Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

euro priklop

Napisal/-a Mrcina Če mar 24, 2005 10:45 am

Zadeva je naslednja:
Kolega bi rad nabavil priklop za daewoo lanos, 3v, 1,5 mašina, letnik 2000. Nov je predrag, saj pride po moje okoli 30k ali več... Sedaj pa:
- ali je možno nabaviti neke sorte univerzalni priklop, če ja, kje in pa po koliko...
-rabljenega je pa najbrž zelo težko dobiti, kajne?
-kakšne papirje mora imeti vse priklop.Neke sorte TÜV, pa pač tiste lastnosti (snemljiv,..)?

V glavnem čimveč variant me zanima...

HVALA!!!!

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če mar 24, 2005 10:56 am

em kaksn euro priklop? za kaj to?

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Če mar 24, 2005 11:09 am

Težka bo. Priklop mora biti vpisan v homologacijo. Če je originalen, naredijo to na orig. servisu, če pa ne, pa so problemi, ker to lahko naredi samo pooblaščena organizacija (v LJ - LPP).
Pri nas smo rešili to tako, da smo nabavili drug star avto, ki je priklop že imel in je vpisan v prometno (homologacij še ni bilo).
Tudi za moje pojme se tukaj preveč komplicira. Ampak svet je itak vedno bolj zakompliciran... :roll:

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Če mar 24, 2005 11:40 am

Torej če prav razumem, če daš priklop gor ob novem avtu ga pač samo vpišejo ob prvi registraciji v prometno. Če ga daš naknadno ga moraš homolomo? Torej plačat, ne vem, 8k za homolomo in po možnosti še za kartonček? SHIT?

Smo tudi mi ravno računali, če poleg priklopa šteješ še eno pošteno prikolico je bolje če kupiš eno staro škodo forman ali kaj podobnega, pa jo pač uporabljaš v te namene...

@voith: gre seveda za priklop za avtomobilsko prikolico. Euro pa zato, ker mora pač po novem ustrezati določenim standardom in takim pravijo euro priklop.

LP mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov