hmm . poceni menjalnik nikoli ni bil. Zaj ce ti je menjalnik sel, ti jaz osebno priporocam, da ga NE kupis na pooblascenem servisu, ker te bo stalo zelo dosti... je pa to sigurno draga stvar. Samo kaj rabis cel menjalnik??
nov te pride zihr okol 250k drugač pa se za dobrih 100k dobi tovrniško obnovljenega pa leto dni garancije nanj (no ne me za besedo držat,tko da se rajši na servisu pozanimi)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Na servisu sem ravno danes bil - in je menjalnik šel (po 41.000 km!!!)
Sicer pa so rekli, da je vse skupi še v garanciji, tako da ne bo dosti stalo - me pa vseeno zanima, ker vem da ni poceni Hvala za odgovore
iztok04 je napisal/-a:Na servisu sem ravno danes bil - in je menjalnik šel (po 41.000 km!!!) Sicer pa so rekli, da je vse skupi še v garanciji, tako da ne bo dosti stalo - me pa vseeno zanima, ker vem da ni poceni Hvala za odgovore
jao si pa kicuna,ce je v garnciji je menjalnik dzabe!!
Ja seveda - 300 jurjev se mi že mesece vleče po žepu pa ne vem kam z njimi...... ne ne ne, samo informativno me zanima, ker sem pozabil vprašat koliko pride sicer - garancijo pa mi itak bodo upoštevali.
za skodo pride ce se ne motim zelo velik dnar u italiji grejo cene rablenih do 100 euru.ce ti je pa sel falit deferincjal,je popravilo prblizno 86 juriju z materjalom odvisn od poskodbe
sej te cenej pride če kupš še eno 307 in jo maš za dele, al pa pol prodaš
Mah to itak recimo če bi ti ribnu, bi si zrihtal iz enega skreširanega al pa kej podobnega. To je recimo cena ki bi jo plačala zavarovalnica recimo. Cena, če greš menjat vse tko kot se zagre, se pravi ganz neu menjalnik iz fabrke. Je drago, se strinjam.