Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Kateri amortizerji

Napisal/-a De_Tomaso So feb 26, 2005 7:30 pm

Kateri amortizerji so po vašem mnenju najboljši, skupaj za vzmetmi eibach??

Kje jih kupiti in koliko stanejo.

Gre za Alfo GT Jtd
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So feb 26, 2005 7:34 pm

Bilstein :D recimo VAG grupa ma tak serijski paket na voljo kot dodatna opremo. Eibach+bilstein. Seveda pa ni nujno da uzameš, ker maš velik vrhunskih proizvajalcev na voljo. Prvo treba ml cene pogledat, kako je z dobavljivostjo itd.. Upraš na Triglavu kaj tovarna priporoča za upgrade.

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento So feb 26, 2005 7:48 pm

bilstein :P

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So feb 26, 2005 7:48 pm

Tovarna itak ima pakete sport1, sport2, sport3

In sicer amortizerji od alfa romeo, vzmeti eibach.

Mene zanimajo artikli brez marž od auto triglava.

Pri njih pride en0o samo platišče, ki ga imam na avtomobilu malo čez 132k Sit.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So feb 26, 2005 7:57 pm

Pust feltne :P orginal so vse drage.
Pr paketih, more vsen pisat čigavi so amortizerji ker alfa ma sam štempl gor :P Drgač pa če še nimaš fedrov uzem kkšn komplet of H&R-a, KW-ja. Pa da ne pozabm na Koni amortizerje. Izbire je res dost, kokr sm reku treba sm cene pogledat in kako je z dobavljivostjo.

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious So feb 26, 2005 8:09 pm

ene koni daj go pa boš velik naredu za odšteti denar.še boljše je pa če boš kupil konijev sport kit.boš imel kar se da udioben gokart.sam sm vozil crx z tem kitom in morm rečt da se vozi kot po tirih ampak še vedno ima nekaj udobja

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne feb 27, 2005 8:18 pm

Že imam fedre, eibach, zanima pa me kje kupiti še Bilstein ali pa Koni amortizerje??

Kaj pa amortizerji od Turnška??

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne feb 27, 2005 8:30 pm

Bilsteine imam doma in čakajo na montažo. Jih vsi ful hvalijo, tako da more bit neki na tem. Pomoje ne morš falit, čeprav bo drago.

Pol maš drugo varjanto Koni. Nevem če jih delajo za alfe, ampak koni rumeni (gelb) amortizerji so pomoje najboljši amortizerji, ki jih lahko dobiš posebej (ne kot coiloverse). So nastavljivi, tako, da lahko fino naštimaš razmerje trdote spredaj in zadaj. Ma pa koni tut druge, cenejše varjante, ampak za te nisem slišal da bi jih tako zelo hvalili.

Pol je tukaj Kayaba. Top model je AGX, podobno kot rumeni koniji. Nastavljivi plinski amortizerji, top of the line.

Jaz bi izbral eno od teh varjant. In sicev Bilsteine, če bi rad kompromis med lego in udobjem Koni ali KYB pa če bi rad dirkal :) Kje jih prodajajo ne vem, jaz sem kupil na eBayu :) Mislim pa, da je v Celju ena trgovina ki prodaja Kayaba. Malo poglej na najdi.si
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov