Jst sm svojga, ko sm ga še meu (1.6 16v l.02) relacija Postojna-Vrhnika spravu na 4.8l/100, nas je pa bilo 4 v avtu. O obratih nad 2500 sploh nisi slišu, tko da sm prestavljal res takoj, ko se je dalo, pa klanci dol so peli u foli, sam do vrhnike sm pa pršu s tako porabo, sm pa z zdajšnjim p206 (1.6 16v; l.02) potouku ta rekord na 4.3l/100, nas pa je bilo v avtu ravno tako 4
Vse to si ne zmišljujem ampak mi je pokazal tako porabo računalnik, sam tolko, da se ne bomo kregali
Edini problem, ki sm ga meu pri cliotu (meu sm ga 1 leto in naredu 22000 km, je biu ta, da mi je pri volanu, ko sm šeu čez kašne manjše luknje nekaj štrkljalo, pa ko sm ga obračal na hitro levo in desno, se je slišal enak zvok, sm pa to preveril pri prijateljevem 1.2 (l.01 ali 02-nism čist prepričan)cliotu in je bilo enako slišati.
Drugih problemov nism meu, razn enkrat, ko so mi crknili brisalci med vožnjo-problem sm rešu tako, da sm ugasnu in ponovno vžgal avto in brisalci so delali, so mi pa na servisu kasneje rekli, da so zaznali napako in jo zbrisali, tisto o volanu pa niso mel pojma, zakaj se gre, verjetno je bila serijska napaka
LP