Pa veselo branje

Torej, kaj jst vem, enih mesec dni nazaj sm tle odpru temo, da mi ropota avto, neki cudno ko je hladen, pol malce manj. Po nekaj dnevih je bil pol dB drag v Gameljnah, kjer je od Saleta fotr povedu, da bi znala bit dihtunga pr kolektorju in lej ga zlomka, zadeva res neki piha tm zadi, ampak samo ko je avto mrzu.
Dans sm se spravu odšraufat začšito k je čez kolektor, pa gledam, pa gledam, prva "cev" (od 4-ih, k so na motor povezane) ok, druga ok, tretja ok, četrta....aaa...aaa.. drek, četrta počena po celi dolžini

Ravno kar kličem na Avto triglav, koliko pride nov, v Motomatu so mi rekli, da cirka 40k sit nekje, se ga da pa baje tud samo popravit (kdo bi to znal pri nas? pa kam bi se splacal odpeljat).
EPP
--- zgodba se bo nadaljevala po klicu na Avto Triglav -----
"Vau, mami, mami, če bi pa mi mel pril™ , pol bi pa tud jst vse opral!! "
KONEC EPP
Torej, po cirka 3 minutnem pogovoru izvem, da pride nov cirka 32.000 sit. Ni velik, samo še vseeno ga raje pošvasamo sami, če bo šlo.
Konec zgodbe sledi, ko se vrnem s počitnice, ker zdej mam sam še eno popoldne, kar je odločno premalo za karkoli narest + ni $$. Bo pa potem treba v akcijo, ker mi je že skor prežrlo na enmu mestu uno zaščito.