Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So mar 12, 2005 4:44 pm

Mislim da je X-hair namenil post zupac-u ne teb menjekul...in mu ni za zamerit, pa kokr sm jaz razumu je govoril o TESTNIH(ne prevoženih) kilometrih, ker 3/4 ljudi na tem forumu ne zmore ali pa noče razumet, da Jakaracman ni delal kvazi domačih testov, ampak z precej natančnimi merilnimi napravami kot poklicni testni voznik pri Avtomagazinu...a je tok težko razumet..
Torej razni zupac-i...bi blo dobro vedit komu govorite da nima pojma in se zamisliti o lastnem (žalostnem?) znanju :?
Sicer smo pa tko že vajeni, da na tem forumu slišiš kake 5% pametnih izjav, ostalo pa so izjave ki pašejo samo za šank, pa še tisto sam ko maš ene 5 pirov v riti...takrat take laične teorije morda celo držijo :pij:
Zadnjič spremenil Slide, dne So mar 12, 2005 4:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond So mar 12, 2005 4:47 pm

Superiorna guma kokr je Good year F1 se pod 4-mi stopinjami definitivno skrije pred povprečno zimsko gumo Sava S3.
Moja izkušnja. Novembra ko je temperatura padla na 5 stopin je na vlažni cesti rada hitro zdrsnila (goodyerka), si ne predstavljam kako bi bilo pri -15 stopinj.

Pri 2 cm snegu sem pa skor obtičal na klancu, je dva da sem prišel na vrh.
Po zim nikoli vč letne gume.

Ne da se izdelati univerzalne gume za tako velik stopinjski pas. Tis ki trdi nasprotno bi reku al da nima izspita al pa ma kakmajhen avto k ma 135 gume, tam se pa res bl mal pozna k se itak tud polet nič ne drži ceste.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So mar 12, 2005 5:04 pm

Ja no jaz kakšnih hudih izkušenj z gumami nimam ampak vseen my opinion.
jaz se že 2 zimi vozim z letnimi gumami in ni nobenih problemov.edina jeba je res sneg.na snegu pa nimaš z letnimi gumami kej iskat, ker ti sneg zabije profil in maš slick gume.
mogoče se razlika pozna pri res extremnih temeperaturah(-8 pa manj).no za vožnjo po spluženih cestah sigurno ni toliko razlike da bi dal 60k za zimske gume.raje investiram v res dobro letno gumo pa pozimi malo bolj pazim ;)

lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So mar 12, 2005 5:07 pm

Slide je napisal/-a:Mislim da je X-hair namenil post zupac-u ne teb menjekul...in mu ni za zamerit, pa kokr sm jaz razumu je govoril o TESTNIH(ne prevoženih) kilometrih, ker 3/4 ljudi na tem forumu ne zmore ali pa noče razumet, da Jakaracman ni delal kvazi domačih testov, ampak z precej natančnimi merilnimi napravami kot poklicni testni voznik pri Avtomagazinu...a je tok težko razumet..
Torej razni zupac-i...bi blo dobro vedit komu govorite da nima pojma in se zamisliti o lastnem (žalostnem?) znanju :?
Sicer smo pa tko že vajeni, da na tem forumu slišiš kake 5% pametnih izjav, ostalo pa so izjave ki pašejo samo za šank, pa še tisto sam ko maš ene 5 pirov v riti...takrat take laične teorije morda celo držijo :pij:

:bow
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov