Nuclear_ je napisal/-a:Učer zvečer je pri nas sneg nametaval na polno... Zato smo po cest večinoma pelali 40km/h saj če si šel več te je že rotiral...in kaj se zgodi...za dvojnim ovinkom gre en tip mene prehitevat z GOLF II....tip je mel not 50km/h
in tko vozu 50 cirka 10 km![]()
mislm da greš riskirat pa še v teh pogojih ti da 2x mislit kakšen folk ima vozniško dovoljenje.
POWER MAX je napisal/-a:če bi imel močnej avto (on je imel 2.0) mu to grem nardit nazaj dobr de ni avto ne vem kva.
POWER MAX je napisal/-a:drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom
POWER MAX je napisal/-a:germancarfan je napisal/-a:ja dokler je pa on za tabo vozu si pa ti tujo lastnino uniceval ce tko ti gledas na to :P[/quote
eeee cel dan se po lublan pa po avtocest vozm pa tud en kamenček ni vame prletu.
tk de če ti ne veš kk je to bod pa tih, drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom
lisko je napisal/-a:NO jaz še sam čakam ko se bo najdu en in bo začel pizdit po forumu u kakih nemogočih razmerah ga je prehitela rdeča petka.... Enostavno mi gre na falus ko morm vozit po polno zasneženi cesti za kerim avtom.... pač bedn filing pa grem čimprej mimo.... poleg tega u takem vozim 50 in navzgor.... ponavad se pa kolone premikajo po 20-30......
der_Alte je napisal/-a:Nuclear_ je napisal/-a:Učer zvečer je pri nas sneg nametaval na polno... Zato smo po cest večinoma pelali 40km/h saj če si šel več te je že rotiral...in kaj se zgodi...za dvojnim ovinkom gre en tip mene prehitevat z GOLF II....tip je mel not 50km/h
in tko vozu 50 cirka 10 km![]()
mislm da greš riskirat pa še v teh pogojih ti da 2x mislit kakšen folk ima vozniško dovoljenje.
Ja, bogi bogi. Prehitel te je... s 50km/h! Zdaj samo še manjka podatek, da je imel Golf letne avtoplašče na platiščih.
Sploh pa, kako veš, da je 10km razdalje vozil 50km/h? Si vozil za njim? Kar pomeni, da si tudi ti pospešil na teh neverjetno nevarnih 50km/h...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov