Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe feb 18, 2005 12:14 pm

Fullback je napisal/-a:Glede prijav: velikokrat prijavljam idiote v tovornjakih, ki veselo vozijo zemljo ali kamenje po obvoznici ali avtocesti in pri tem vse leti od njih...

Primer nedolgo nazaj: Naložen tovornjak z zemljo vozi po obvoznici-od njega vse leti-za njim vozi nova petica (BMW), za njo pa jaz.
Kar naenkrat pade kepa zemlje na lepo spoliranega-črnega bmw-ja (na predel sprednje maske), tip ga je sicer samo prehitel...mene pa je to razpištolilo do konca...

tko da upam da te prijave res kej pomagajo...

Jao ne govori - sleherni dan, ko se vračam iz službe nabašem na par tovornjakov noloženih u vrh s peskom, pa potem lepo škropijo kamne po vseh, ki vozijo za njimi - in lej zdej pizdarijo; on vozi 100 kmh, kolikor je omejitev na obvoznici - ti pa drkaš od straha po prehitevalnem 110-115 z namenom da ga prehitiš, ker cel čas opazuješ če slučajno ni kakšna provida zadaj na tem pasu, ki te veselo snema - ma naj gre v rit vse skupaj!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe feb 18, 2005 12:21 pm

INFINITI je napisal/-a:
Fullback je napisal/-a:Glede prijav: velikokrat prijavljam idiote v tovornjakih, ki veselo vozijo zemljo ali kamenje po obvoznici ali avtocesti in pri tem vse leti od njih...

Primer nedolgo nazaj: Naložen tovornjak z zemljo vozi po obvoznici-od njega vse leti-za njim vozi nova petica (BMW), za njo pa jaz.
Kar naenkrat pade kepa zemlje na lepo spoliranega-črnega bmw-ja (na predel sprednje maske), tip ga je sicer samo prehitel...mene pa je to razpištolilo do konca...

Jao ne govori - sleherni dan, ko se vračam iz službe nabašem na par tovornjakov noloženih u vrh s peskom, pa potem lepo škropijo kamne po vseh, ki vozijo za njimi - in lej zdej pizdarijo; on vozi 100 kmh, kolikor je omejitev na obvoznici - ti pa drkaš od straha po prehitevalnem 110-115 z namenom da ga prehitiš, ker cel čas opazuješ če slučajno ni kakšna provida zadaj na tem pasu, ki te veselo snema - ma naj gre v rit vse skupaj!

zapia si tablco in poklic tam kjer dela pa se pritoz!!!aja eni bi mogl met zgori VARNOSTNO MREZO za take primer,drgac pa nobeden nima tega!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 18, 2005 12:44 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:

zapia si tablco in poklic tam kjer dela pa se pritoz!!!aja eni bi mogl met zgori VARNOSTNO MREZO za take primer,drgac pa nobeden nima tega!

Poleg tega, da bi moral on vozit po obvoznici njegovi omejitvi primerno - 80km/h al pa celo samo 70km/h.
Old subarus never die, they just get faster!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe feb 18, 2005 2:21 pm

na dunajski je nek pjanc na rdečo mal po gasu dal pa je unga pred sabo porinu naprej, tk da je ta povozu eno študentko fdvja iz 1vega letnika...jz se bom zej tut pazu...fdv pa to... :?

Uporabniški avatar
CePO
Novinec

Kraj: renkovci

Napisal/-a CePO Pe feb 18, 2005 2:31 pm

ta 19-letnica je bila sestrična od mojega sošolca :(

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Re: "Rdeca luc, gas do konca, pesci pazite se me!"

Napisal/-a {Grega} Pe feb 18, 2005 4:29 pm

golf_c je napisal/-a:
KenWa je napisal/-a: ker ce bom se enkrat prica njegovi neodgovorni voznji

mogoče bo takrat za koga že prepozn.....js bi ga prjavu TAKOJ :evil:

JAZ TUDI.

Gost

Napisal/-a Gost Pe feb 18, 2005 7:33 pm

Fullback je napisal/-a:Naložen tovornjak z zemljo vozi po obvoznici-od njega vse leti-za njim vozi nova petica (BMW), za njo pa jaz.

Jah, njih lepo boli ku*ac -saj ima tovornjak, se boš že ti umikal. :bonk Jaz samo da vidim kakšnega sumljivega tovornjaka (ali pa človeka, ki telefonira in pri tem komajda zna vozit po svojem pasu) ga samo hitro prehitim in gremo čimdlje proč... :vrum Če pa to ne gre pa podvojit varnostno razdaljo. Nikol ne veš... :/:o:/

Nek znanec je zadnjič povozil na štiripasovnici tist leseni podstavek za pod kolesa... ko majo tovornjaki... prov ne znam rečt... u glavnem sfuku si je podvozje zarad tega.
To jim vse dol leti. Glih zadnjič sem malo pred Mednom sredi ceste naletel na eno veliko poleno... sem si reku pheezda, če pa tole povozm pa tud nevem kaj ostane od mojih gum. Pa po tanovem folk kr meče smeti skoz okna na AC al kaj? Pol se mormo pa tam izmikat nekim pročevinkam pa flašam pa nevem čemu še... :evil:

Aja pa PS: Če bi kdaj teli tovornjakarji (no, niso vsi taki, ampak večina) vozili PO OMEJITVAH glede na razmere, bi bil pa tudi čudež! Zadnjič ko je ponoči snežilo in se je cesta lepo svetila tam ko ni bilo sonca sem se jaz ves presran vozil po AC kot po jajcih, potem pa pridrvi nek srednje velik kamjon iz izvoza za Petrol s tako hitrostjo, da se je kar nagibal... ma jaz sem mel odprta usta... k sreči je bla tam suha cesta... ker jaz sem že videl v glavi kako ga bo zaslajdalo ven - vzporedno z njim je bil takrat namreč nek večji tovornjak in on frajer se je spomnu ga prehitevat ob dobesedno zimskih razmerah po odstavnem oz. vključevalnem pasu. groza... Če bi se tisto dvoje počilo...
Hmm mal preveč sem zabluzil. Se opravičujem. :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov