TITan je napisal/-a:Voith je napisal/-a:in zakaj nebi mela lancia fergazrja?
sj fergazrji dajo se vec moci kot ajnšpric
Um, ne. Če maš posamične lopute z "standalone" FI sistemom lahko dosti boljš kontroliraš kako mešanico dobi mašina, kot pa pri fergazerjih.
Alfa-boxer je napisal/-a:150 km s 25l tankom, plus en liter olja.
Avto yugo 55
s_mande je napisal/-a:Tudi sam lahko omenim ali pa se pohvalim z kar visoko porabo,ceprav se to ni za hvaliti.
In sicer moja RENAULT 5 1.1 motor pred servisom,ne lazem okoli 12-15 litrov na 100 prevozenih kilometrov...
Potem zamenjal svecke,olje,oljni filter,zracni filter,benzin filter,termostat,nastavil vzig-frgazer...Sedaj se poraba vrti od 8 do 10 litrov od visno od relacije in nacina voznje.Posteno povedano se mi niti ne zdi tako veliko,gre pa kar zadovoljivo.Toliko o tem,lep dan zelim se naprej.
s_mande
pilgrim je napisal/-a:lepo, končno eni, ki ne pretiravate o porabi svojih avtomobilov v negativno smer, a la, meni žre na sto pod pet litrov, meni pa tri pa pol in podobno. kakšen smisel ma to? tako kot kolega, ki ma dvanajst let star zdrkan nevem kaj (ni kalibra, nekaj prav tako strupenega), z mislim da 194 konji in oh in ah, pa trdi, da mu je narelaciji MB-LJ, za kar je porabil 55 minut žrl 7,5 l/100km.
Ma ja, pa kaj še, tista pošast še v garaži pod ključem žre 6 litrov na uro.
Voith je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Voith je napisal/-a:in zakaj nebi mela lancia fergazrja?
sj fergazrji dajo se vec moci kot ajnšpric
Um, ne. Če maš posamične lopute z "standalone" FI sistemom lahko dosti boljš kontroliraš kako mešanico dobi mašina, kot pa pri fergazerjih.
ja sam kok avtov pa ma to? :> pa to je ze u bistvu ene vrste fergazer skor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov