Damjan19 je napisal/-a:sej to je to...en misl da bo povedu neki zanimivga pa se ga nadere, pol je pa vse kul![]()
zakon je zakon, špegle gor, jz brez njih ne vozim( jih mam skoz v avtu), pa ne zarad policaja ampak zarad sebe pa drugih, kr ko je tema...ne razločujem luči :P :P :P bolš za vse nas! :P
_BiStRi_ je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:sej to je to...en misl da bo povedu neki zanimivga pa se ga nadere, pol je pa vse kul![]()
zakon je zakon, špegle gor, jz brez njih ne vozim( jih mam skoz v avtu), pa ne zarad policaja ampak zarad sebe pa drugih, kr ko je tema...ne razločujem luči :P :P :P bolš za vse nas! :P
Stari pa ti si cev car!!! Ni blo niti mal tko mišln,že v osnovi sm to postavu kot uprašanje-kaj pravte na to situacijo(čeprov mogoče tko ne zgleda) in pol rata to kot je ratal,k ni bla u tem poanta da je policaj glup(in tud nimam nobenga za glupega-nasprotno mam par znancev policistov in eden je moj zelo dober prijatelj!!!),sam zanimala so me vaša mnenja in ne pametovanje,kaj lahko kdo kaj pa ne(to jst že vem),k stvar zdej tko deluje,k da ste vsi angelčki za volanom(jst nism pa to je moja stvar) in najbrž tud vsi z veseljem vzamete položnico in jo laufate plačat-ampak najbrž nikol ne dobite nobene kazni,najbrž nikol ne pozabte luči pržgat,al se pa prpet...lahko bi pisu še sto let pa ne bom k se mi zdi to stupid.
Lep pozdrav vsem skupaj Bistri...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov