Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

avto mi podari se splača vzet

Napisal/-a pkucler Če mar 10, 2005 9:12 pm

nekdo mi podari favorit l 94,100.000 km je mal odspredi karamboliran,luč,blatnik,doma ga bi mel za vozt(rejli),če se mi ga splača vzet al ga nej pustim tam.

Kaj bi naredili?

prosim

Uporabniški avatar
marsal_tito
Novinec

Napisal/-a marsal_tito Če mar 10, 2005 9:28 pm

Problem je vzdrževanje in registracija. V današnijh časih avta ni problem kupit. Če imaš denar za registracijo in vzdrževanje vzem. LP

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: avto mi podari se splača vzet

Napisal/-a _VeNoM_ Če mar 10, 2005 9:37 pm

pkucler je napisal/-a:nekdo mi podari favorit l 94,100.000 km je mal odspredi karamboliran,luč,blatnik,doma ga bi mel za vozt(rejli),če se mi ga splača vzet al ga nej pustim tam.

Kaj bi naredili?

prosim

e mene prasas,raje prodaj po delih!

enga kupca ze mas!za dele sevede to sem jaz! 8)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če mar 10, 2005 9:38 pm

Občutek mam da se ta avto en bo registriral. Uprašanje je kolk časa ga boste gonili preden bo crknu in kako se ga pol znebit.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 10, 2005 10:04 pm

Ja maš 3 možnosti:

- avto vzameš in ga imaš za rally pa se z njim goniš in posledično prevzameš riziko za tako početje (policaji)

- pustiš avto tam kjer je in si samo misliš o tem kaj bi bilo če bi ga kupil in kaj bi z njim naredil

- vzameš avto in ga tako kot je _VeNoM_ rekel, prodajaš po delih

Ta zadnja možnost se mi zdi še najboljša pa še zaslužil bi!

Sicer je pa tud prva opcija mamljiva :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Če mar 10, 2005 10:31 pm

v nasem konci se je vcas to tko nardil:
1. vzames avto,
2. vozis rejli po hosti, povsod kjer gre, sam da ni policajev,
3. ko vse skupi ni za nikamor vec (ce kej crkene in je brez veze poravlat, razbit, zariban, totalno nevozen, itd...) se ga znebis,
4. znebis se ga tko da: pustis u hosti in pocakas na ociscevalno akcijo (ki so ponavadi spomladi), odtrgas vse identifikacijske znacke (po potrebi zbrusis stevilko sasije in motorja) in
5. vse skupi peljes na zbirno mesto (cigani so odtrgali masino ven se preden se sploh ohladila, ostalo so pa na dinos odpelal)
6. nobenga stroska razen bencina

to je moj (nas) recept

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če mar 10, 2005 10:36 pm

PIKI je napisal/-a:v nasem konci se je vcas to tko nardil:
1. vzames avto,
3. ko vse skupi ni za nikamor vec (ce kej crkene in je brez veze poravlat, razbit, zariban, totalno nevozen, itd...) se ga znebis,
4. znebis se ga tko da: pustis u hosti in pocakas na ociscevalno akcijo (ki so ponavadi spomladi), odtrgas vse identifikacijske znacke (po potrebi zbrusis stevilko sasije in motorja) in
5. vse skupi peljes na zbirno mesto (cigani so odtrgali masino ven se preden se sploh ohladila, ostalo so pa na dinos odpelal)

to je moj (nas) recept

z tem pa kar ti pravis se pa sploh ne strinjam!da dedec pusti avto v hosti, dela stroske davkoplacevalcem + to da se onesanzuje na veliko s tem da ga tam pusti gniti in se delo naredi drugim ljudem ki niso zasluzili pospravljat za enim k je uzival 5 minut!Drgac ce ga pa pusti tam ga bo gdo zihr zazgal se zraven,pol bo se pa najboljs za naravo!!

drgac je pa od dedeca odlocitev!RALLY zakaj pa ne :twisted: :twisted: sam ne ga pustit v hosti pol!

lp venom
Zadnjič spremenil _VeNoM_, dne Če mar 10, 2005 10:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Če mar 10, 2005 10:48 pm

1. vzames avto,

to je moj (nas) recept

Večino še sprejmem, sam tist del da bi ga pa pustu v gozdu...Kako bi ti blo ušeč če bi ti en pustu sfukan avto teb pred bajto???

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če mar 10, 2005 11:10 pm

Shatzy je napisal/-a:
1. vzames avto,

to je moj (nas) recept

Večino še sprejmem, sam tist del da bi ga pa pustu v gozdu...Kako bi ti blo ušeč če bi ti en pustu sfukan avto teb pred bajto???

sej ni mislu da ga pusti v gozdu 100 let....ampak do spomladi, dokler ni kosovnih zbiralnih akcij...in pol ga tam privlece.......tko da ne se razburat....je mislu praw..... ;)

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Pe mar 11, 2005 5:41 am

PIKI je napisal/-a:4. znebis se ga tko da: pustis u hosti in pocakas na ociscevalno akcijo (ki so ponavadi spomladi), odtrgas vse identifikacijske znacke (po potrebi zbrusis stevilko sasije in motorja)

ne uči krive vere :twisted:
lp pilgrim

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe mar 11, 2005 12:19 pm

Jao koje ideje...
Registracija da se bo avto vozo po sumi :lol:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe mar 11, 2005 12:35 pm

će ti ga podari in boš ga mel za rally
lol
zakaj še sploh sprašuješ?
stroškov neboš mel razen benz
če pa kaj crkne...mislim tak da nebo več vozen pa prodaš po delih pa je to to

avto ti nekdo da za hvala lepa ti pa še sprašuješ :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe mar 11, 2005 1:11 pm

sori sam to je neumno uprasanje. vsak od ns ma mal drugacne pogoje in vse to tko da ce mas doma plac pa ce ni panike da mas doma en avto razfukan pol prodaji po delih, ce mas izpit pa isces poceni prevoz pol zrihti pa registriri pa se voz, ce si smrkavc ki je 2x sedeu za volanom pol se pejt pa rally, pa paz da koga ne zbijes al pa ubijes.

ob takem uprasanju ce bi hotu, da ti korektno kdo odgovori bi mogu se ceu zivljenjepis zravn napisat pa trenutni status pa vse. pol bi se dal odgovort.

drgac pa js ti dam za 50k forda brezhibnga, pa se z vso opremo :P

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Pe mar 11, 2005 6:31 pm

:shock: Fak ej keri nasveti... :/:o:/

I see dumb people... 8]
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: avto mi podari se splača vzet

Napisal/-a golf_c Pe mar 11, 2005 6:38 pm

pkucler je napisal/-a:nekdo mi podari favorit l 94,100.000 km je mal odspredi karamboliran,luč,blatnik,doma ga bi mel za vozt(rejli),če se mi ga splača vzet al ga nej pustim tam.

Kaj bi naredili?

prosim

ja prov butasto vprašanje glede na to da ga boš meu za reli po hosti....pa še tist k je mal karamboliran spredi te skrbi....kva pa bi ti rad? da ti un podari avto....ti da še 10 jurju zravn za bencin da ga boš lohk do konca zbou pa pustu nekje.....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Pe mar 11, 2005 6:42 pm

peesda ste smotan pise pustis v hosti IN pocakas na ociscevalno akcijo....al pa kjerkol, pol ga pa stran f**knes :roll:

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 Pe mar 11, 2005 7:10 pm

Ce mene prasas ne jemli.Ali pa ce vama ne bo treba nardit prepisa,ker ce on kot lastnik hoce avto odjavt mora prilozit papir ali potrdilo kje avto stoji.Gre se zaradi ekoloskega unicenja vozila,kar pa kosta.Tako se njemu bolj splaca vozilo komu dati in ga prepisat na njega,in se tako izogne vsem tem dodatnim stroskom,ki jih bos potem imel ti.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe mar 11, 2005 7:23 pm

user562 je napisal/-a:Ce mene prasas ne jemli.Ali pa ce vama ne bo treba nardit prepisa,ker ce on kot lastnik hoce avto odjavt mora prilozit papir ali potrdilo kje avto stoji.Gre se zaradi ekoloskega unicenja vozila,kar pa kosta.Tako se njemu bolj splaca vozilo komu dati in ga prepisat na njega,in se tako izogne vsem tem dodatnim stroskom,ki jih bos potem imel ti.

ta je pa glih tolk brezvezna kukr prvo vprašanje
če hoče tip avto met za zgont se po gmajni...pa če ma povrh vsega priložnost še tak avto zastonj dobit...bo pa že dau tistga jurja al pa dva za prepis....kdo pa mislš da bo šenku avto enmu brez prepisa....pa da ga pol pusti nek v hosti....koga bojo pa ganjal...sigurn ne tistga k je avto pustu razbit nekje, ampak tistga na katerga je avto pisan
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov