Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 21, 2005 11:58 am

Mare9mm je napisal/-a::? Da še tukaj napišem... Proton Frika osebno poznam, in ne verjamem, da je kakor koli hotel Uroša okoli prnest. Je po poklicu vulkanizer in dela še velik drugih zadev za avte zelo dobro, zato je tudi ponavadi zakopan do vratu v delu. Glede na to, da je pol stvari, ki jih dela, nekomu usluga, verjamem, da mu je nekdo prinesel feltne, on jih je pogledal, niso bile popraskane, verjetno ni bilo videt, da bi bile kdaj popravljane in je tipu verjel, da so pač feltne ravne. To, da je vedu pa samo registrsko, je pa pr vulkanizerjih čist običajna praksa. :roll:

Se bo verjetn v toku dneva sam oglasil, pa povedal svojo plat zgodbe. Jaz bi brez pomisleka od njega kupil feltne, če bi on rekel, da so v dobrem stanju. Tok od mene.

lej uroš je napisal ,da jih je osebno pregledal in da so scentrirane,torej ga je dobesedno nategnil, jaz že vem da bi dobil denar nazaj :!:
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po feb 21, 2005 12:01 pm

tole pa ni glih cool ,a ne? :?
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po feb 21, 2005 12:20 pm

ma ne zdej kr neki nabijat v prazno!! pocakajmo da se Proton_Frik pove svojo zgodbo, pol se bo pa obtozeval in kritiziral!! za zdaj disi po nateganciji!! :?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po feb 21, 2005 12:28 pm

In slučajno se najde nov uporabnik z enim postom :P :P
Nč ne bom reku ker ne vem kaj je točno bilo, lahk dam samo podporo Protonu, da je res dec in namerno zihr nebi kej tazga naredu!!! Tist k ga pozna že ve!!
Se lahk vsak nategne pr posredovanju robe.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po feb 21, 2005 12:31 pm

vesolc je napisal/-a:ma ne zdej kr neki nabijat v prazno!! pocakajmo da se Proton_Frik pove svojo zgodbo, pol se bo pa obtozeval in kritiziral!! za zdaj disi po nateganciji!! :?

ja res no, dejte počakat kaj on pravi, in ne delat zaklučov preden on pove svoje.
ker tako napisano zgleda nateg, sem pa prepričan da bo imel proton-freak
tudi dober argument.
Slika

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Po feb 21, 2005 12:31 pm

CupraR je napisal/-a:In slučajno se najde nov uporabnik z enim postom :P :P

in kaj je narobe s tem, da je nov uporabnik? a to že takoj pomeni, da mu ne gre verjet? :roll:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po feb 21, 2005 12:54 pm

joke je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:In slučajno se najde nov uporabnik z enim postom :P :P

in kaj je narobe s tem, da je nov uporabnik? a to že takoj pomeni, da mu ne gre verjet? :roll:

Mal čudno se ti ne zdi :P Slučajno se pr takih stvareh zmeram en anonimnež najde.
No ko bo še druga stran povedala svojo zgodbo, pol bomo dobil tapravo sliko. Tako da treba še mal počakat.

Uros1
Nov uporabnik

Napisal/-a Uros1 Po feb 21, 2005 1:06 pm

Glejte fantje prosm vas ne se mi skregat!!!!!!!!! :P

Če ste pazljivo prebrali moj post ste opazili, da clio(proton_freaku) nisem namenil nobene grde besede. :!:
Povedal sem le kaj se mi je zgodilo ob nakupu rabljenih felten od njega - jaz z nikomer drugim kot z njim o teh feltnah nisem govoril.Lahko da je verjel, da so feltne vredu.Ampak če jih ni res preveru sam pol naj nebi tega govoril.Jaz proti njemu osebno nimam nc.Tudi moj prvi vtis je bil, da je tip vredu.

Zadeva je taka da sm hotu vaše mnenje kaj neredit in ne nekega kreganja o tem ali je on pošten ali ne.
Šlo se mi je zato, da bi uporabnike tega foruma - torej vse vas opozoril na ta dogodek, ki pa lahko tudi da je le izjema.Drugače bom jaz že uredil zadeve na takšen ali drugačen način.

Zdi se mi, da bi bilo lepo če bi imeli en sticky o takšnih in podobnih nezaželjenih dogodkih.

LP Uroš

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po feb 21, 2005 8:54 pm

No da še jaz povem svojo plat zgodbe!!!!

Tip mi pripelje felne če mu jih prodam!Felne je imel na dirkalni xsari z dirkalnimi gumami (z čimer je bil uroš1 tudi seznanjen!)ko sem jaz dal fene na centrirko ni bilo odstopanja in felne niso zgledale zvite nakar sem gume dal dol ker jih je hoto tip nazaj!Če bi jaz videl da bi felne bile tok zvite kot pravi uroš1 jih sploh nebi dal na net ali pa bi zraven napisal da so zvite!Ko me je klical uroš1 sem mu dal na razpolago da pride po felne k meni v službo (kjer bi jih lahko preveril)ampak je rekel da se dobima zvečer pol sva se dobila v mb pred bofom kjer je imel cas felne pregledat koliko mu je želja (se so tok zvite kot pravi bi to videl vsak lajik)in felne je pregledal in rekel da so ok nakar mi je naštel 55.000 sit in felne pospravil za info cena ene felne je 37.900 SIT pri španu!S tem da je uporabnik felne kupil felne 26. januarja danes pa smo 21.februarja kaj se je pa dokajalo vmes z felnami pa nimam pojma!Jaz sem takrat garantiral da felne niso zvite tak kot pravi uroš1 in za tem stojim upam da me razumete kako se zdaj počutim ko me imate za goljufa sicer pa si mislite kar si hočete ampak vem da keri je imel kakšne biznise z mano ali je moj kolega vedo kakšen sem in da se navaden pošten fant!

Hvala za razumevanje!

Če pa ima kdo kaj proti meni pa naj pove meni direkt!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Po feb 21, 2005 8:56 pm

Pa še nekaj če bi res imel namen folk nategvat se sploh nebi javljal na te teme
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 21, 2005 8:59 pm

Evo zdaj vemo :D , zgodba finito :P
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po feb 21, 2005 9:02 pm