Debate, ki niso vezane na ostala področja...

PureTNT
Uporabnik

Stacionarni radarji v Focusih in Kangoojih?

Napisal/-a PureTNT So feb 19, 2005 5:28 pm

Lp,

Zanima me, če mi kdo ve povedat, katere radarje uporabljajo v Focusih in Kangoojih? Za enega Focusa vem, da je Gatso, v Kangoojih naj bi bile Multanove, a vendar. Obstaja presenetljivo malo informacij o radarjih, ki jih uporabljajo naši policaji. Mi morda kdo ve povedat, na katerih frekvencah delujejo radarji v teh vozilih? Za Multanove in radarje Ramet (tisti pred tunelom Golovec) vem, da je to Ka, kaj pa Gatso in še kaki morebitni drugi radarji?

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl So feb 19, 2005 6:58 pm

verjetn je mal informacij v javnosti z namenom...
LP Miholl

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So feb 19, 2005 7:06 pm

Treba je voziti po predpisih pa ne bo težav.
Od bolj “eksotičnih” radarjev so pred leti uporabljali RENAULT EXPRESS na Štajerskem koncu, na Tolminskem pa kar YUGO.
Nemška policija pa je kamere in radarje namestila kar avtodomih. In seveda veselo “kasirala”.

LP

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT So feb 19, 2005 7:20 pm

Mojster Miha je napisal/-a:Treba je voziti po predpisih pa ne bo težav.
Od bolj “eksotičnih” radarjev so pred leti uporabljali RENAULT EXPRESS na Štajerskem koncu, na Tolminskem pa kar YUGO.
Nemška policija pa je kamere in radarje namestila kar avtodomih. In seveda veselo “kasirala”.

LP

Upoštevam veliko več predpisov kot mnogokateri drug voznik, z izjemo hitrosti, pa še to le občasno. Me pa preprosto zanima za primerjavo. V VB imajo K in Ku, Ka nimajo, medtem ko imamo pri nas ravno Ka, medtem ko za druge ne vem.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov