Hehe zanimiva tema....
Prvo presenečenje... ZASTAVA YUGO 55..... laufal 25km brez olja (snel se je pokrov za dolivanje olja..... olje zmetalo ven.. se prižgala lučka za olje.... ampak kaj čmo do doma smo mogli prit. Doma lepo dal gor drug štopl..... dolil olje in se z njim vozu še več ko eno leto....
Drugo prijetno presenečenje so R5 (vse tri ki so doma) 1.1 motor je laufal s pol bata eno leto.... šele pol je crknu.... popravu in dela še zdej.
1.4 je stara 10 let in vse kar je blo menjan je izpuh..... ostalo še vse prvo (izjema pač redni servisi) in dela BP.
Moj dizlček pa že leto in pol dela brez vseh blemov.Delam z njim pa huj kot svija z bučo (tud skakal sem že.... da ne omenjam raznih robnikov in vožnje po hudem makadamu prek 100.... pa še niti kake felne nisem zvil

)
Zelo negativno presenečenje pa Audi A4 letnik 98......
U roko pol leta so ga 2x klicali na servis (Ok se zgodi.... neki zajebal ampak na avtu vrednem 4 mio sit?

) Pol so ga glodalci napadli (prežrli vso zaščito okol motorja.... mislim firma kot audi si ne more privoščit nekega sredstva kateri bi smrdek glodalvem?..... konc koncev naveden stiropor je odporen proti glodalcem oziroma se ga ne dotaknejo...)
Po treh lletih je dobesedno razpadla cev oddušnika za olje (sam za primer: na mojem bivšem jugiče je bla 12 let stara cev videt kot nova.. na audijo je razpadla....)
Plastika okol ročne je razpokala po petih letih.....
Pri prevoženih 120kkm je začel pit olje..... sedaj ga spije liter na 10kkm (prevoženih 150kkm) spet za primerjavo: moj dizlček z prevoženimi skoraj 400kkm spije na 15kkm pol litra olja.....
Da o raznih malenkostih niti ne govorim.....
Tko da nad audiji sem zelo zelo razočaran...Možno sicer da je sam fotrov model tak... ampak če daš za avto skor 5mio sit.... pol lahk neki od njega pričakuješ a ne?ne pa da se u mojem zjebanem dizlčku bolše počutim....