Fullback je napisal/-a:Glede prijav: velikokrat prijavljam idiote v tovornjakih, ki veselo vozijo zemljo ali kamenje po obvoznici ali avtocesti in pri tem vse leti od njih...
Primer nedolgo nazaj: Naložen tovornjak z zemljo vozi po obvoznici-od njega vse leti-za njim vozi nova petica (BMW), za njo pa jaz.
Kar naenkrat pade kepa zemlje na lepo spoliranega-črnega bmw-ja (na predel sprednje maske), tip ga je sicer samo prehitel...mene pa je to razpištolilo do konca...
tko da upam da te prijave res kej pomagajo...
Jao ne govori - sleherni dan, ko se vračam iz službe nabašem na par tovornjakov noloženih u vrh s peskom, pa potem lepo škropijo kamne po vseh, ki vozijo za njimi - in lej zdej pizdarijo; on vozi 100 kmh, kolikor je omejitev na obvoznici - ti pa drkaš od straha po prehitevalnem 110-115 z namenom da ga prehitiš, ker cel čas opazuješ če slučajno ni kakšna provida zadaj na tem pasu, ki te veselo snema - ma naj gre v rit vse skupaj!
Jaz samo da vidim kakšnega sumljivega tovornjaka (ali pa človeka, ki telefonira in pri tem komajda zna vozit po svojem pasu) ga samo hitro prehitim in gremo čimdlje proč...