Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm So mar 05, 2005 11:10 am

Pug_306 je napisal/-a:...glede na to da sploh ni uposteval tistih 15 min k usi veste da ce pihas takoj po pitju ti pokaze ful vec...

To vsi vemo, ja. In če si tud ti vedu, bi ga mogu uprašat, če lahko mal počakate, k si eno pivo spil pred 5 minutami. Ni čakal, ker si rekel 3 pive, in je vedel, da boš napihal. Če si se strinjal, od pritožbe ne bo nič. :clapclap
Meni je u poročilo za sodnika policaj take natrosil notr, da sem znoru, k sem tist bral in ko sem se prtožu, sem od sodnika dubu nazaj, da ker sem podpisal zapisnik, k mi je dal za pihat, da sem se s tem strinjal z vsem, kar bo on napisal. :-:o
Aja, men tud ni nč počakal, pa sem mu povedal, da sem ravno stopil iz lokala, pa napihal sem takrat 0,7 in dobil prekršek za 0,6. 1,44 se mi zdi ful velik, a so te trije piri bli suprce? :jao: Jst tak ne bi šu za volan. :ne
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So mar 05, 2005 11:14 am

šibi na policiosko pa pros za odvzem krvi, da boš mel pri morebitni pritožbi dokaz
lp

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So mar 05, 2005 11:16 am

kljukec je napisal/-a:šibi na policiosko pa pros za odvzem krvi, da boš mel pri morebitni pritožbi dokaz
lp

nej rajš počaka še kaki dan,da ne bo nič u krvi :D

kake trosite tuki :jao:

kazen za alko bo dobil naknadno ;)
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So mar 05, 2005 11:37 am

pritozi se in zahtevi da ovrzejo, zaradi nepravilnega postopka.

v navodilih alkotesta pise 15min. ce pise tm 15 minut pol ne gre po 5 min.

kazn 20k si dobu za zmigavc. alkehol se prode na dom.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So mar 05, 2005 12:46 pm

sam a se nebi mogu on pritožt že v osnovi
za na polcisko sm reku zato, ker če bi po 10h napihal 00 bi bilo logično da ni mel 1.5 alkota
a ne
ne vem če se to da sam probat ni greh- bolš kokr da si skor ob izpit, pa ob 120.000 sit

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So mar 05, 2005 6:20 pm

Poglejte to z oči sodnika...
Poba je napihu 1,44 torej je bil glede na alkotest kar lepo okajen(v očeh sodnika!!!) To pravi merilna naprava, o treh pivih se je on lahko zlagal(v očeh sodnika!!!) Čemu vi mislte, da bo sodnik verjel istemu pijanemu fantu, da policista nista čakala 15 minut preden sta mu dala pihat, njegov občutek za čas je bil lahko pač "čuden". Tako bo stvari pač videl sodnik...
Na tvojo žalost mislim, da boš s pritožbo zoper tole bolj težko uspel...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So mar 05, 2005 6:30 pm

Slide, i agree! Res je 1.44 zelo velik, pa tut tistih 10 minut kasnej nebi napihal nič manj! Vsekakor si bil pijan in za to boš tudi plačal, najverjetneje 120 tisočakov, BREZ polovičke!

Za drugič pa:

S trezno glavo za volan.

BTW: Men se zdi tut 120k kazen za vinjenost premalo!!

Moja toleranca zame je max. eno pivo 0.5 zraven kkšne pice jasno.

Uporabniški avatar
jerko14
Nov uporabnik

Napisal/-a jerko14 So mar 05, 2005 6:50 pm

najbolje je da se oglasis pr kakemu odvetniku pa se bo on pozanimal kako je s tem sicer ga placas par tisocakov sam je se vedno bolje to kot pa da ti odzamejo izpit......

vem za primere v lj. ko so fantje napihali krepko cez dovoljeno mero in so sli pac k eni odvetnici ( prej je ona delala kot sodnica za prekrske, in tocno ve kje so luknje v zakonu) in ti povem da so se resili glede odvzema izpita sicer ga je vse skp njega kostalo okoli 30k ,,ampak je se vedno bolje njej placat kot poicajem oz. drzavi.....
ceprov lahko to vse skp traja najvec 2 leti,,,,sicer je to bilo po starem zakonu zdej ne vem kako je to al se je kaj spremenilo al ne..

lp

jerko

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični So mar 05, 2005 7:42 pm

Hm js bi tut reko da si se zaje... da nisi počakal. Tut sam sm bil pred pol leta v taki situaciji in sm napihal po 6 velikih pirih 1,63. Tak da po 3 1,44 :?: :?: Lahk ti sam svetujem, kar pa si vrjetn tut sam ugotovo, tko kt js, da bo treba kr lepo trezn vozt. ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So mar 05, 2005 10:42 pm

ma zarad mene boli me falus vozte se vsi pijani ko cepi okol, sam vozte se normalno pa nimam cist nc proti.

kar se tice pa pritozbe pa v oceh sodnika pa to, vse kar ste napisal je res, sam se vseen lahko napises pritozbo z cisto vestjo, ker ne lazes ampak govoris resnico pa kakorkoli se obrne pol. v koncni fazi lahko kot prico zahtevas tud policaja ki se bo soocil s tabo na sodiscu.

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Ne mar 06, 2005 9:27 am

killah bee je napisal/-a:130.člen , 4. odstavek:
- če ima več kot 1,10 grama alkohola na kilogram krvi ali več kot 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, se kaznuje z najmanj 120.000 tolarjev.
vozniku motornega vozila se izreče najmanj 10 kazenskih točk in prepoved vožnje motornega vozila.

ta kazen 40k je pa zato ker nisi upošteval razvrstitve v križišču.

Tole bo dobra šola za naprej, pa opozorilo ostalim ki pijejo alko in se vsedejo za volan,temu jest odločno nasprotujem :!:

LP Killah bee

bo pac treba pocakat za kak nov odbijac za avto :twisted:
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne mar 06, 2005 4:59 pm

Voith je napisal/-a:ma zarad mene boli me falus vozte se vsi pijani ko cepi okol, sam vozte se normalno pa nimam cist nc proti.

kar se tice pa pritozbe pa v oceh sodnika pa to, vse kar ste napisal je res, sam se vseen lahko napises pritozbo z cisto vestjo, ker ne lazes ampak govoris resnico pa kakorkoli se obrne pol. v koncni fazi lahko kot prico zahtevas tud policaja ki se bo soocil s tabo na sodiscu.

In policaj bo izjavil da je čakal 15minut in bo plačal polno kazen + stroške sodišča...jeba je to veš...čeprav ima morda čisto vest...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Ne mar 06, 2005 5:27 pm

ja glede kazni: na ceglcu ko si ga dobu ti more pisat po kulkem clenu ti je dal kazn.

glede dvoma mas potemtakem vse reseno...drgac ti pa v zvcp pise vse...vrjetn bos pa se dobil za alko. ce mas zapisnik alkotesta pa da si podpisu rezultat pol bos se mogu mal majn drajsat okol pa zacet sparat;PP

tak da dragi vozniki....namest 3 pirov si kupte zvcp, ga mejte v avtu, pa vsakic ko vam hoce policaj napisat kazn poglejte ce je pravi clen....drgac se lahka obrise pod nosom.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 07, 2005 8:38 am

Dariooo je napisal/-a:ja sej...se nebi strinjal..
js sm 1x pihal.....piham...kocam pihat....mi pokaze 0,00.....in me zenska uprasa:se strinjate?.....in js JA JA ;)....SAMO SM OSTAL :shock: kaj se nebi strinjal sej je pokazalo 0,0 je pa tud res da nism nic pil in nikoli ne bom, ko bom vozu
LP

in kaj ma zdaj to veze s temo ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov