lp

s_mande je napisal/-a:Rabis tako imenovano POOBLASTILO osebe cigar je avto,od mojega prijatelja oce dela v Avstriji,drugace zivijo v SLO in nima pooblastila ker ga je baje kar tezko dobiti,nima pa nobenih problemov z POLICIJO vsaj za enkrat ne!Tako da kar lepo pojdi na upravo in se tam pozanimaj!
mistervegas je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Rabis tako imenovano POOBLASTILO osebe cigar je avto,od mojega prijatelja oce dela v Avstriji,drugace zivijo v SLO in nima pooblastila ker ga je baje kar tezko dobiti,nima pa nobenih problemov z POLICIJO vsaj za enkrat ne!Tako da kar lepo pojdi na upravo in se tam pozanimaj!
zaj ko si napiso sem se spomnil.
moja mati je šla k notarju in sta napisala neko pooblastilo da lahko moja punca tudi njen avto voozi (na mati registriran zaradi ugodnosti). Tu pa je mogo notar štempl gor dat.
morme jo vprašat ki to ma in vam lahko scan nudim
Policist je napisal/-a:Od kar je Slovenija članica EU, lahko voziš kateri koli avtomobil registriran v katerikoli državi članici EU. Potrebno pa je imeti pooblastilo lastnika vozila, da lahko ti voziš njegov avtomobil. Pooblastilo mora biti overjeno pri notarju. Pred vstopom slovenije v EU pa je bil to carniski prekršek, katerega je obravnavala Carina in ne Policija.
mistervegas je napisal/-a:Policist je napisal/-a:Od kar je Slovenija članica EU, lahko voziš kateri koli avtomobil registriran v katerikoli državi članici EU. Potrebno pa je imeti pooblastilo lastnika vozila, da lahko ti voziš njegov avtomobil. Pooblastilo mora biti overjeno pri notarju. Pred vstopom slovenije v EU pa je bil to carniski prekršek, katerega je obravnavala Carina in ne Policija.
predket ko je slovenija prišla v EU je bil postopek popolnoma isti. Takda se nic ni spremenlo oz. zbolsalo z pristopom slovenije v EU. Še zmeraj smo ko indijanci in kavbojci
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov