ALFA 166 je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Nova trojka me je čist navdušla, zelo všeč mi je pač vse na tem avtu...
Kar mi pa ni všeč je pa odnos te firme do morebitnih strank!! To soboto najbrž veste je bila v Logatcu uradna predstavitev nove trojke, kjer so organizirali tudi enourne testne vožnje..
No seveda so bili pogoji za pristop k le-tej, in sicer: Pri avtoaktivu in na dva dni prej na kongresnem trgu so mi organizatorji zagotovili da so pogoji naslednji: Starost 21 let in 2 leti izpita! Ta pogoja sm izpolnjeval in vs vesel v soboto zjutri zgodi vstal in se odpravu v logatec skupi s kolegi...Vse lepo in prav, dokler...
Pa pridem v dvorano kjer so sprejemal prijave in od ene sicer lušne a nesramne gospodične dobim listek ki ga izpolnm in oddam nato mi pa ta piččka glupa zabije v obraz kao da je pogoj 3 leta izpita... (jst mam izpit neki več k 2 let..) Valda se mal razburm in vprašam kaj si to dovoljo da me izigravajo k norca, ker so mi dal čist druge podatke... Ona pa čist ravnodušno reče da sm zgleda narobe slišu in me enostavno ignorira.. Pol sm šu s kolegi dol mal pogledat kakim ljudem sploh dajo vozt, pa vidš same stare mame in atije k so jim avti celo crkval - fak sm si mislu a zdj ma BMW tako taktiko do potencialnih kupcev al kaj?? Poleg tega so pri Avto aktivu eni najbol nesposobnih ljudi zaposlil k tm sedijo da jim gre cajt, nč se ti pa ne posvetjo..
Glede tega so pr Mercedesu (AC-Intercar) veliko bolj prijazni do strank (pa čeprav te ne poznajo) in omogočajo tut daljše testne voznje po celi sloveniji - skratka dajejo ti občutek da si bog ne pa ena smet k je pršla prosjačt za en avtek... Poleg tega te obravnavajo enako ne glede na tvojo starost, zato kr se zavedajo da majo dans tut mladi keš, BMW pa k da jim je vseen za ta mlade (a ni BMW simbol za mlade voznike??).
Glede na to da je pr men osebno zelo tenka meje med MB in BMW bi se trenutno raje odločil za Zvezdo na nosu.. Nobenmu se pač naum pustu met za norca oz. premladga!!
A JEBIGA STARI LOHKA BI SE PREJ KONTAKTIRALA PA BI SKUPI SLA JST SM POZNOU LASTNIKA DVORANE PA BI TI PREK NJEGA LAHKO ZA ĐABE ZRIHTU TESTNO VOZNO PA NE SAM ENO URO JST SM GA MEU OD 11:00 DO 21:30 NO IN V TEM CASU SVA MELA S PICKO DOST CAJTA DA SVA SLA MAU DOL DO PIRANA... NA BLED NA KREMŠNITO... IN JE BLO RES FAJN! EDINA STVAR K SM MORU NAREST JE BLO TANKANJE ZA USE OSTALO SO PA ONI POSKRBEL! ( aja pa voznisko mam od sele 14 mesecev:)
Mogoče bo slišat kot bahanje samo ni. Če bi to hotu bi šel do Avtovala grosuplje kjer poznam šefa in bi dobi trojko za čez vikend. pa magari 330i. To soboto je bil z svojo 530d z skoraj vso opremo pri nas v zidanci pa mi je dal ključe da sem se šel mal zapelat. Na žalost je predaleč od kakšne AC da bi šel res probat avto tam za kjer je narjen ampak sem samo mal zakrožu pa regionalkah in je avto zakon. Samo to je že druga zgodba. Midva z bratom sva šla slučajno mimo in sva zadovaljna že z tem kar sva dobila.

Zaenkrat ne nameravam kupit novga avta in zato tudi nočm razsajat neki po salonih za testne vožnje. Sem pač tak človek. Ko se bom pa enkrat odloču da si bi tak avto privoščil se bomo pa sigurno pogajali za testno vožnjo ki bo trajala dlje kot pol ure. Pa zdej ko je nov avto je vse težje. Čez en mesec boš prišel v salon in boš avto BP dobil na probo.
Ceno sem mislu v tem smislu da je avto NOV in z več opreme kot e46, prodajana cena pa je ista. Uradna je bila celo za e46 višje samo je blo pa več popustov.
Vem da tut passatu nč ne manka, samo če BMW-ja primerjaš z Audijem A4 2.0FSi ugotoviš da je cena zelo podobna. Pa verjemi da ima BMW bolše podvozje kot Audi. Ko daš v Audija quatro sta pa šele primerljiva tega pa v 2.0FSi NI!!! Da ne govorimo o menjalniku ki je pri Audiju 5stopenjski in o moči ki je spet 20Km razlike v prid BMW-ju.
Gremo recimo primerjat A4 2.0 T FSi in BMW 325. Oba sta cca 8 miljonov.
Audi 200KM ,BMW 218KM, podovozje ista zgodba kot pri 320. Brez qutrota se skrije. Če audija vzameš z quatrotom je že skor dost dnarja za 330i.
Avta sta pri opremi podobna. Avto ima glede na to katerim modelom konkurira ceno ravno pravo. Tudi podatek da je bilo že začetek meseca naročenih več kot 60 novih trojk je zgovoren podatek.
Ne rečem da je Passat kaj slabši da ne bo spet kreganja samo ravno zaradi značke in ugleda teh dveh avtomobilov ne moreš primerjat.
Pa še to 320i je 6.8 Miljona. 7.2 je bil z advantage opremo kar pomeni: zunanji deli v barvi vozila, 16 litke, avtomatska klima, športni multifunkcijski volan, meglenke.
Imaš pa še dynamics-advantage paket v katerem imaš poleg tega še športno podvozje, športne sedeže, 17 litke, xeonke ,pranje žarometov. Z tako opremo pride 320i 7.6 miljonov. Več od avta pa že ne rabiš.