Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Če apr 07, 2005 11:26 pm

To je res, ampak če bo imel slabe namene glede slike bi si slike že zdavnaj priskrbel iz kakih srečanj in podobno, ker sem marsikje že videl slike od mojega avta.

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel Pe apr 08, 2005 10:17 am

Da ne bo preveč vprašanj glede slabega namena slik...ne gre za kako slabo stvar, ampak za projekt, ki pa zaenkrat še ni izdelan tako, da ga lahko predstavimo..zato tudi nobene konkretne informacije.
Tisti pa, ki bi dali slike in vas vseeno zanima vsaj približno za kaj gre, lahko pošljete PM, pa boste izvedeli, da se prepričate, da ne delamo spiska avtov, na katerih bi kaj .... ;)

Lp :hi
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Pe apr 08, 2005 11:40 pm

DarkAngel je napisal/-a:Da ne bo preveč vprašanj glede slabega namena slik...ne gre za kako slabo stvar, ampak za projekt, ki pa zaenkrat še ni izdelan tako, da ga lahko predstavimo..zato tudi nobene konkretne informacije.
Tisti pa, ki bi dali slike in vas vseeno zanima vsaj približno za kaj gre, lahko pošljete PM, pa boste izvedeli, da se prepričate, da ne delamo spiska avtov, na katerih bi kaj .... ;)

Lp :hi

Se strinjam ;)
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne apr 10, 2005 8:27 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:Preden bi jest komu dal sliko, bi verjetno zahteval, da mi pove, kaj bo s sliko počel. A se ti ne zdi??

Ne pa kr tkole.... pošljite, pol boste pa že vidli kaj bo.... :roll: :roll: :roll:

Mal čudno je tole vseskup....

Lej jst itak lahk uzamem sliko tvojega auta z neta dol in delam z njo kar hočem ker si jo javno objavu, kar pomeni da jo lahko vsi uzamemo kadar koli hočemo.

Moj namen ni to ampak če hočete da širna slovenija vidi vaš auto nekje potem mi pošljite kako sliko auta.

Če bi hotli kej ropat bi to že nardili, ker sm itak na večini showow vidu kaj mate vse v autih, tako da nerabim dodatnih slik :D

Gre se za 1 projekt, o katerem pa bomo še govorili v prihodnje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne apr 10, 2005 8:35 pm

A gre večinoma za styling al so vam zanimive tudi razne "go-fast" predelave :)

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Ne apr 10, 2005 8:40 pm

Darkdog24 sigurno nima slabih namenov! 8)
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne apr 10, 2005 8:46 pm

iKst je napisal/-a:A gre večinoma za styling al so vam zanimive tudi razne "go-fast" predelave :)

Pošlji pa da vidimo ;)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 10, 2005 8:47 pm

Fantje žal moj avto še ne bo nared do takrat ker tut LCD-ja se nebo v tem tednu tko da upam da vam bo uspelo pri projektu moj avto pa bo komaj fertik konec tega meseca žal pa naslednje leto :D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne apr 10, 2005 8:49 pm

darkdog24 je napisal/-a:
iKst je napisal/-a:A gre večinoma za styling al so vam zanimive tudi razne "go-fast" predelave :)

Pošlji pa da vidimo ;)

Mam podobno situacijo kot seat. Avto je še v kosih ampak se intenzivno dela na njem. Če bo fertik do 24. ti pošljem :)

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Ne apr 10, 2005 9:24 pm

darkdog24: sm ti poslau mail ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov