to mi deli... avto je vreden vsakega tolarja. Res se pozna kvaliteta in to je tudi treba placat. Da ne omenim pozornosti do detaljev, ki jo pri kaksni Skodi in cenejsih konkurentih preprosto ne najdes. No mene je Audi preprical, res je vreden svojega denarja (seveda govorimo o rabljenih vozilih, ker novi ne vem ce je sploh kateri vreden svojega denarja - al pa tut je, sam pri nas mamo pac premajhne place).
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne feb 13, 2005 8:52 pm

Negativno me je presenetil "sluzbeni" Golf II, ker ni in ni hotel crknit...bolj si ga gonil, bolj je delal :bonk

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne feb 13, 2005 10:41 pm

z 850(Fićo) k je delal bolje kot vsi drugi kar sem sem jih do zdaj mel pa jih ni blo mal :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 14, 2005 2:56 am

Hehe zanimiva tema....
Prvo presenečenje... ZASTAVA YUGO 55..... laufal 25km brez olja (snel se je pokrov za dolivanje olja..... olje zmetalo ven.. se prižgala lučka za olje.... ampak kaj čmo do doma smo mogli prit. Doma lepo dal gor drug štopl..... dolil olje in se z njim vozu še več ko eno leto....
Drugo prijetno presenečenje so R5 (vse tri ki so doma) 1.1 motor je laufal s pol bata eno leto.... šele pol je crknu.... popravu in dela še zdej.
1.4 je stara 10 let in vse kar je blo menjan je izpuh..... ostalo še vse prvo (izjema pač redni servisi) in dela BP.
Moj dizlček pa že leto in pol dela brez vseh blemov.Delam z njim pa huj kot svija z bučo (tud skakal sem že.... da ne omenjam raznih robnikov in vožnje po hudem makadamu prek 100.... pa še niti kake felne nisem zvil :shock: )
Zelo negativno presenečenje pa Audi A4 letnik 98......
U roko pol leta so ga 2x klicali na servis (Ok se zgodi.... neki zajebal ampak na avtu vrednem 4 mio sit? :shock: ) Pol so ga glodalci napadli (prežrli vso zaščito okol motorja.... mislim firma kot audi si ne more privoščit nekega sredstva kateri bi smrdek glodalvem?..... konc koncev naveden stiropor je odporen proti glodalcem oziroma se ga ne dotaknejo...)
Po treh lletih je dobesedno razpadla cev oddušnika za olje (sam za primer: na mojem bivšem jugiče je bla 12 let stara cev videt kot nova.. na audijo je razpadla....)
Plastika okol ročne je razpokala po petih letih..... :shock:
Pri prevoženih 120kkm je začel pit olje..... sedaj ga spije liter na 10kkm (prevoženih 150kkm) spet za primerjavo: moj dizlček z prevoženimi skoraj 400kkm spije na 15kkm pol litra olja.....
Da o raznih malenkostih niti ne govorim.....
Tko da nad audiji sem zelo zelo razočaran...Možno sicer da je sam fotrov model tak... ampak če daš za avto skor 5mio sit.... pol lahk neki od njega pričakuješ a ne?ne pa da se u mojem zjebanem dizlčku bolše počutim....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Po feb 14, 2005 7:15 am

Pozitivno me je presenetu citroen ZX. Ta avto se mi zdi res zelo udoben za svoja leta in razred. Pa tud ful lepo ga je pelat.
Drgac me je zelo presenetu moj suzuki. MA 146kkm, zaenkrat ne pije nc olja, vse razn menjalnika (moja krivda) dela super.
Negativno. Mazda 3 1.6. A bi se lahk ta zadeva mal bl premikala. Ne vem kaj so delal.

Lp, Swiftrider
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Po feb 14, 2005 8:27 am

presenetu me defenitivno golf vr6 sem ga mel pol leta potem pa prodal... golf 2 avto star 11 let redni servisi dela ko urca... drugač sedaj vozim clia let 94 :? brez komentarja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po feb 14, 2005 11:30 am

Hyundai Coupe, ko sem iskal nekaj športnega in lepega. Bil je med petimi kandidati, vendar čeprav me ni nikoli zanimal hyundai sem se vedno pri odločanju ustavil pri njemu.
Končna odločitev je padla, ko sem med testno vožnjo videl presenečene obraze lastnikov precej bolj prestižnih kupejev v stilu "kako to da me je preitel" - to je zaključilo nakup ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po feb 14, 2005 1:08 pm

audi a4 je name naredu utis z popolno ergonomijo. res so lepo zracunal vseskupi in ko se not usedes se pocutis popolno(saj js) bols sm se pocutu v novem a4 kot v starem a8. mogu bi se novga a8 prevert :)

pozitivno me je presenetla tud ergonomija v volvu 850, sam me pa razocara poraba, ker tazga avta enostavno nemors pocasi vozt, ce se vozm pa v normalnem slogu je pa stevcek za benz v prostem padu.

pozitivno me je v overall smislu presenetu tud moj fordilex 1.3 l 90, ki je v vsem cajtu delu brez kaksnihkoli problemov, in me ni pustu nikol nikjer. edina slaba lastnost je to da ma tm ene 3x premal konjenice.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po feb 14, 2005 1:31 pm

ammm...hmm negativno..renault laguna..tko nekje okrog 98 let.

poz.: clio let. 96 (tam nekje)
poz.: hyundai accent let. 2000

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po feb 14, 2005 1:37 pm

mene pa so negativno presenetle kr skor use znamke predvsem novi avti tko do pou leta do leto nazaj k so pršl zadaj usi za bruh... mislm spredi ga vidš hud k svina zadi ga pogledaš pa kr neki z lučmi pa take zadeve ... :? ;)
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po feb 14, 2005 2:12 pm

Pozitivno: Tanova octavia, veliko avta za zmerno ceno.

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Po feb 14, 2005 4:20 pm

Najbl pozitivno definitivno SLK od Mercedesa!! Dokler ga nism uzel na test (novi model), sm zmerm mislu da je to pač ena mejhna meca k se hoče primerjat z večjimi in da je predraga... Priporočam ta avto vsakmu k ma teh deset miljončkov k jih je ta avto - že osnovna verzija 200 Kompressor - neki najbolšga kar se pele po naših cestah! Avtek je kvaliteten, hiter, prelep, stabilen, dinamičen, pa še vsi te bojo počez gledal k boš se mim prpelu... SLK rules!!! Od takrat naprej sem globoko razočaran nad svojim golfom 3, k enostavno ne ponuja takih užitkov kokr ta meca, pa nasploh sm dokončno začel sovražt vse avte s sprednjim pogonom - kr je pač bedn... ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov