Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe mar 04, 2005 9:59 pm

Ja pa neboš zdaj rekel, da je za dizel motor s turbino zdravo, da ga tišiš do konca na AC 1 uro skupaj da se revež matra in žre vsako kapljico, ki jo lahko vase posrka?
Odvisno je tud, kje si, ko ga tišiš do podna. So avtomobili, ki jim zmanjka moči in obtičijo v nekih zmernih obratih, drugi pa nehajo pospeševati šele v rdečem polju.
Js mam svoj avto preveč rad, da bi ga tišal do blokade, pa naj bo to 30 sekund ali pa 1 ura.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe mar 04, 2005 10:58 pm

Umm... moj avto sicer ni dizel, pa ga mam lih tko zelo rad :)=(:
Pa sem ga lih tko tiscal do konca v 5. in je bilo na stevcu 240km/h (ni bilo na nasihcestah :P) pa ni prisel do blokade. Ubistvu se nisem imel avta, ki bi ga lahko v 5.prestavi spravil do blokade. Itak je pa dejstvo, da ne mores imet gasa do podna dalj kot nekaj minut al zarad ceste al zarad prometa.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Blazg
Nov uporabnik

Napisal/-a Blazg So mar 05, 2005 12:10 am

pa tut noga bi ti verjetno odpadla ce bi par ur skup drzal do podna...

a ve mogoce ker kej kako je z minimalnimi obrati, kot sem par postov prej gor vprasu

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So mar 05, 2005 2:48 am

ma sam tisc kokr dusa da. itak nc ni vecno, in bomo najkasnej v 120 letih vsi k smo zdele na planetu pocrkal. tko da tud ce ga skos dila paras, se vseen so fer moznosti da bo on cez 120 let se podobn samem seb, ti pa ne.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov