Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček To mar 08, 2005 9:24 pm

kljukec je napisal/-a:
poršejček je napisal/-a:ti jz sm jo tud ze gledu (po netu da se razume)!sm gledu pa tud tole:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=286365

tko al tko bom mogu pa jz tud nou auto poiskat, se mi je ena picka zaletela u puntica (mami vozila), in avto je totalka!tko da sm tud jz ze pozorno pogledu uno alfico!

lepa
sam tepihi so mi grdi :D

ma das druge :P

drgac pa k tece govor o uni crni 1.6 105KM, kle je ena k je se mal bols upremlena (leder), sam res pa da ma mal vec kilometrou pa feltne druge (ampak sj se da 17-ke kupt, jih en na netu prodaja):

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=292272#
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl To mar 08, 2005 9:32 pm

tale avtek grem pa še jst zlo na hitr pogledat, k tole se prodaja 100m od moje bajte....ce bo kdo kupoval, pa da je od kje delj da nau sam na ogled hodu...

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 Če mar 10, 2005 2:09 am

Avto je cist kul. Tud jaz bom enkrat nasparal za tazga. Infiniti pa ne delat antireklame za alfe ker so dobri avtomobili, in ce bi vsak gledal samo na to kam in kako se bomo zaletaval, bi imeli vsi rollbare v avtih, pa bi bli vsi varni. Tiste zvezdice (ki jih renault kr kup) ti pa, ko imas nesreco, cist nc ne pomagajoNoben te ne bo skup sestavo pa tud ce mas petnajst zvezdic. Ce te je pa strah se pa ne po cesti vozit!!! :woohoo :woohoo :woohoo

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če mar 10, 2005 2:45 am

Major9 je napisal/-a:Avto je cist kul. Tud jaz bom enkrat nasparal za tazga. Infiniti pa ne delat antireklame za alfe ker so dobri avtomobili, in ce bi vsak gledal samo na to kam in kako se bomo zaletaval, bi imeli vsi rollbare v avtih, pa bi bli vsi varni. Tiste zvezdice (ki jih renault kr kup) ti pa, ko imas nesreco, cist nc ne pomagajoNoben te ne bo skup sestavo pa tud ce mas petnajst zvezdic. Ce te je pa strah se pa ne po cesti vozit!!! :woohoo :woohoo :woohoo

Kids :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

ABT173
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ABT173 Če mar 10, 2005 3:11 am

Stari pazi mau,kilometri so mi sumljivi,avto je drgac ful lep.Verjetn je iz uvoza,k js sm gledu pr njih audija a4 isti letnik,pa cist isto prevozenih,pa se mi zdi to ful sumljiv,Tko da ti svetujem ce ga kupujes da avto nekam zapeles pred nakupom pa da ti ga pregledajo.Drgac je pa lepa.PA SE ENO VPRASANJE ZA POZNAVALCE??CE SE DA PA KJE LOH PREVERS KOK MA AVTO DEJANSKO PREVOZENIH KILOMETROV.TO VEM CE JE SERVISIRAN NA POOBLAŠČENEM,DA LOH PREGLEDAS ZGODOVINO AVTO.ZANIMA ME CE SE GA DA KAM PRIKLOPT DA VIDS DEJANSKE KILOMETRE????
Sorry k sm mau mim teme useku :D !
LP

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če mar 10, 2005 3:17 am

lepotica :D
(z sumljivo mal kilometri)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če mar 10, 2005 10:09 am

Zlo lepa je. Če so kilometri res realni sploh ne vem kaj še čakaš ;)

Pogledat jo pejt pa mal sprobat

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe mar 25, 2005 3:22 pm

A je kdo iz mb tolk dober, pa da bi šel zame pogledat tole alfo? Ne bi rad prevozu cele slovenije samo zato, da bom pol gor v mb obrnu pa šou domov.
Avto je baje iz nemčije pripeljan, tko da me zanima, kako bi lahko preveru dejanske kilometre (v rensnici ima avto baje 63kkm, v oglasu pa piše 87kkm (so kao zaj**** ko so pisal oglas), tko da tole ne gre skupaj :? )
Pogledat bi blo treba fajn sprednji konec (zamenjana je bila havba ker je neki padl nanjo, pa me zanima, če je slučajno še kej druzga blo), predvsem pa obrabljenost usnja, ki lahko pove marsikaj o kilometrini.

Aja, pa če ima kdo izkušnje s temi avtomobili, me zanima ene par reči:
- serijske napake
- pogoste okvare
- dejanska poraba pri motorjih 1.6 (105 in 120KM) in predvsem 2.0, za katero se zanimam
- še kake posebnosti in zanimivosti

Hvala za pomoč!!!
Če mi kdo naredi uno uslugo, pa dobi :pivo (šoka ;) )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov