Danes me je klical kupec in sicer bi rad kupil moj avto in bo tudi kmalu prišel gledat in mi je rekel po telefonu da če mu pustim registracijo da avto odpelje v MAKEDONIJO naredila bi samo pooblastil.
Sedaj pa mu ne verjamem če mi bo prinesel nazaj tablice, nalepko, prometno.
MU JE ZA VERJET-
NE PUSTIT!!! pri men je bilo isto, je hotel da pelje avto v Bosno in da mi potem vrne nalepko o tehnicnem itd itd!! jest nisem pustil in sem ga pac prodal za 20K manj, ampak sem potem slisal za tega modela, da je ze velik folka nategnu!! on je men ponujal, da mi pusti svojega Audija ali pa da grem z njim dol!! sicer se sam odloci, ce ti ponuja vec kot ostali, ce ne pa se ne splaca reskirat
Cist odvisn, prjatu je isto prodal, pustu tablce, tipson je su u bosno, cez en tedn prnesu use nazaj pa je blo....Obcutk je biu mal bad, ker je biu nedosegljiv ceu tedn . Na konc je so bli usi zadovolni....
pa sj ce avto prodas tablce ostanejo gor. nevem cemu komplikacije. ti nared uradn prepis na obcini in pol on lahko tablce pa nalepko da kamr mu je volja, to pol ni vec tvoja skrb.
No jest ti tud svetujem da mu jih NE pusti!
Mene je tip nategnu, kao da bo odpelu auto domov ( v Črnomelj -cigani -NM) in jih takoj drug dan pošlje nazaj. ok ga drug dan kličem je kr neki mutiu in pol sm komi prek vez dobu tablce (brez nalepke), in pol mi je preostal da sm čaku da je poteklo zavarovanje. Raj mu plači preizkušnjo in boš rešen!
Ves to je tako lahko da je posten in ti bo vse lepo vrnil verjetno da je posten ker ce ne bi bil bi ti itak rekel da mu pustis tablice da se odpelje samo do doma in ti jih v roku 2-3 dni poslje nazaj tako pa ti je tip povedal kaj namerava z avtom z tablicami, prometno in nalepko si pa itak ne more kaj pomagat. samo pazi ko ti bo pripeljal tablice nazaj da ti pove naslov kje se avto nahaja da ga bos lahko brez problemov odjavil . LP
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!