Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr feb 23, 2005 9:45 am

mito155 je napisal/-a:Na tem forumu se dogajajo čudne stvari. Nekdo povzroči nesrečo in da slike na net... da se pohval kakšen euro ncap je naredu z 5-imi zvezdicami.. nekateri sprašujejo ej a je vse v redu s tabo bla, bla,... nekdo bi rad kupu tepihe... en pozna kleparja ki bi avto sestavu nazaj... šele na 3 strani izvem da je voznica soudeleženega vozila OK.

hehehe, tole je res smesno za crknit
:lol: :lol: :lol: :lol:

Tole hondo se bi splačal popravit, če bi jo lahko potem prodal za 5 miljonov, sej rabis vse novo, lahko pa začnes popravljati z zadnjimi lučmi in zadnjimi gumami :D
Slika Slika

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO Sr feb 23, 2005 10:17 am

jst nism dal te slike na net zaradi tega da bi se pohvalu kok sm avto razfuku pa kak crash sm naredu ampak zaradi tega da bi bla to zlo dobra šola za druge . ker vem iz lastnih izkušenj da se je bolše učiti iz napak drugih.

drugače pa sem avto že prodal za 150 ksit. dobra so bila še voznikova vrata pa zadnja obesa (hauba,odbijač,luči)
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr feb 23, 2005 10:22 am

TiLeNkO je napisal/-a:jst nism dal te slike na net zaradi tega da bi se pohvalu kok sm avto razfuku pa kak crash sm naredu ampak zaradi tega da bi bla to zlo dobra šola za druge . ker vem iz lastnih izkušenj da se je bolše učiti iz napak drugih.

drugače pa sem avto že prodal za 150 ksit. dobra so bila še voznikova vrata pa zadnja obesa (hauba,odbijač,luči)

Tilenko vsak normalen uporabnik tega forume ve,da nisi prilepil slikic na forum zato da bi se hvalil itd.ampak iz cist drugega razloga!Neboj se ti,saj smo te nekateri podrzali,ces da se lahko to zgodi vsakemu,sam treba se je pac paziti!Ne sekiraj se ti za nekaj cudakov tu na forumu,bodi vesel da ni bilo kaj hujsega in da ste ostali zivi,avto bos pa ze drug kupil!Cimprejsne okrevanje zelim!PUst ljudi naj pisejo kaj hocejo...lep dayn zelim se naprej!s_mande

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr feb 23, 2005 10:33 am

O šiit sem šele zdaj prebral celo temo...Tilenko upam da bo s tabo čimprej vse vredu pa sožalje za Hondico! :( :(

Važno da si ti živ in vsaj kolkor tolko zdrav. Me je pa kar malo šokiralo kako se lahko začne en folk kar pizdit kaj divjaš pa da si k****n pa nevem kaj še, sej slej ko prej ima vsak možnost v prometu da je vključen v prometno nesrečo. Pa Pohotni dedek mraz, s tabo smo pa že meli nekaj debat o teh Opel avtomobilih...glej tud sam sem fan nemških avtomobilov pa jih zdaj "oglašujem" na vsakem koraku? Podpis že, ne pa tud s posti povsod! Zamisli se malo. Upam da ni narobe če sem to povedal, ampak sem že tud sam imel z njim spor tako da...

No pa pustmo zdej to, Tilenko ti se pa čimprej pozdravi tako kot je treba potem pa upoštevaj to (sicer drago) šolo za vnaprej pa upam da take izkušnje ne boš nikoli več imel!
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr feb 23, 2005 10:40 am

Master7 je napisal/-a:Če se ti spihuje energija ti prdlagan, da greš na kakšno stezo, ne pa, da to delaš na cesti kokr ti.

Ta je tud dobra, ja. Katero že? Mobikrog? Al kr Grobnik? Če bi država kej naredila na tem bi se mogoče še kej zgodil, tko pa, ker bolj omejujejo hitrosti in ni placa za zdivjat so take pizdarije neizogibne.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr feb 23, 2005 10:44 am

mislim ej kakšne čuješ, da bi avto nazaj popravu :bonk
bogi tisti ki bi ga kupu no. pol ni čudno na kakšnem nivoju smo v sloveniji.

btw moj predlog: kupi istega rabljenega in samo gor dej zavarit iste številke :EE
joke!
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr feb 23, 2005 10:48 am

s_mande je napisal/-a:
TiLeNkO je napisal/-a:jst nism dal te slike na net zaradi tega da bi se pohvalu kok sm avto razfuku pa kak crash sm naredu ampak zaradi tega da bi bla to zlo dobra šola za druge . ker vem iz lastnih izkušenj da se je bolše učiti iz napak drugih.

Tilenko vsak normalen uporabnik tega forume ve,da nisi prilepil slikic na forum zato da bi se hvalil itd.ampak iz cist drugega razloga!Neboj se ti,saj smo te nekateri podrzali,ces da se lahko to zgodi vsakemu,sam treba se je pac paziti!Ne sekiraj se ti za nekaj cudakov tu na forumu,bodi vesel da ni bilo kaj hujsega in da ste ostali zivi,avto bos pa ze drug kupil!Cimprejsne okrevanje zelim!PUst ljudi naj pisejo kaj hocejo...lep dayn zelim se naprej!s_mande

Točno tako, hvala ker si mi prihranil pisanje. Na tem forumu se bo vedno našlo par semidebilov in kak orenk... V bistvu samo še čakamo na komentar kakega nicka glasb_xx... Dobr da ni več metoda trobca... :?
Slika

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Sr feb 23, 2005 11:02 am

matr me je stisnal pr src, kaj če bni jst s svojim twingom nasprot peljal :(
mislim, da bi omeni samo še v osmrtnicah pisal....glg....grem na avto.net iskat tank zame!

čimkrajše okrevanje, pa upam, da se boš kej naučil iz tega...kot tudi vsi ostali.
eno je divjat, ko ni nobenega v bližini, drugo je tkole.

sem pa sam bil zlo blizu čemu podobnemu, a sem se počas umiru.
:roll:
lp

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Sr feb 23, 2005 11:04 am

aja,
pa spomnim se crach testa tega modela hondice in je bil full porazn (2*) (prejšn prav tako)
ravno nato, ker se je karoserija na spodnjem in zgornjem delu prelomila na pol.

samo v razmislek (očitno crash testi niso čist mimo)

Uporabniški avatar
Zemljan
Nov uporabnik

Napisal/-a Zemljan Sr feb 23, 2005 2:09 pm

lenivec je napisal/-a:jaz ser pa žal ne sekiram prav nič več zaradi takih!!!
je pa bad za tistega ko pride nasproti in ni nič kriv.

kaki tedn nazaj se peljem od punce domov lepo na izi ob 11 zvečer pa pridem (če pozna kdo slov bistrico, iz celjske smeri, oni ovinek predn se spustiš dol mimo juriča pa tehničnih in to) par 10m pred ovinkom in popolnoma na moji strani en avto... komaj mu je zneslo da je zvozo. za njega je bil desni ovinek po bregu gor, za mene pa levi po bregu dol. ugalvnem ni falilo par m in bog ve kje bi bil jaz zdaj...
prvič da sn bil tak blizu čelnemu, blo je pa dovol da sn se kr fajn vsral in sn rabo nekaj časa da sn se pomiro.
tak da za vse ko mate željo po razbijanju si nastavite kamen na drugo stran ovinka da nebojo najebali nedolžni...

Take stvari se dogajajo in se bodo... Žal... Meni se je podobna stvar pripetila tudi v bistrici, samo ne slovenski ampak ilirski :) neka voznica golfa (3) - pomoje domačinka ker tm domačini itak gonjo ko snete sekire večinoma - se je lepo zaslajdala na mojo stran. Ful je bil dež tist dan in zgleda je na to mal pozabila :) Je pa bilo vidt (kokr je bilo časa opazovat) da je bila hudo presrana ko sva se vzporedno srečala in prav je tko. Ni blo pa tko zelo kritično, ker jaz sem bil še kr neki stran in če ji nebi ratal zapeljat na svoj pas bi jo nabil s cca. 20km/h. Samo vseeno..... pišuka....... če je dež to še ne pomen da lahko vozš kokr vsak dan ko je sonček........ kdaj bo to folk pokapiru.

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr feb 23, 2005 3:13 pm

V bistvu ima možakar srečo, da je nabasu Pasata. Če bi bila limuzina ranga twingo, yugo..............
Bi bil v tem trenutku MORILEC!

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Sr feb 23, 2005 3:20 pm

Če bi vedel, da je v tistem ovinku pesek......

Če bi vedel, da se bo v ovinku srečal s passatom....

Če bi ...... ampak ni ;)
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning Sr feb 23, 2005 3:24 pm

Fantje nevem zakaj vsi toliko plujuvate cez japonce da so ful slabi na crash testih ??? Ocitni niso ce sta oba ziva, hvala bogu!!!! Ja vem optimist bi rekel to kar sem jaz reku, pesimist pa da sta imela sreco!!! Ne bi se rad komu zameril, samo izrazam svoje mnenje tako kot vsi ostali tle gor !!!
Cim hitreje skozi ovinke !!!

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr feb 23, 2005 3:29 pm

Tista ženska je imela svojega pasata zelo rada, bil je sicer star in zmajan, bil pa je njen, ob vikendih ga je glancala pa sesala pa polirala, pa nove gume je ravnokar kupla, pa ALU 17" je že mela nacilan, pa tunat ga je tut hotla, že mela chip plačan, kako hudo akustiko je mela not, ven ga je pelala sam po suhem, pa pokritga je v garaž mela z odejo, da se ni prah nabiral na njem................
Zdaj je pa en kup starga železja. :?:

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr feb 23, 2005 3:34 pm

cordo je napisal/-a:Tista ženska je imela svojega pasata zelo rada, bil je sicer star in zmajan, bil pa je njen, ob vikendih ga je glancala pa sesala pa polirala, pa nove gume je ravnokar kupla, pa ALU 17" je že mela nacilan, pa tunat ga je tut hotla, že mela chip plačan, kako hudo akustiko je mela not, ven ga je pelala sam po suhem, pa pokritga je v garaž mela z odejo, da se ni prah nabiral na njem................

Ti si mau bolan
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr feb 23, 2005 3:37 pm

cordo je napisal/-a:Tista ženska je imela svojega pasata zelo rada, bil je sicer star in zmajan, bil pa je njen, ob vikendih ga je glancala pa sesala pa polirala, pa nove gume je ravnokar kupla, pa ALU 17" je že mela nacilan, pa tunat ga je tut hotla, že mela chip plačan, kako hudo akustiko je mela not, ven ga je pelala sam po suhem, pa pokritga je v garaž mela z odejo, da se ni prah nabiral na njem................

:? res se vcasih zamislim, kaksen folk se vse najde v tej majhni vasici Sloveniji!! :?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr feb 23, 2005 3:38 pm

Ok, zdj je pa mal preveč izpadov že. Tema jee dosegla namen, tisti ki mislite da passata ni omenjenega preglejte celo temo, ostali pa pač boste svoja mnenja zadržat zase, ker čene bo kraval,

Radikovič, prid uzad bloka da spozaklenemo :D
Slika

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di Sr feb 23, 2005 4:06 pm

Japan tuning je napisal/-a:Fantje nevem zakaj vsi toliko plujuvate cez japonce da so ful slabi na crash testih ??? Ocitni niso ce sta oba ziva, hvala bogu!!!!

Hm, avtomobila sta trcila podobno, pa sta osebka v novejsi Hondi bistveno huje poskodovana (hude posk. glave, raztrganine cela, zdrobljena stegnenica) kot osebek v starejsem VW (nekaj prask). Tudi slike avtomobilov v tem primeru govorijo zase in pljuvanje po varnosti tega japonca je povsem nepotrebno, saj je cista potrata sline. V bistvu se torej kulturno strinjam s staliscem in vprasanjem, ki si ga izrazil: "Fantje, res nevem zakaj vsi toliko pljuvate cez japonce da so ful slabi na crash testih ???" Prihranite slino za kaj manj ocitnega, bo prisla bolj do izraza.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov