Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Fuego party :)

Napisal/-a sporty So mar 12, 2005 11:01 pm

Zdravo!

Evo sem dobil se eno zamisel :D ... Recimo da imam dva Fuega, eden je moj srcek in ga ne dam nikoli, drugega pa sem nasel bolj ali manj zapuscenega, a dokaj solidno ohranjenega. Sprva sem imel idejo da bo drugi za rezervne dele, vendar se mi je zasmilil :? ... Zdej pa sem boljse postudiral, ven mecem eno lepo ponudbo za ljubitelja, ali nekoga ki bi bil pripravljen zrihtat avto in vozit, ker je res redek ;) !

Takole gre, glede na to da sam nimam bogve kolko izkusenj, nisem mehanik in me ni noben nic ucil. Vse kar vem je moje pameti in mojih izkusenj sad 8) ... Bi bilo super da bi se nasel negdo, ki ima kaj prostora, mogoce delavnico in bi bil pripravljen izpeljat en lep projekt! Moj dobicek je v tem da pridobim sodelavca z izkusnjami, ki bo pomagal meni in nudil prostor, orodje in bi me bil pripravljen spotoma se kaj naucit!? Temu prijaznemu gospodu pa v zameno dam drugega Fuega, kopico lepih idej in sanje... Sanje ki jih lahko uresnicimo, pomislite dva lepotca na potovanju po dalmaciji, krizarjenju po sloveniji, pojavljanju na raznih srecanjih... Enkratna priloznost, kaj ne :D !?

Pa se nekaj info. drugi Fuego je modre barve, ima platneno streho, lite feltne originalne, elektricne sipe, klimo in pogon 2.0 masine 8) ... Vec podrobnosti pa se ne vem ker sem v lovu za lastnikom :twisted: ! Moja cifra je 041866517, sem pa iz Ljubljane... Zadeva bi se dala uresnicevati v Lj in okolici, mozno je tudi v okolici NM, kjer imamo vikend! Oz po dogovoru... Pisite, risite, povejte komu ce veste da ima tako zilico... Hvala ;) !

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec

Napisal/-a VW-BUS So mar 12, 2005 11:04 pm

Maš kaksno sliko tvojega FUEGO-ta (poleg te v podpisu :D)
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So mar 12, 2005 11:10 pm

Vtipkaj v iskalnik "Francoski Porsche", sem ga podrobno predstavil v galeriji :D !

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne mar 13, 2005 12:05 pm

Sporty vidm da ti resno mislš s temle projektom, sem že v eni drugi temi zasledil dost obsežen post na to temo tko da res upam da ti rata dobit lastnika za drugega Fuego-ta pa da boš tud svojga res lepo zrihtal ker je fenomenalen pogled na zelo lepo ohranjenega oldtimerja.

Pa veliko sreče!

P.S.: Tole je pa naslov do "Francoskega Porscheja" :) :

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=19924&highlight=francoski+porsche
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne mar 13, 2005 1:36 pm

Ja vec ali manj smrtno resno :twisted: ... Hvala no, jest tut upam da bo slo! C bom ustov sam na projektu sicer malo kasneje in z malo vec truda, drgac bo pa mal bols stvar tekla :D . Ja ma ze dej ga je lepo vidt, kak bo sele ko bo koncan 8) ...

A mislte da bi tole jes raje premaknil kar v oglase :? ?

LP

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne mar 13, 2005 1:40 pm

vidim da velik isces okol Fuegota in to...dej mi kaksne cromirane rocke za vrata probej najdit...rabim 2, al pa mi jih iz tvojga prodej, pa ti jest plasticne dam :P ne drugace pa resno, ce ves za kaksne mi sporoci prosim
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov