prej pa niso nikjer meli
vsaj kok sm js slišo
drgač pa itak - baba čula baba rekla

upam pa da drži ker drgač je lahk še s tem velko sranje.
lp
BiMMER je napisal/-a:a seveda imajo, tut prej so imeli. Vsi postopki, ki jih opravijo javno službe se morajo po načelu "birokracije" beležiti. Po določenem času se stvari prestavijo v arhiv. Tko, da ni panike, sam vedi da se duplikat spet plača! Torej moraš plačat nov kartonček in neko takso za njivo stroitev vpogleda v evidence in izdajo duplikata.
Uros1 je napisal/-a:Jaz osebno mislm, da je tle spet ena fora, da nekdo s tem fino služi!
LP Uroš
killah bee je napisal/-a:Uros1 je napisal/-a:Jaz osebno mislm, da je tle spet ena fora, da nekdo s tem fino služi!
LP Uroš
V tej državi je služenje denarja in obiranje državljanov postal že nacionalni šport,
sam so ljudje bedaki,ki to dopuščajo in se pustijo nategovati od spredaj in zadaj pa še kje bi se našlo, zgleda da nam je to neki fetiš,da nas nategujejo
lublancan je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Uros1 je napisal/-a:Jaz osebno mislm, da je tle spet ena fora, da nekdo s tem fino služi!
LP Uroš
V tej državi je služenje denarja in obiranje državljanov postal že nacionalni šport,
sam so ljudje bedaki,ki to dopuščajo in se pustijo nategovati od spredaj in zadaj pa še kje bi se našlo, zgleda da nam je to neki fetiš,da nas nategujejo
matr ste pametni
daš tistih 30 sit za fotokopiranje, pa jim daš kopije ane
mislm sej vaši "originali" so tud kopije, tk da ni razlike
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov