Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: FOLK NI NORMALEN!

Napisal/-a _BiStRi_ Po mar 14, 2005 6:26 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:No vam še povem jaz mojo dogodek pred 5 minutami!Vozim se pač po cesti v sneberjah,nakar opazim mamo kako sneg meče na cesto :? :roll: Sevede nism nič sumil da bo polek metanja snega še mene zadela z povno lopato snega,namreč gospa mi je sneg fliknla direkt v avto,kam drugam v havbo in meni na šipo!!!!Ker šok sm doživu :roll: :shock: :shock: :shock: malo je manjkalo da bi še enga gospoda pobral z ceste :( :? :? .No nekako se ustavim polek ceste in grem pač do gospe da ji povem kaj je z njo narobe???!?!?!?!!?? :evil: ,pa še tist gospod stopi z man,začne nadirat mene kaj delam itd...,pač mu razložim situacijo kako pa kaj in se skupaj odpraviva k babici!! :evil: :evil: :evil:
No končno sm pred gospo in rečem pa kaj je normalna,pa da spada v norišnico?!?!? Mi babi odvrne : PA KAJ SE SPLOH VOZIŠ PO CESTI ČE PA ČISTIM :shock: :shock: :shock: ,no nakar hočem še nekaj povedat, mi odvrne da ji tega ni treba poslušat in se odpravi v svojo bajto :shock: :evil: :evil: jaz pa ata sva sam strmela kaj je tej babi glupi!!! :/:o:/ :ue

Ne vem kaj narest živčn sm u PM,biv sm prejle z punco na pijači pol pa to doživim :shock: :evil: :evil: :evil:,zdej sm prečikeru haubo vse ok ampak vseeno sm ji hotu lopato zatlačit v tisto njeno raztegnjeno p...... ,fakkkkkkkk

no upam da se da prebrat ker sm trenutno živčen k pes

lp venom

Stari mislm,da si se mal preveč raspizdu, sej veš kake so stare mame(še posebej na našem koncu) Kaj pa stara mama ve kam lohk meče sneg :rofl :D . Aja kaj sm hotu rečt, ni blo prvič, pa zadnjič da si kej tazga doživu...

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic To mar 15, 2005 10:45 am

Joj nekateri tastari so res za popizdit. Je pa že en napisal, da iščejo kreg. Točno to, cele dneve doma sedijo, imajo polno rit vsega s svojimi lepimi* penzijami (za katere mi garamo), pa jim je dolgcajt. In ni lepšega kot fino se z nekom skregat pa mu zagrenit življenje (al pa vsaj dan). Saj lahko bi počeli kaj bolj koristnega ali prijetnega (kak hobi al pa magari prebrat kako knjigo), sam kaj ko je večina folka pri nas slabo izobraženega in polpismenega, pol pa ne ve kaj počet, če glih nima neke obveznosti.

In pol jim je edina zabava, da gredo v štacuno pa tam popijejo vse živce prodajalkam in ostalim kupcem, pol pa še k zdravniku, malo poklepetat ( s sočakajočimi pa z dohtarjem). Pol se pa čudimo, zakaj je taka gužva pri dohtarjih.

Žleht so pa nekateri tastari ko psi.

Pol pa je tko kot je.

*ja, saj eni imajo tudi slabe penzije. ponavadi pa največ zdrahe naredijo tisti, ki nimajo eksistenčnih težav; tudi moje godrnjanje leti na zdraharje, ne na vse starčke.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To mar 15, 2005 12:27 pm

Stari mislm,da si se mal preveč raspizdu, sej veš kake so stare mame(še posebej na našem koncu) Kaj pa stara mama ve kam lohk meče sneg :rofl :D . Aja kaj sm hotu rečt, ni blo prvič, pa zadnjič da si kej tazga doživu...

L.p Bistri...

ja stari me zanima da teb vrze povno lopato snega v avto , pa kako bi reageru? pa da skor modela koknes?Kokr te poznam bi pomoje jo ti povozu z opalom :twisted: :twisted: :twisted: al pa ji v satnovanje zapelu!

lp venom

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr mar 16, 2005 7:24 am

_VeNoM_ je napisal/-a:

L.p Bistri...

ja stari me zanima da teb vrze povno lopato snega v avto , pa kako bi reageru? pa da skor modela koknes?Kokr te poznam bi pomoje jo ti povozu z opalom :twisted: :twisted: :twisted: al pa ji v satnovanje zapelu!

lp venom

Stari.......kaj nej rečm, res me dobr poznaš... 8) .........sej veš, da ne prebavljam dobr takih dogodkov,sam to čm rečt, da se bo še marsikej zgodil...marsikdaj...

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Sr mar 16, 2005 8:20 am

looool pred parimi dnevi, ko je šu moj kolega v Maribor VR6-ko gledat se mu je čist isto zgodilo! Nekdo je kidal in ko se je peljal mimo njega sam buuuuum! isto ga je šok in ni mogu verjet :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov