Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če mar 17, 2005 9:20 am

Pac slovenija, VSAK ZASE KAO PRASE, drgac pa tud jz zmurkam drugim! ;)

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Če mar 17, 2005 10:12 am

Ej Borut stari ti si največji car.

Prvo kar je bom reku tkole. Slovenske plače so nasplošno velike, država ti pobere
velik denarja, zato ker je veliko stvari ki jih more pokriti in s tem zapolniti državni
proračun. Zakaj bi blendu, ko pa je boljš da dobi kazen. Več jih dobijo, več dnara je
to. A mislte da notranjo ministrstvo ne daje nič u državno blagajno. Ta denar ki ga
poberemo od kretenov ki hitreje vozje gre za državo, in če bo država imela več
denarja, manjši davki bodo. Če vidm enga ka leti 90 namest 50, normalno da mu
poblendam, ampak tud to samo kdaj in samo iz navade. Blendam pa vsakmu ki vozi
malo nad omejitvijo, ker taki smrtniki že z vožnjo pokažejo da nimajo denarja za
kazen in imajo neko mero odgovornosti, kar pa za norce ne morem rečt. Tko da se
mal umirte z vašimi otročjimi izjavami.

Borut jz držim s tabo.
Drgač pa itak da je politika ku**. Vrati se TITO.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če mar 17, 2005 11:19 am

Lih ucer so policaji merl... pa sm poblendu ene parim... vsak se mi je zahvalu nazaj.

Problem je, ce se moras do doma pripeljat skozi najmanj 10km vasi, kjer je peljat 50 ze prava umetnost. Pa ne podpiram voznje 80 tam, 60 al pa mal cez, je pa se zadost varno.

Vem, da ce vozim prehitro sem zato odgovoren. In ce me bodo ustavl, bom kazn placu. Ce bo utemeljena se niti pritozeval ne bom. Bi bil pa zelo jezn, k bi me ustavl za prekoracitev parih km/h nekje, kjer je omejitev precej nesmiselna. Zato pa blendam in sem vesel, ce me kdo opozori na radar al pa kakrsnokol drugo nevarnost na cesti z blendanjem.
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če mar 17, 2005 12:52 pm

Namesto, da se nekateri sprašujete samo kje je smisel blendanja, se raje vprašajte kje je smisel določenih butastih omejitev in zakaj modri najraje merijo ravno tam? No sej to ni vaš problem. Važno je samo, da vedno vozite po omejitvi ali manj in se lahko smejite ostalim debilom, ki divjajo.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če mar 17, 2005 1:54 pm

FAK! :shock: :shock: :shock: Sej morš bit ves pretresen! A penzijsko knjižico si si zataknil za senčnik?

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če mar 17, 2005 2:00 pm

ban je napisal/-a:Vozniška kultura se kaže v tem, da tam kjer je omejitev 50 vozš 55 ne pa 100. :P

Se strogo strinjam
Na AC pa 140 ne pa 240.

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Če mar 17, 2005 2:20 pm

No tako bom rekel, ko sem še delal pri hitri pošti v lj, sem doživel in tudi preživel marsikaj, celo to, en petek zvečer, ko sem vozil eno daljšo relacijo s službenim tvingotom, sem peljal po dolenjski proti centru. Kot veste je dolenjska dvopasovnica in ima omejitev 50 ( nesmisel :evil: ), in jaz sem pelo tam okol 70, čist lepo na izi, bil sem utrujen, nikamor se ni mudilo,....hop pa so me dobili na radar.
:shock: bil sem šokiran, skratka totalna beda,...

Pri tem ne gre za nikakršno zagotavljanje varnosti v prometu ampak za polnjenje državne blagajne! To se ve in je treba povedat, medtem ko sem skoz center mesta bil priča 100 kmh, prehitevanje med pasovi,.... skratka nima smisla, vsak naj sam presodi ali naj poblenda sovoznikom,... jaz blendam po volji, več ja kot ne.
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če mar 17, 2005 2:48 pm

cordo je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Vozniška kultura se kaže v tem, da tam kjer je omejitev 50 vozš 55 ne pa 100. :P

Se strogo strinjam
Na AC pa 140 ne pa 240.

Pa smo spet tam Slika

Jaz bi pa samo pohvalil mlado voznico, ki se je na Vrhniki res trudila. Take rabmo ja, bravo. Slika

P.S. Danes spet naprosam voznike na relaciji AC Vrhnika - LJ da VSI na odstavni pas, da bom lahko sam norel z 160-180km/h :shock:
P.P.S PureTNT sem pripravljen na suhi slalom Slika

:noro
Zadnjič spremenil X-Hair, dne Če mar 17, 2005 2:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če mar 17, 2005 2:54 pm

X-Hair je napisal/-a:
cordo je napisal/-a:

Se strogo strinjam
Na AC pa 140 ne pa 240.

Pa smo spet tam Slika

Jaz bi pa samo pohvalil mlado voznico, ki se je na Vrhniki res trudila. Take rabmo ja, bravo. Slika

P.S. Danes spet naprosam voznike na relaciji AC Vrhnika - LJ da VSI na odstavni pas, da bom lahko sam norel z 160-180km/h :shock:

Upam da bos kmalu umrl in da pri tem nebos nikogar ubiv. ker tole tvoje pocetje 160 km/h po avtocesti ni vec normlno. kaj pri 180km/h se ze drajsas od bando na avtocesti.
Izpisi se iz foruma psihopat!!!!

:lol: :lol: :lol: Joke. Ne tole je res bedno lepo je da je prehitevali pas okoli 150+ desni pa 100-130km/h. tisti tam vmes pa naj skacejo.
Jest mam nogo skos na 160km/h fajn lepa umirjena voznja
Slika Slika

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Pe mar 18, 2005 7:16 pm

vidim da nekateri veliko truda vložite v selekcioniranje komu boste blendali.
vzorni vozniki ste, vedno gledate okoli sebe in pazite na to kako drugi vozijo.
prehitrim takoj blendat ali celo trobit
treba je vzgojiti, bando pokvarjenoprehitrovozečo
naj se ve, kako je treba vozit ...

borut, nisi odgovoril kako prepoznaš da so nasproti vozeči nepripeti (in imaš še dovolj časa da poblendaš)
a une na zadnjih sedežih tud preverjaš?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov