Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pero3000
Nov uporabnik

Kraj: maribor

avtohisa Mesojedec crnuce

Napisal/-a pero3000 Ne mar 13, 2005 1:07 pm

zdravo zanima me ce jih kdo dobro pozna ali dela tam..... Namrec zanima me tisti njihov golf V 2.0 tdi sportline temno modre barve.... ce kdo kaj ve o njem.... ker me ta avto ...da bi ga kar kupil... avto ima 16.000 km prev in je temno modre barve..
Hvala vam
peter
Zadnjič spremenil pero3000, dne Ne mar 13, 2005 1:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne mar 13, 2005 1:44 pm

a to je rabljen?? prosi kaksnega iz Crnuc naj ti ga gre pogledat!!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne mar 13, 2005 5:16 pm

če je testni avto, odsvetujem...

saj menda vsi vemo kaj delajo s testnimi avti :?
Slika

oscar
Nov uporabnik

Kraj: cvičkova dežela

Napisal/-a oscar Ne mar 13, 2005 8:10 pm

ma tud če ja "made in vietnam" mora po 16000 km bit kot nov pod pogojem de se niso kot zaletaval ali prevračal
LP

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne mar 13, 2005 8:16 pm

oscar je napisal/-a:ma tud če ja "made in vietnam" mora po 16000 km bit kot nov pod pogojem de se niso kot zaletaval ali prevračal
LP

turbinc?
he he če so mrzuga tiščal pol maš lahk tud po 16 000 km že velke stroške
podpis

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po mar 14, 2005 7:47 pm

lublancan je napisal/-a:
oscar je napisal/-a:ma tud če ja "made in vietnam" mora po 16000 km bit kot nov pod pogojem de se niso kot zaletaval ali prevračal
LP

turbinc?
he he če so mrzuga tiščal pol maš lahk tud po 16 000 km že velke stroške

JAP 8)

Motorsport
Nov uporabnik

Napisal/-a Motorsport To mar 15, 2005 6:28 pm

Takole je bilo, en mesec preden je ven prisel golf 4 je moj dedek sel k Mesojedcu (moram se povedat, da je bil pred tem njegova stalna stranka vrsto let), da bi menjal gume na svojem golf 2 (odlicno ohranjen in 50k km). Zalostno nakljucje pa je bilo, da je Mesojedec mel v salonu se enega golf 3, ki ga pac do tedaj ni mogel prodat. Dedku je zacel nakladat (lastnik avtohise osebno) da njegov golf 2 vec zanesljiv in da potrebuje nekaj boljsega, ce se bo hotel varno voziti (v resnici je bil kot nov). Koncalo se je tako, da mu je dedek verjel in posledicno kupil golf 3 1,4 s sportno opremo (skoljkasti sedezi) ter brez klime. Seveda za precej visjo ceno (nic znizano) kot jo naj bi imel model, ki bo zamenjan cez en mesec. Povedat moram tudi, da mu ni omenil, da pride nov model. Na kratko povedano, okoristil se je na racun 87 let starega cloveka, ki pac o zadevah ni ravno informiran.

Torej... Kdor hoce naj mi pac verjame.Ta post sem napisal izkljucno zato, da posvarim potencialne kupce pri Mesojedcu pred moznostjo velikega natega.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To mar 15, 2005 6:45 pm

Motorsport je napisal/-a:Takole je bilo, en mesec preden je ven prisel golf 4 je moj dedek sel k Mesojedcu (moram se povedat, da je bil pred tem njegova stalna stranka vrsto let), da bi menjal gume na svojem golf 2 (odlicno ohranjen in 50k km). Zalostno nakljucje pa je bilo, da je Mesojedec mel v salonu se enega golf 3, ki ga pac do tedaj ni mogel prodat. Dedku je zacel nakladat (lastnik avtohise osebno) da njegov golf 2 vec zanesljiv in da potrebuje nekaj boljsega, ce se bo hotel varno voziti (v resnici je bil kot nov). Koncalo se je tako, da mu je dedek verjel in posledicno kupil golf 3 1,4 s sportno opremo (skoljkasti sedezi) ter brez klime. Seveda za precej visjo ceno (nic znizano) kot jo naj bi imel model, ki bo zamenjan cez en mesec. Povedat moram tudi, da mu ni omenil, da pride nov model. Na kratko povedano, okoristil se je na racun 87 let starega cloveka, ki pac o zadevah ni ravno informiran.

Torej... Kdor hoce naj mi pac verjame.Ta post sem napisal izkljucno zato, da posvarim potencialne kupce pri Mesojedcu pred moznostjo velikega natega.

jah temu se reče trgovina
prodajalc oz. trgovina ma namen stvari prodat
zdej kolk nizko se pa spustijo je pa odvisn od prodajalca
res je bla tale mau grda ane
podpis

Motorsport
Nov uporabnik

Napisal/-a Motorsport To mar 15, 2005 7:02 pm

Tocno tako. Taka je pac trgovina. Moras pa pri takem ravnanju vcasih tudi upostevat posledice (izgubo potencialnih kupcev). Ce zanemarimo moralo. V tem primeru ni mel veliko za zgubit. Star clovek verjetno ne bo o tem informiral cele Slovenije. Sedaj pa so se casi malo spremenili. Mnogo ljudi, ki kupuje avto, bo verjetno malo pobrskalo po avtomobilizem.com in ostalih forumih in mnogo vec potencialnih kupcev bo videlo, kaksne svinjarije so se dogajale v preteklosti in se posledicno odlocilo za drugo avtohiso (morda bodo tudi tam naleteli na mino). Preprican sem, da ni nategnil le mojega dedka in da bomo o tej avtohisi slisali se kaksno zanimivo zgodbico.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To mar 15, 2005 7:11 pm

mislm zdej če bi jst prodaju aute, bi jim zvišu cene za 100-200 000
tako bi lahko dau vsakemu popust in stranke bi me priporočile kolegom
pa starih ljudi ne bi nategvou, zto ker bo on zih povedu svojmu sinu, da sem mu odkupu auto za dost denarja, pa še popust sem mu dal, pa še dobr in ne predrag auto sm mu prodal
in potem bi še njegova familija pr men kupla avto in ne pr sosedu

sam nekateri prodajalci gledajo zelo ozko, prodajo auto za 4 000 000, namesto da bi prodali enga za 3 000 000 in bi kupec prpelu nove stranke
podpis
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov