Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To mar 01, 2005 9:08 am

Temperatura danes zjutraj: -30 stopinj celzija.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo To mar 01, 2005 9:20 am

avtek fpalu sprve

fotrov pa kumi po dolgem verglanju
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To mar 01, 2005 12:46 pm

ule je napisal/-a:Kraj: Babno Polje

ne verjamem :P pri nas -15 in avti še delajo ;) :D
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To mar 01, 2005 1:06 pm

Pr nas je blo -15 Naš mercedes pa ma grelne svečke že cel teden uničene. Že skos ena ni delala zdej so pa vse crknile in tut lučka za zagrevanje ne sveti. Avto z mal gasa užgal v 3-4 sekundah. če je vse vredu užge brez gasa takoj. Sosedi majo z golfi probleme pa vsako drugo zimo grelne manjajo. Če je na golfu vse vredu ne vžge tako hitr kot meca brez grelnih svečk. 8) 8) 8) 8)
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To mar 01, 2005 1:38 pm

furious je napisal/-a:
accim je napisal/-a:
furious je napisal/-a:
detroit91 je napisal/-a:men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje

zakaj pa morš ročno zategovat ;) sej če daš v prvo avto lih tko nikamor ne bo šel ali pač :?:

no ja..samo to pa tud ni ravno najbolje da je pod velikim pritiskom v prestavi po mojem :roll: :?:

se popolnoma strinjam samo ročne na ravnini in čisto rahlem klancu ni potrebno zategovat.sicer pa če je avto pod prevelikim pritiskom v prestavi jo avtomatsko zabriše v ler ;)

[OT]
Narod ne mi zamert, bog odpusti mi ampak mogu sem se spotaknit..
Najprej:
:woohoo :woohoo :rofl :rofl :rofl :noro :bow :wiihuu :bonk :cry :ue (izpad)

Potem:
:atensn A ko se pa v klanec peljes pa se motor vrti, ti iz prestave ven mece? Pa tm blizu optimalnih obratov, kjer avti razvijajo najvecje konjske moci mors kr drzat menjalnik v prestavi?

Dejte se mal zamislt kwa govorite.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To mar 01, 2005 4:33 pm

okej..torej je isto a je avto recimo u prvi na mestu in ni pod pritiskom, al da je pod pritiskom ker je avto z brega dol in v prestavi? hm..nekak se mi ne zdi oki to? nevem..če se pa motim se pa opr.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 01, 2005 4:45 pm

Sej pa je tudi danes blo na odprtih mestih tudi do -25stopinj :D

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To mar 01, 2005 4:53 pm

M3 je napisal/-a:pakne so mi zmrznile no! zgleda pa tako da ko ročno spustiš in malo štartaš
in spustiš gas ti avto takoj ustavi, bremza v glavnem. pusto avto eno uro pr miru in pol
je blo vse ql.

@dariooo: greš na benzinsko in kupiš zimsko čistilo za vetrobransko steklo,
tisto ulij in bo mir.

@zlatan_ 19 let imam a je kaj narobe s tem? :roll: in zvečer morem ročno zategnit.
pač nismo vsi z doline :D

he he.....za to cistilo vem...in ga mam not......ga nimam lih 100%, saj sm nalil en liter vode al kej vec....sej ne vem....ker sm znorel ker sm ga imel prevec.....in se mi je samo pena delala na sipi....tko da....zdaj mi zmrzuje he he ;)

19 let mas? ;) waa.....roko ;) js jih imam tud tolko...he he...maybe se se poznamo ej....s kirega dela kopra si??..
ale ciao ciao....

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To mar 01, 2005 4:59 pm

furious je napisal :
se popolnoma strinjam samo ročne na ravnini in čisto rahlem klancu ni potrebno zategovat.sicer pa če je avto pod prevelikim pritiskom v prestavi jo avtomatsko zabriše v ler

avtomatsko zabriše v ler potem pa avto pot pod kole pa ga najdeš 1 ulico nižje.... :shock:

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo To mar 01, 2005 5:01 pm

pi je napisal/-a:furious je napisal :
se popolnoma strinjam samo ročne na ravnini in čisto rahlem klancu ni potrebno zategovat.sicer pa če je avto pod prevelikim pritiskom v prestavi jo avtomatsko zabriše v ler

avtomatsko zabriše v ler potem pa avto pot pod kole pa ga najdeš 1 ulico nižje.... :shock:

al pa ti ga kr v brzini premakne ce pustis v 5 brzini ce mocno piha ;) tko je od mojega kolega avto sel v zid.......he he ;)

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Napisal/-a ule To mar 01, 2005 9:50 pm

audi4ever je napisal/-a:
ule je napisal/-a:Kraj: Babno Polje

ne verjamem :P pri nas -15 in avti še delajo ;) :D

Imamo uradno prijavljeno meterološko postajo in še eno avtomatsko.

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious To mar 01, 2005 10:04 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
furious je napisal/-a:
accim je napisal/-a:
furious je napisal/-a:
detroit91 je napisal/-a:men se pa dogaja pa tud ce ni tok mrzlo, sm da je mokro pa ce cez noc zategnem ročno mi zjutri kr drzi tud k jo spustim (pa ne rocka, ampak pr diskih neki)...ma kdo kasne ideje

zakaj pa morš ročno zategovat ;) sej če daš v prvo avto lih tko nikamor ne bo šel ali pač :?:

no ja..samo to pa tud ni ravno najbolje da je pod velikim pritiskom v prestavi po mojem :roll: :?:

se popolnoma strinjam samo ročne na ravnini in čisto rahlem klancu ni potrebno zategovat.sicer pa če je avto pod prevelikim pritiskom v prestavi jo avtomatsko zabriše v ler ;)

[OT]
Najprej:

Potem:
:atensn A ko se pa v klanec peljes pa se motor vrti, ti iz prestave ven mece? Pa tm blizu optimalnih obratov, kjer avti razvijajo najvecje konjske moci mors kr drzat menjalnik v prestavi?

LP, Klemen

dej ti prvo preber celo temo pa pol piši.mi govorimo o avtu ki je parkiran čez noč.ne vem ampak jaz mam avto ugasnjen ko ga imam parkiranega.in ja še enkrat bom napisal če je avto UGASNJEN in če je v prestavi in recimo da je hud klanec ter da je pod velikim pritiskom menjalnik zabriše v ler in kle je vloga čisto druga kot pa če bi motor laufal :roll:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To mar 01, 2005 10:05 pm

Ronin je napisal/-a:No, in vam je vzgal dons zjutraj? ;)

Js dons fotrovga Santa feja vozu. Čez noč stau uzun, zjutri je blo po radiju rečen, da je 20 stopin pod ničlo, js se usedu v avto, obrnil ključ in avto je že delal. Zvok je bli prvih nekaj sekund res na malo nižjih frekvencah, ampak že ko sem na dvorišču obrnil, je postal popolnoma normalen.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Napisal/-a M3 To mar 01, 2005 10:11 pm

Dariooo je napisal/-a:
pi je napisal/-a:furious je napisal :

al pa ti ga kr v brzini premakne ce pustis v 5 brzini ce mocno piha ;) tko je od mojega kolega avto sel v zid.......he he ;)

vem vem, uno se peni ko hudič. :? drugače jaz sem z markovca!
tisti 4 veliki bloki, sivi, vidijo se iz kopra gor, ful izstopajo. no tam.

piši kej na PM ker nam bo vsak cajt kdo reku da ircamo.
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr mar 02, 2005 8:30 am

furious je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:
furious je napisal/-a:
accim je napisal/-a:
furious je napisal/-a:

[OT]
Najprej:

Potem:

LP, Klemen

dej ti prvo preber celo temo pa pol piši.mi govorimo o avtu ki je parkiran čez noč.ne vem ampak jaz mam avto ugasnjen ko ga imam parkiranega.in ja še enkrat bom napisal če je avto UGASNJEN in če je v prestavi in recimo da je hud klanec ter da je pod velikim pritiskom menjalnik zabriše v ler in kle je vloga čisto druga kot pa če bi motor laufal :roll:

:hi :cry :rofl :cry :woohoo Oke, lets play dumb way.
Torej, ko vzigas avto z potiskom in ko ima avto lep momen,t ko ti sklopko spustis tebi menjalnik ven vrze iz prestave in potem sploh nebi mogl uzigat avtov z porivanjem. Ce pa tebi ven mece menjalnik ko je pod velikim pritiskom ti pa svetujem obisk pri mehaniku. Sem stal na 30-40 stopinjskem klancu, pa mi je menjalnik celi cas drzal. Eni ga strelate na suho in v mrtvo.

LP, Klemen

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr mar 02, 2005 11:15 am

furious je napisal/-a:

faakkk.... :o

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 02, 2005 12:06 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
furious je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:
furious je napisal/-a:
accim je napisal/-a:
furious je napisal/-a:

JOJ

[OT]
(izpad)

Potem:

LP, Klemen

JOJ JOJ

Torej, ko vzigas avto z potiskom in ko ima avto lep momen,t ko ti sklopko spustis tebi menjalnik ven vrze iz prestave in potem sploh nebi mogl uzigat avtov z porivanjem. Ce pa tebi ven mece menjalnik ko je pod velikim pritiskom ti pa svetujem obisk pri mehaniku. Sem stal na 30-40 stopinjskem klancu, pa mi je menjalnik celi cas drzal. Eni ga strelate na suho in v mrtvo.

LP, Klemen

Točno tako kot je Nu-NRG reku...potem vžig na potisk ne bi obstajal...če pa avto pstiš v prestavi na dost velikem klancu, pa lepo odkašlja navzdol... :lol:
Vrže v ler...svašta :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr mar 02, 2005 12:11 pm

Sam preventivno..... ne se skregat.... ker ste na meji. :twisted: :evil:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če mar 03, 2005 7:53 am

@Slide: Hvala! :pij:

LP, Klemen
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov