pkucler je napisal/-a:nekdo mi podari favorit l 94,100.000 km je mal odspredi karamboliran,luč,blatnik,doma ga bi mel za vozt(rejli),če se mi ga splača vzet al ga nej pustim tam.
Kaj bi naredili?
prosim
PIKI je napisal/-a:v nasem konci se je vcas to tko nardil:
1. vzames avto,
2. vozis rejli po hosti, povsod kjer gre, sam da ni policajev,
3. ko vse skupi ni za nikamor vec (ce kej crkene in je brez veze poravlat, razbit, zariban, totalno nevozen, itd...) se ga znebis,
4. znebis se ga tko da: pustis u hosti in pocakas na ociscevalno akcijo (ki so ponavadi spomladi), odtrgas vse identifikacijske znacke (po potrebi zbrusis stevilko sasije in motorja) in
5. vse skupi peljes na zbirno mesto (cigani so odtrgali masino ven se preden se sploh ohladila, ostalo so pa na dinos odpelal)
6. nobenga stroska razen bencina
to je moj (nas) recept
PIKI je napisal/-a:v nasem konci se je vcas to tko nardil:
1. vzames avto,
3. ko vse skupi ni za nikamor vec (ce kej crkene in je brez veze poravlat, razbit, zariban, totalno nevozen, itd...) se ga znebis,
4. znebis se ga tko da: pustis u hosti in pocakas na ociscevalno akcijo (ki so ponavadi spomladi), odtrgas vse identifikacijske znacke (po potrebi zbrusis stevilko sasije in motorja) in
5. vse skupi peljes na zbirno mesto (cigani so odtrgali masino ven se preden se sploh ohladila, ostalo so pa na dinos odpelal)
to je moj (nas) recept
Shatzy je napisal/-a:PIKI je napisal/-a:v nasem konci se je vcas to tko nardil:
1. vzames avto,
to je moj (nas) recept
Večino še sprejmem, sam tist del da bi ga pa pustu v gozdu...Kako bi ti blo ušeč če bi ti en pustu sfukan avto teb pred bajto???
pkucler je napisal/-a:nekdo mi podari favorit l 94,100.000 km je mal odspredi karamboliran,luč,blatnik,doma ga bi mel za vozt(rejli),če se mi ga splača vzet al ga nej pustim tam.
Kaj bi naredili?
prosim
user562 je napisal/-a:Ce mene prasas ne jemli.Ali pa ce vama ne bo treba nardit prepisa,ker ce on kot lastnik hoce avto odjavt mora prilozit papir ali potrdilo kje avto stoji.Gre se zaradi ekoloskega unicenja vozila,kar pa kosta.Tako se njemu bolj splaca vozilo komu dati in ga prepisat na njega,in se tako izogne vsem tem dodatnim stroskom,ki jih bos potem imel ti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov