Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po feb 14, 2005 6:38 pm

hitri=drzni :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:

btw: če te poštnina skrbi: a misliš da je ena piksna tko za nevem 2 leti furanja? :? :? :? :?
SlikaSlika

hitri2
Nov uporabnik

Napisal/-a hitri2 Po feb 14, 2005 6:41 pm

SEJ TO VEM DA ENA PIKSNA NI ZA DVE LETI FURANJA.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po feb 14, 2005 6:42 pm

Hitri2 lej men se doma valja 5(pet) jeklenk nitroja ker men že v osnovi avto leti ko kur*a pa še škifi me majo na piki tko da sem ga raj ven vzel ker će daš to not ti povem men v prvi zabije skor do 100 da pol druge in tretje ne omenjam do četrte pa še itak nism pršu še na avtocesti sm zadnč tko provido nažgal zj nevem al je kaj posnel po pošti še ni prišla nobena položnca (fantje a mislita da me je posnela kamera v providi če sm jst z cca 280km/h šel mim nje al pa a me je laserski žarek ujel :?: )
Da ko pa mam pržgan nitros pa dam v Relly na prestavni ročici tist pa sploh ne omenjam tko rezgetejo konji v mašini ko k**ba se mi prov mal zasmiljo k tko razgetajo ker nitros jim pa da po pi**i :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po feb 14, 2005 6:53 pm

hitri2 je napisal/-a:SEJ TO VEM DA ENA PIKSNA NI ZA DVE LETI FURANJA.

in kaj misliš da je pol plin zastonj???fant kolko si sploh star?
pa ugasni caps lock ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 14, 2005 7:02 pm

maky je napisal/-a:
hitri2 je napisal/-a:SEJ TO VEM DA ENA PIKSNA NI ZA DVE LETI FURANJA.

in kaj misliš da je pol plin zastonj???fant kolko si sploh star?
pa ugasni caps lock ;)

tko kot je pugi enkrat reku, sklopke še od blizu ni vidu kaj šele pipnu pedala za gas :D
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po feb 14, 2005 7:06 pm

seat je napisal/-a:pa dam v Relly na prestavni ročici tist pa sploh ne omenjam tko rezgetejo konji v mašini ko k**ba se mi prov mal zasmiljo k tko razgetajo ker nitros jim pa da po pi**i

tale R tut jest rajs ne dajem!! ker ti konje strga!! men je en bat ven vrgl, poj sem su pa gledat kje je, je pa na polje letu pa eno kravo zadel!! sem mel poj probleme s kmetom...poj sem dau pa bat nazaj noter, pa dirkal naprej!! sem pa porabil 20 kg nitrosa!!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po feb 14, 2005 7:10 pm

vesolc je napisal/-a:
seat je napisal/-a:pa dam v Relly na prestavni ročici tist pa sploh ne omenjam tko rezgetejo konji v mašini ko k**ba se mi prov mal zasmiljo k tko razgetajo ker nitros jim pa da po pi**i

tale R tut jest rajs ne dajem!! ker ti konje strga!! men je en bat ven vrgl, poj sem su pa gledat kje je, je pa na polje letu pa eno kravo zadel!! sem mel poj probleme s kmetom...poj sem dau pa bat nazaj noter, pa dirkal naprej!! sem pa porabil 20 kg nitrosa!!

WWWOOOOOWWWWW a sem lahko tvoj prijatelj? jaz sem pa enkrat v R dal me pa je kr
na streho obrnlo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Po feb 14, 2005 7:11 pm

ne, ne mores bit, ker nimas nitrota!! ko ga bos mel pa lahko!! ok?? sej ti bo hitri2 zrihtov ksno piksno nitrota ;)

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po feb 14, 2005 7:15 pm

Sm pa slišu, da Akrapovič iz Avstralije nabavla Super Nitros HRTSMX 2000 in je fuuul zakon. Jeklenka stane tm okol 950 avstralskih dolarjev + poštnina, lahko pa kličeš h Akrapoviču, pa ga vprašaš po kolk ti jih on dobi, je pa ena cenejš verzija HRTSMX 1000, sam ti ne da tolk konjev, zdej bral sem, da s tem cenejšim gre Citroen AX 225 km/h brez drugih predelav, ne vem no, sam se odloči, jst bom raje počakal, da pride vn HRTSMX 3000, pride pa Julija vn

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Po feb 14, 2005 7:18 pm

za HRTSMX 3000 sem jest slisou da pride ven sele drugo leto...Akrapovic mi je reku (je moj stric) da bo dober!! bos dobu ful konjov in bo tut za avtomobile brez predelav!! ne bo treba nic menjat, kot pri navadnem nitrosu, kjer mors ful stvari menjat!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po feb 14, 2005 7:24 pm

A sindikat združenja delilcev pameti spet štrajka?

Hitri2,
lejga kako gre,
čez doline in gore
pogumno drvi,
ma ko fredi obrvi,
nikol se ne zaleti.
Hitri2 oziroma drzni je car,
da ga ni še enga za par.
Poste nabija
ko sveta Marija,
capslocka ne zna izklopt,
peesda, a je težko pred špegu stopt?
Poglej se, pa povej
as piščančji a govej?

Ohranimo forum čist za naše potomce!
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po feb 14, 2005 7:24 pm

jeklenka z vso inštalacijo upam? ker sama piksna je pol kurca vredna ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Po feb 14, 2005 7:25 pm

Pugi pa ga je spet legenda!! a za pesmce pa mas cas... :P :P
offtopic: pa uno trugo dol s poogija dej...pa spucej ga mal :P :P

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po feb 14, 2005 7:31 pm

Truga bo gor in usran bo do fundamenta dokler se ne začne sestavlat... Predvidoma 20.marec...
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po feb 14, 2005 7:39 pm

vesolc je napisal/-a:za HRTSMX 3000 sem jest slisou da pride ven sele drugo leto...Akrapovic mi je reku (je moj stric) da bo dober!! bos dobu ful konjov in bo tut za avtomobile brez predelav!! ne bo treba nic menjat, kot pri navadnem nitrosu, kjer mors ful stvari menjat!!

A se da tale tanov model naročit tut z prednaročilom ker tastar model ma kolega v Zetorju pa veš kaj trga ej ni ga hloda al pa brega ki nebi šel čez sam res je reku da bi mi ga posodu sam sm reku da raj ne ker je jeklenka smrdela po gnojnici sam če pa nebi smrdela bi pa ziher probal dat v avto sej smo jo pucal sam še zmer je melo mal vonja sam je reku da oglikov monokcid od gnojnice in nitros da to tk trga da je že 5 parov gum zamenju na traktorju ker mu jih tko hitr znuca
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 14, 2005 7:40 pm

Pugi je napisal/-a:Truga bo gor in usran bo do fundamenta dokler se ne začne sestavlat... Predvidoma 20.marec...

danes sem te vidu u LJ na dunajski, pugi mobil res usran do jaja :D
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Po feb 14, 2005 7:42 pm

seat je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:za HRTSMX 3000 sem jest slisou da pride ven sele drugo leto...Akrapovic mi je reku (je moj stric) da bo dober!! bos dobu ful konjov in bo tut za avtomobile brez predelav!! ne bo treba nic menjat, kot pri navadnem nitrosu, kjer mors ful stvari menjat!!

A se da tale tanov model naročit tut z prednaročilom ker tastar model ma kolega v Zetorju pa veš kaj trga ej ni ga hloda al pa brega ki nebi šel čez sam res je reku da bi mi ga posodu sam sm reku da raj ne ker je jeklenka smrdela po gnojnici sam če pa nebi smrdela bi pa ziher probal dat v avto sej smo jo pucal sam še zmer je melo mal vonja sam je reku da oglikov monokcid od gnojnice in nitros da to tk trga da je že 5 parov gum zamenju na traktorju ker mu jih tko hitr znuca

ej bom strica prasou kako pa kaj...sam Zetor ni dober za tole...Renojev traktor ma ze predvezavo za nitros narjen!! bos zvedu ce bo...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po feb 14, 2005 7:42 pm

Cipa, u lublan si, pa ne da bi poklicu za kofe, a??? :evil:

Zamerm... :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po feb 14, 2005 8:27 pm

A bo kdo NitrOs? :yum
Filam v flaške in piksne! :[]
Na kilo seveda!
Pa dobite količinski popust! :P :atensn
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po feb 14, 2005 8:29 pm

V tej temi se samo zajebava zato zaklepam :roll:

Mi je prav žal (not).
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov