Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 29, 2003 9:14 pm

rockson je napisal/-a:Pa še moja današnja izkušnja :P
AC iz LJ proti NM - jst sm se prpelou iz Barja iz smeri most je pa pržvižgal en črn P206 grosupeljske registracije. K sem bil glih dobre volje sem pohodu in avto prehitel - notr ena huuuuuda :DDD :noro bjonda. No potem sem se spravu na vozni pas in čez kak km ona prehiti mene, jst pa za njo.
Čez višnjegorski klanec ga je tiščala 160!! Korajžna ni kaj. Na drugi strani pa poden - do 210 pol je pa v ivančni dol odvila. Sem ji mal pomahal in poblendal - ona pa nič - lahko bi se vsaj mal nesmehnla, a je to tok hudo :?: :(

Bo pa drugič bolje - he he :twisted:

tuki bi jaz uporabla izraz: "biti naduvan"! Jaz vsaj svojga nasmeska nikol ne morem skrit.. hehe

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby To apr 29, 2003 9:27 pm

Da se jst napisem vcerajsno dogodivscino. Se peljem za enim cliotom pa notr tri zenske, pa mi ona na zadnjem sedezu zacne neki mahat, pa sam pisano gledam kdo je to. Pol pa rdeca na semaforju pa jim cist za ritjo ustavm, pa vidim kako one spredi dajejo zastore za sonce dol pa me u onem majhnem spegucku buljo :) Pol sm jih pa prehitel pa ej blo konc veselja :lol: Aja pa se to :) Po tistem k sm jih prehitel je bil pa rondo pa so se zenske 3x okol peljale :D :D Krneki ne :)
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To apr 29, 2003 9:40 pm

Sej veš kakšno orientacijo imajo v prostoru... :roll: :har :wink: joke
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

jernej D.
Nov uporabnik

Napisal/-a jernej D. To apr 29, 2003 9:44 pm

Men je pa ena blonda v črnem P206 pr dvesto blendala k sm ga po višnegorcu dol pizdu. Točn tko prlepila se mi je na rit in blendala. Jest sm pa še kar tišču pr 215 je pa le odnehala. To je korajžno dolensko dekle. Če jo kdo pozna bi jo na en rejli med rjuhe povabu.

LP

jernej

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Sr apr 30, 2003 6:56 am

Querty - maš prou. Je bla očitno res naduvana al pa je premalkrat "nadevana" :twisted: :D

Jernej - da ni bla to glih ta. Po višnjegorcu navzdol se ji je čist odpulilo - je skor enmu volvotu rit odnesla.
Pa moram priznat, da dobr leti tist Pugi - jst mam 130 dizel kobil pod haubo pa sva skor enakomerno pospešvala.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr apr 30, 2003 7:00 am

no, moja vcirejsnja zgodbica je mal bl tragicna, vsaj zame. se pelem skoz naselje, v bistvu sn glih startu, pa ga naspanam (glih so neke miske gledle pa mahale), namecem 4 prestave, neki cez 140 sn mel, pol zginem za mejhn ovinek, glih dost d se me ni vec vidl (vsaj to... :oops: ), pol se ena 20metrska ravninca, bremzam ko prfukjen, je bil pa en desni ovinek, pa mi je zadna guma spustla (aprilia af1 futura 125), pa mi je zaplesala, najprej v levo, pol mi je spet prjela, mi jo je v desno zabil, pol sn pa naravnost v ograjo letu... :cry: :cry: :cry:

skoda: razbito levo ogledalo :evil: , polomljena rocica za sklopko :evil: , odtrgan levi prednji smernik :evil: , nekaj prask na levi strani oklepa :evil: :evil: :evil: (sam jih je ze tulk d ga bom mogu dat farbat), pa prazna guma (dunlop arrowmax) :evil: , pa motor je bil skor nevozen, tk d sn se 25 km pelu brez sklopke d sn prsu dam. je zgledal pa full sportno 8) , ko sn kakih 50 metrov pred semaforjem vidu d zelena utripa, ustavit se nisn smel, k pol spelat ne mors (prva prestava gre do 65 km/h), vrzem 2 prestavi dol, gasiram, pa sn s 130 letu skoz rumeno luc, d sn kr preletel del krizisca, k je sfooqana cesta... :twisted: :P :D

jernej D.
Nov uporabnik

Napisal/-a jernej D. Sr apr 30, 2003 11:17 am

tist P206 leti k sneta sekira. Sam se pr 210 ustau. Zenska je total odbita jest se neb upal s tisto malo gajbico serisko tolk pelat po višnegorcu dol. Sej je čudež da ni poletela, pr motelu bi pa glih prstala. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ampak če je tolk agresivna na cesti, kakšna je šele v postli. Jest se grem zdele kar mal po višnegorcu vozt. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
LP

jernej

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Sr apr 30, 2003 11:57 am

jernej D. je napisal/-a:tist P206 leti k sneta sekira. Sam se pr 210 ustau. Zenska je total odbita jest se neb upal s tisto malo gajbico serisko tolk pelat po višnegorcu dol. Sej je čudež da ni poletela, pr motelu bi pa glih prstala. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ampak če je tolk agresivna na cesti, kakšna je šele v postli. Jest se grem zdele kar mal po višnegorcu vozt. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ma j***a, ni kej. Sam k neb bla tok naduvana, kot se je querty izrazla. Hmm zanimiva povezava - cesta-postla - če se ji tam tako odpuli, potem mora bit kar hudo :roll: :D :D :D :P

Jst sem naletel nanjo okoli pete ure popoldan - verjetno je šla iz službe.

Danes bom mel pa mojo zraven - upam da jo ne srečam - k bom mogu pol spet razlagat zakaj norim. :wink:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr apr 30, 2003 8:07 pm

Hehe idealna ženska. Upa si divjat 200+ km/h pa še blond je (upam, da tu ni povezave :twisted: ). Če bi bil moj sošolc tuki pa bi dodal še to, da me Peđoja 206.

Aja Qwerty a ti voziš na relaciji Lj-Domžale. Kakšen avto maš? Sicer sem iz Moravč pa še avto ni moj ampak vseen. :wink: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr apr 30, 2003 9:31 pm

Sej veš kakšno orientacijo imajo v prostoru...

Slika

UUUU jaz pa se nisem imel te srece, da bi jo srecal. Sem sel ze kar nekajkrat proti NM. Ko bo sreca mile bo ocitno spet sledilo KALJENJE. Slika
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če maj 01, 2003 6:52 pm

Symoon je napisal/-a:Aja Qwerty a ti voziš na relaciji Lj-Domžale. Kakšen avto maš? Sicer sem iz Moravč pa še avto ni moj ampak vseen. :wink: .

jaz: clio moder, B1 verzija. na srebrni "podlagi" ;). relacija je pa prava. kaj ti vozis?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov