Vuso je napisal/-a:men je tok luštn, ko pridem recmo v kranj(tm k je mac) in se vse tko počas premika,ni nobene gužve,dost je za parkirat,nisem še vidu,da bi kdo res velko pizdarijo naredu...
Emmm, jst se spomnem lan enkrat, sem se tm res lepo parkiru, k ni blo gužve, pa stopva s punco iz avta in slišva neki skveeeeeiiiiiičččččč... OK, pač en je mal pohodu, pa pol mal bremzu, pa mal mu gume škripajo... Pol sva šla čez cesto, tm proti McDo k so pod arkadami u eni izložbi une feltne... Pr tem naju skor zbije en z spuščenim rdečim Golf 3. Prideva pod arkade, glih tolk da nisva več vidla ceste, evo ga spet, skveeeeeiiičččč, sam zdej pa še takoj za njim TUF, BAM in pa ene par ženskih aaaaaaaa, aaaaaaaa... Greva pogledat in direkt tm na križišču je en zbov enga motorista, a ne...
Sploh se pa najmn varno počutm, ko morm dol na Logatec Idrija, Tolmin, u uno smer. Tm res vsi ownaju une ceste, ti nis pomemben, k so oni tm doma, ko te j*be... res tm se morm prov psihično prpravt na to cesto.
Skratka, povsod se dogajajo neumnosti, ne neki posploševat...tko je to u Lublan, pa toto je tak u Maribori, u Kranu pa takole mamo...brez veze to.
Men gre na živce, ne glede na to kje se vozm, k en folk ni odločen pr vožnji. Neki najbl neumnga mi je, k mi en leze na cesto pa mal sklopke, mal gasa, mal sklopke, pa se ti gunca, al pa kao bo potegnu skoz križišče, bo, bo, ah ne, rajš ne bi... Pol se mi pa punca smeje, k začnem p*zdit
"Prekl*t m*r*n zaf***, al pejt al pa ne jt...peeeeesda!"
Aja, a pa ni že ena druga tema za avtomobilske zgodbice? :P