Motorsport je napisal/-a:Takole je bilo, en mesec preden je ven prisel golf 4 je moj dedek sel k Mesojedcu (moram se povedat, da je bil pred tem njegova stalna stranka vrsto let), da bi menjal gume na svojem golf 2 (odlicno ohranjen in 50k km). Zalostno nakljucje pa je bilo, da je Mesojedec mel v salonu se enega golf 3, ki ga pac do tedaj ni mogel prodat. Dedku je zacel nakladat (lastnik avtohise osebno) da njegov golf 2 vec zanesljiv in da potrebuje nekaj boljsega, ce se bo hotel varno voziti (v resnici je bil kot nov). Koncalo se je tako, da mu je dedek verjel in posledicno kupil golf 3 1,4 s sportno opremo (skoljkasti sedezi) ter brez klime. Seveda za precej visjo ceno (nic znizano) kot jo naj bi imel model, ki bo zamenjan cez en mesec. Povedat moram tudi, da mu ni omenil, da pride nov model. Na kratko povedano, okoristil se je na racun 87 let starega cloveka, ki pac o zadevah ni ravno informiran.
Torej... Kdor hoce naj mi pac verjame.Ta post sem napisal izkljucno zato, da posvarim potencialne kupce pri Mesojedcu pred moznostjo velikega natega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov