Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

...ne najdem..

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 23, 2005 12:50 pm

..ze 1000 krat je bla tema o providah in avtih in registrskih tablcah na njih.
Pa ne najdem...
Rabm pogledat ce obstaja provida z NM registracijo in kaksen avto je to (znamka,barva)???
Namrec sm vceri picu mimo mal pod 200 pa mi je sam poblendu, pol je zavil z mano dol iz avtoceste, mi se sledil 3 minute po cudnih poteh... pol sm pa zavil proti domu, sam ni sou za mano...cudn se mi je zdel, pa mrak je bil zato nism dobr vidu....hmmmm
Hvala

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr feb 23, 2005 12:58 pm

provida z nm registracijo je edino temno zelena alfa 156. mislm da je 2.4

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr feb 23, 2005 1:01 pm

Obstaja tud ena škoda superb modre barve in z trebanjsko tablico.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 23, 2005 1:09 pm

splash je napisal/-a:provida z nm registracijo je edino temno zelena alfa 156. mislm da je 2.4

....jebemu sranje...a misls da so me poslikal, ker bi me pol z lahkoto ustavl ce bi me hotl, ker sm vozu 40 km/h po cesti do doma...??
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr feb 23, 2005 1:10 pm

aja točn. ja modra škoda superb v6 s trebanjsko registracijo, včasih pa jo voz en norc k je prej že dvakrat alfico razbu. ampak si morš mislt da je škoda oz pan jan podaril to superbico policajem. eni so pa res idioti. bolj da bi jo na smetišče odpelal kot pa podaril policajem. :x

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr feb 23, 2005 1:23 pm

čudn da se je vozu tok časa za tabo. a je bil slab vreme (je padal sneg), je bla cesta polna snežne brozge? tile dolenjski policaji so tko leni da se raj za tabo pele pa te posname, kot pa da bi te ustavu k si noče čevelj umazat al pa zmrzvat pa je raj na toplem v avtu.

mogoče te niso posnel, odvisno kakšn dan so mel. včasih se jim j**e.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 23, 2005 1:48 pm

splash je napisal/-a:čudn da se je vozu tok časa za tabo. a je bil slab vreme (je padal sneg), je bla cesta polna snežne brozge? tile dolenjski policaji so tko leni da se raj za tabo pele pa te posname, kot pa da bi te ustavu k si noče čevelj umazat al pa zmrzvat pa je raj na toplem v avtu.

mogoče te niso posnel, odvisno kakšn dan so mel. včasih se jim j**e.

Ne ni bil slab vreme...lep jasn mrzu vecer:) Pomoje so sli za mano ker me niso posnel na avtobanu in so upal da bom tut po naselju picu..da me bodo lahka tam pofotkal...

Sej nism divjau tm po avtocest, sam na hitr sm prtisnu mal da spucamo cevi, a ravn takrat s pojav ta sumljiv avto. Sj ce so oni pelal okol 110 in sm sou jst mem 190+ , in je ze fajn temno zuni, vprasanje ce so te sposobn slikat. Njihov sistem je bl da prpelejo za tabo za rit in ti seveda vs zivcn pol stops na gas, in si pecen.

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Sr feb 23, 2005 2:52 pm

btw. provida te ne slika, ampak te snema. Če te niso vstavili na licu mesta si 99,9999999% rešen.

LP
Slika

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 23, 2005 4:08 pm

Need_Power je napisal/-a:btw. provida te ne slika, ampak te snema. Če te niso vstavili na licu mesta si 99,9999999% rešen.

LP

Aja sej res..to te posname..cist sm pozabu mater!! A pa da te v vsakem primeru ustavjo pol???

Pol je super, mal se mi je kamen odvalu od srca.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr feb 23, 2005 4:53 pm

oni te lepo posnamejo, pol ti pa samo sliko iz posnetka, kjer se lepo vidi tvojo tablico in hitrost domov pošlejo.

sm pomoje če si tolk hitrej prgonu mim njega se nebo na slik nč vidl.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če feb 24, 2005 12:36 pm

vepar je napisal/-a:oni te lepo posnamejo, pol ti pa samo sliko iz posnetka, kjer se lepo vidi tvojo tablico in hitrost domov pošlejo.

sm pomoje če si tolk hitrej prgonu mim njega se nebo na slik nč vidl.

Ničesar ne pošljejo na dom. Policaj te je s Provido dolžan ustavit, za nazaj pa ti ne pošiljajo nikakršnih položnic. To velja za slike z Multanovo in Gatsom, ne pa za Provido.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če feb 24, 2005 12:40 pm

Pa 500m te mora snemat :)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Če feb 24, 2005 1:33 pm

D.J. je napisal/-a:Pa 500m te mora snemat :)

I lIKE IT :) vec k 2 sekundi me ni vidu :)

LP

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če feb 24, 2005 1:38 pm

PhoenixX je napisal/-a:
D.J. je napisal/-a:Pa 500m te mora snemat :)

I lIKE IT :) vec k 2 sekundi me ni vidu :)

LP

k me je na gorenjski avto cesti snemal...sm peljal....160+ ( poj vidu na posnetku) na sreco je pol en avto zapeljaj na prehiteval n pas (policaj je to komentiral...si mu srečo kr se vidi da si šu blizu 200 ( res sm šu) ampak te zarad tega nismo mogl posnet)....potem komentira...tukaj ssem se vam približal da se vidi da ste to vi).....in ga prašam ...kaj če bi preh naprej peljal 200+.....?.....pravi g policist....nebi bilo nič ker sem vas od daleč snemal in se ni videlo tablice....
ja jest i**** k sm porajtal da je zadej za mano...sm zmanjsal na 130...in akrat je za mano pripeljal in mi posnel tablco.....
V8 POWER
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov