Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So mar 26, 2005 7:55 pm

saks je napisal/-a:Živjo,
Jaz pa sm pred enim letom kupil iz druge roke cliota 1,4 16V pa sem do sedaj popolnoma zadovoljen.Zmerna poraba okrog 7,5l/100km pri malo bolj "poskočni" vožnji,in do danes nisem imel še nobenih problemov.
:)
LP

1.4 16v pa 7.5 to je dost. Pri nas, sicer ne Renault, 1.6 8v pa je poraba 8.6 pa tut glih ne cincamo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Re: R Clio 1.4/1.6 16v

Napisal/-a car_freak So mar 26, 2005 7:56 pm

Koliko je imel pa kej konjev tale tvoj 1.6 16v?na semaforju se da marsikoga dol pustit, če noče "dragat" oziroma je zelo štorast.150km pa turbina....ne vem no...jaz ne vem za nobenga cliota, ki bi mel po defaultu dobro lego na cesti(pusti 3.0,vili,2.0 :D[/quote]

Masina je bila od Lagune se pravi 110KM. Kar se tice semaforja, sem sel tekmovat s kolegom, ki je imel omenjega passata 1.8T, ne pa kr z enim. Je pa res ena stvar, da me je potem kolega ujel, kot si rekel, turbina je potem naredila svoje. Ampak na zacetku ni imel sans ;)
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport So mar 26, 2005 7:57 pm

Jst mam 1.4 16V. Potrebna bo menjava tuljave, drugače vse cool.
Poraba AVS je 7,5l/100Km. Samo enkrat mi je ratal spravt na 5,5 sam ti povem da sem mogu pr 2000 šaltat pa s peto nisem smel jit čez 90.
Drugače je zeloooo poskočen avto. Končna pri mojem je 190km/h na gorenjki (4 potniki).
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne mar 27, 2005 3:03 pm

Jst sm svojga, ko sm ga še meu (1.6 16v l.02) relacija Postojna-Vrhnika spravu na 4.8l/100, nas je pa bilo 4 v avtu. O obratih nad 2500 sploh nisi slišu, tko da sm prestavljal res takoj, ko se je dalo, pa klanci dol so peli u foli, sam do vrhnike sm pa pršu s tako porabo, sm pa z zdajšnjim p206 (1.6 16v; l.02) potouku ta rekord na 4.3l/100, nas pa je bilo v avtu ravno tako 4
Vse to si ne zmišljujem ampak mi je pokazal tako porabo računalnik, sam tolko, da se ne bomo kregali
Edini problem, ki sm ga meu pri cliotu (meu sm ga 1 leto in naredu 22000 km, je biu ta, da mi je pri volanu, ko sm šeu čez kašne manjše luknje nekaj štrkljalo, pa ko sm ga obračal na hitro levo in desno, se je slišal enak zvok, sm pa to preveril pri prijateljevem 1.2 (l.01 ali 02-nism čist prepričan)cliotu in je bilo enako slišati.
Drugih problemov nism meu, razn enkrat, ko so mi crknili brisalci med vožnjo-problem sm rešu tako, da sm ugasnu in ponovno vžgal avto in brisalci so delali, so mi pa na servisu kasneje rekli, da so zaznali napako in jo zbrisali, tisto o volanu pa niso mel pojma, zakaj se gre, verjetno je bila serijska napaka :roll:
LP

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To mar 29, 2005 8:35 am

Ja z 1.416v naredu skor 90000. V teh km pa sem zamenjal: 1dan volanski mehanizem, ker je pokalo v volanu, postopoma vse 4 tuljave, pa še sedaj ko je bol vlažno, takoj ko avto vžgeš kakšna ne dela, ventilator, tudi po parih dneh, zadnje zavore(sm mel nepremičnino kot je že nekdo reku, diske, končnike, pedal za plin (avto ugašal pod prostim tekom), stikalo za stop luči, odpadlo je pol plastike pod motorjem, olja žre 2l na 10000, senzor za temperaturo 2x, ogledalo v vozilu(odstopi notranji sloj
), airbag navitje (škripal volan), konektorji stranskih airbagov.....Prej mel 1.2 cliota pa sm ga tud prodal, ker so bli cel čas problemi z elektroniko (prižiganje raznih lučk)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov