Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr mar 30, 2005 8:24 am

pilgrim je napisal/-a:jure,
Mislim, da bodo prof. za psihologijo zelo zanimivi, sploh recimo zelo dihotomni odgovori, a la tisti yoc-a, ki se nekako ne more odločiti:

...Se zelo hitro razpizdim in začnem trobit, če me kdo na cesti resno ogroža ali pa če gnoji.... Takrat sem v trenutku prehitevanja razpizden in agresiven......V principu sem pa miren voznik in menim da mi tudi prometnega bontona ne manjka.

...Takrat sem pa zamerljiv in mu j***m vse po spisku.

Aja, mogoče mi gre na k*rac še k kkšn pešec 15 minut prečka k*rčevo cesto in se mu nikamor ne mudi. UFFFUFUFUFUFFFFFFF!!!!

Držte se nekega prometnega bontona - dajte pešcem prednost, zahvalite se tistemu, ki da Vam prednost in vedno diskretno potrobite mini kiklcam. Mogoče se vam nasmehne sreča!

Res zgleda kot da sem v tem primeru neka razcepljena osebnost ampak bom na kratko tko reku: Ne delam izgredov na cesti itd me pa razpizdi če to počnejo drugi. Morda se prej nisem pravilno izrazil in določene zadeve zvenijo malce neuravnovešeno. :roll: :DDD :bonk :noro

V glavnem ni kritično ;)

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr mar 30, 2005 8:31 am

petra je napisal/-a:če je vse OK, potem vozim vedno precej čez omejitve (zame normalno, je**t ga),
kadar sem pozitivno razburjeno, sem modri dirkač,
kadar sem v stresu ne znam dat mal plina,
kadar sem slabe volje ali name vplivajo kakšna negativna čustva, vozim zelo hitro.

torej... klinc, pa dejavniki vožnje, vedno vozim zelo hitro in da mene vidiš vozit hitro, takrat je pa kaj hudo narobe z menoj

MALO OFFTOPIC! ;)
Ne biti hudi name. :lol: Petra si so ti slikana na pokrovu motorja,vsec mi je znacka avtomobila pa ritka je pravtako lepa. ;)

Drugace imama pa podobne vozne lastnosti in stvari skoraj enajo vplivajo na moje razpolozenje. ;)

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Sr mar 30, 2005 9:10 am

Ej hvala, hvala.
Vi sam lepo naprej pište pa bo.
Bo že potlej kej vn izlušču.
Pa hval a ostalim za linke. So zlo uporabni.

LP Jure

:)
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Sr mar 30, 2005 10:58 am

s_mande je napisal/-a:
MALO OFFTOPIC! ;)
Ne biti hudi name. :lol: Petra si so ti slikana na pokrovu motorja,vsec mi je znacka avtomobila pa ritka je pravtako lepa. ;)

Drugace imama pa podobne vozne lastnosti in stvari skoraj enajo vplivajo na moje razpolozenje. ;)

hm, no, značka je moja, rit pa ne, ampak pustite se presenetit :-P
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr mar 30, 2005 8:22 pm

Ja in kdaj naj bi bilo to presenecenje?Verjamem ja da ritka ni tvoja,sem slisal da imas ti lepso. ;) Je pa moja znacka tudi,sicer ga ne vozim,bom pa ce bo vse po sreci. :pray:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov