btw: če te poštnina skrbi: a misliš da je ena piksna tko za nevem 2 leti furanja?

seat je napisal/-a:pa dam v Relly na prestavni ročici tist pa sploh ne omenjam tko rezgetejo konji v mašini ko k**ba se mi prov mal zasmiljo k tko razgetajo ker nitros jim pa da po pi**i
vesolc je napisal/-a:seat je napisal/-a:pa dam v Relly na prestavni ročici tist pa sploh ne omenjam tko rezgetejo konji v mašini ko k**ba se mi prov mal zasmiljo k tko razgetajo ker nitros jim pa da po pi**i
tale R tut jest rajs ne dajem!! ker ti konje strga!! men je en bat ven vrgl, poj sem su pa gledat kje je, je pa na polje letu pa eno kravo zadel!! sem mel poj probleme s kmetom...poj sem dau pa bat nazaj noter, pa dirkal naprej!! sem pa porabil 20 kg nitrosa!!
vesolc je napisal/-a:za HRTSMX 3000 sem jest slisou da pride ven sele drugo leto...Akrapovic mi je reku (je moj stric) da bo dober!! bos dobu ful konjov in bo tut za avtomobile brez predelav!! ne bo treba nic menjat, kot pri navadnem nitrosu, kjer mors ful stvari menjat!!
seat je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:za HRTSMX 3000 sem jest slisou da pride ven sele drugo leto...Akrapovic mi je reku (je moj stric) da bo dober!! bos dobu ful konjov in bo tut za avtomobile brez predelav!! ne bo treba nic menjat, kot pri navadnem nitrosu, kjer mors ful stvari menjat!!
A se da tale tanov model naročit tut z prednaročilom ker tastar model ma kolega v Zetorju pa veš kaj trga ej ni ga hloda al pa brega ki nebi šel čez sam res je reku da bi mi ga posodu sam sm reku da raj ne ker je jeklenka smrdela po gnojnici sam če pa nebi smrdela bi pa ziher probal dat v avto sej smo jo pucal sam še zmer je melo mal vonja sam je reku da oglikov monokcid od gnojnice in nitros da to tk trga da je že 5 parov gum zamenju na traktorju ker mu jih tko hitr znuca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov