Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne apr 10, 2005 10:17 pm

Ko sm naredu izpit sm takoj za en let katro prevzel (k je bla drgač bl za zimsko vožnjo :lol: ) umes pa po potrebi mal 1.8T od fotra krotil :P Uglavnm fotr ni nikol kompliciral.

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Ne apr 10, 2005 10:20 pm

darkdog24 je napisal/-a:Fotr ni hotu nikoli posodit auta, takrat je še mel Hyundai Accent in s eje tk bal zanjega.1 leto sm hodu peš s punco po Velenju, medtem ko so se mi drugi smejali ko so me vidli, oni pa so meli aute od tastarih. Od takrat naprej sm rkeu da se mi nebo nikoli več nihče smeju glede prevoza, šel sm delat in si kupu svoj prvi auto.

Danes je zgodba drugačna, danes se js smejim tistim, ker hodijo peš, medtem ko pa js pa Clio cruzama po Velenju in širši okolici.

Kva je zdej dark, a zdej je pa Clio bejbo nadomestil al kaj?? Sm mislu da boš napisu da vi trije kruzate po Velenkovcu in okolici, ne pa sam ti pa CLIO: ;) ;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne apr 10, 2005 10:25 pm

k sm naredu izpit sm se nasledn dan pelu v šolo (skupn avto od seke in moj)
pol čez vikend sva šla fotr pa jst iz lublane pa do tolmina pa nazaj - dame je mal stesteru, en vikend kasnej sm pa že letu na morje, aja vmes pa valda še na bled :lol:
dubu sm avto kadar sm hotu
čeprov je bil audi 80 pa pol clio skupn avto (s seko) sm ga mel 80% jst, če ga pa nism mel sm pa dobu fotrovga
zdej mam pa svojga k je kar se mene tiče bolš kokr vsi pr bajt, tko da men fotr reče za avto za na morje :oops:
lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Ne apr 10, 2005 10:28 pm

k sm naredu izpit so tastari posodil avto .. po 1.mescu so mi začel težit kaj se tolk vozm, zato sm šu takoj nasledn dan kupt svojga iz principa d so nehal težit, še zdj sm zadovoln d sm to naredu :P

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po apr 11, 2005 4:38 pm

men ga je sestra posojala, fotr ful nerad, zato tudi nism moriv in se mi ni biv uzitek vozit k ves da je nekdo zivcen. tko da sm se z sestrinmu furov (ce zdej pomislm je bla takrt vredu, da je zasodila) in tko je blo da sm se prvic sam vozil v cabrio avtu, dost tko cudn, se je vse notr vidlo koko sm nesposobn:D
poj sm su po BMWja in zdej ni sans da se presedem. zdej pa ze fotr mori da grem lahko z njegovmu, da bi ga mav zvrtu, ker je avto star ze 2 let in ima samo 15k km
Slika Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po apr 11, 2005 9:34 pm

Prve dva meseca vožnja s spremstvom... Ampak menim, da ni ravno škodovalo. Tudi avto ni bil ravno nedolžen - Passat 1.8 T.

Potem sem dobil svojega.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po apr 11, 2005 9:43 pm

ko sem naredil izpit, sem večkrat dobil avto, kot kasneje...čez teden ga je posojala mt, konec tedna za frajart po mestu pa fotr...pol pa kar naenkrat vse tiho je bilo in avto sem dobil le še redkokdaj...in kmalu sem imel tega dovolj...

...zdj vozim svoj avto 8)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Po apr 11, 2005 9:49 pm

berlingota dobim kdr čem

bemveja pa če ful prosim ....

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po apr 11, 2005 9:52 pm

Avto dobim ob pogoju, da vedno vprašam A SI LAHKO PROSIM SPOSODM AVTO, in to mi gre *M*O*Č*N*O* NA K*U*R*A*C. Sploh mat zelo rada komplicira, ker misl da je to da se vozm z avtom preseravanje in nepotreben luksuz (jst mam pa najmanj 5 obveznosti na različnih koncih mesta). To me ORTO živcera, in v bližnji prihodnosti se nadejam babičinga cliota, ki mi ga sicer obljublja že lep cajt, ampak ga nimam srca vzet ker je po njenih besedah to še edina stvar k jo ma. :roll: Zdele mi bo če bo vse posreč uspel za polet zrihtat eno vespico gs letnik 60, in bo to za šmekerat in delat po mestu...Z avtom po centru itak nimaš kej delat ker ni kjer za parkirat...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po apr 11, 2005 10:09 pm

Pri 14-ih sem se vozil po babico, kaka 2 km stran. drgač pa je navada pri nas taka, da kateri avto je zunaj, v tistega se vsede... :D
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak Po apr 11, 2005 10:11 pm

CockroaC je napisal/-a:pri 28 ali vec letih se vedno vozis fotrov avto?

V teh 10 letih izpita (moja starost 28 let) sem zamenjal 6 svojih avtov ;) Malo bi bilo cudno ce bi rekel fotru da naj mi posodi avto, ker moram po nakupih in potem po hcerko, a? :lol:
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po apr 11, 2005 10:55 pm

Shatzy je napisal/-a:Avto dobim ob pogoju, da vedno vprašam A SI LAHKO PROSIM SPOSODM AVTO, in to mi gre *M*O*Č*N*O* NA K*U*R*A*C. Sploh mat zelo rada komplicira, ker misl da je to da se vozm z avtom preseravanje in nepotreben luksuz (jst mam pa najmanj 5 obveznosti na različnih koncih mesta). To me ORTO živcera, in v bližnji prihodnosti se nadejam babičinga cliota, ki mi ga sicer obljublja že lep cajt, ampak ga nimam srca vzet ker je po njenih besedah to še edina stvar k jo ma. :roll: Zdele mi bo če bo vse posreč uspel za polet zrihtat eno vespico gs letnik 60, in bo to za šmekerat in delat po mestu...Z avtom po centru itak nimaš kej delat ker ni kjer za parkirat...

O prosu za avto pa tudi jast nebi :evil: sej je res da avto ni moj, ampak da bom pa lastne starše mogu lepo prosit, da mi posodijo avto pa pač ne.raje avtobus.sicer je pa center tko.umetnost je da parkiraš avto tam, kjer ga je "nemogoče".no res je da z velkim avtom ga nimaš dost za srat po mestu :lol:
Pri meni ni bil problem pri posoji avtomobila.fotru reku, če kej rab avto,je reku da ne,vzel ključe in se odpelu.no zdej, ko imam pa jaz svojga pa včasih mal zamenama.on včasih za dušo vzame alfico,jaz se grem pa mal z audijem relaksirat,ki je kar se udobja tiče čist neki druzga.u audiju počivaš u alfi je pa treba mal delat :D

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra To apr 12, 2005 9:51 am

meni nikol ni mat posodila svojega, mi je raje kupila drug avto, pa se potem ni bala, da bom njenega razbila. pa se je izkazalo, da nisem tako grozna voznica, čeprav kak trk je pa že bil. zadnji precej hud, s posledicami za dooooolgooooo doolgoooo.
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST To apr 12, 2005 9:54 am

Po večini sem ga vedno dobil od tatstarih razen kakdar je stari mel svoje izpade, zdaj pa tk ni več po trebe po tem. 8)
Moje fokice so modre...

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To apr 12, 2005 10:14 am

Meni pa so brez blemov posodili avto. Sprva kio sephijo, kasneje sem tu pa tam dobil tudi astro. Po ca 2 letah uvajanja sem se odločil, da nabavim motor. In, ker so se starši bali za moje zdravje, so mi raje prislonili nekaj denarja (predvsem za registracijo) in me tako pregovorili, da nabavim raje avtomobil. Kupil sem si moj prvi avto kio pride :D Avto mi je dobro služil, ampak čez ca 2 leti sem ga bil prisiljen menjati, ker je enostavno začel cveteti in bi stroški popravila bili preveliki. Za simbolično ceno sem kupil potem od staršev astro, s katero pa sem bil srečen le kaki mesec dni, ko sem doživel karambol in totalko. Avto je bil kasko zavarovan in tako sem prišel do svojega tretjega avtomobila :P ;)
Če se bojiš brzine prelepi števec!

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko To apr 12, 2005 10:32 am

Jst sem tudi dobil svoj avto preden sem naredil izpit. Od mat in od fotra ga tud dobim če hočm.

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix To apr 12, 2005 12:07 pm

Pri nas pa takrat, ko sem naredil izpit nismo imeli avta :(
Je Stoenka prej izdahnila, kot pa sem jaz izpit naredil. :lol:
Po dveh letih, nekje pri 21ih, sem si omislil svoj prvi avto Renault 18, ki sem ga vozil nekje dve leti, nato Škodo Favorit ene štiri, zdaj pa imam Nissan Primero.

Najbolj zanimivo je bilo, ker je oče moral vedno mene spraševat, če lahko vzame avto, ker ima opravke. Smo pač bolj skromni in nam je vedno bil dovolj en avto.
Zdaj pa je oče že toliko v letih, da sploh noče več veliko vozit moj avto, čeprav mu ga med tednom pustim dopoldan doma in se rajši v mesto odpravim z busom, peš ali s kolesom (je bolj zdravo). :lol:
Je pa vedno rad dal za bencin al pa kaj malega zraven za servis in registracijo. ;)
Zanimivo, kajne?
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To apr 12, 2005 12:15 pm

Jst sem pa od sestre dobil takoj po izpitu zastavo128 in od takrat imam svoj avto... Izjema je bila le takrat, ko sem avto menjal, ni bilo nikoli problema od očeta avto dobit, ko sem devetnajstko zamenjal sredi poletja tik preden sem šel na dopust, mi je celo dal avto za cel teden, da sva šla s punco v Bohinj... Sicer je vedno kaj jamral, pa še prej smo imeli doma mrcino-cheerokeja, ki ni bil kasko zavarovan, pa ga je bilo strah, da se ne bi usipal.. Mi pa še sedaj posodi kangooja, kadar moram kaj pripeljat za mojo novo hiško...

Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To apr 12, 2005 12:23 pm

Jst sem takoj po izpitu vozu mamin clio 1.2, pol sm vozu 2. mamin clio 1.4 16v, fotrove avte sm tud vozu kadar sm hotu, pol je pa 2 let nazaj sestra nardila izpit in smo se začel ob vikendih prepirat za avte, sm si pa lan svoj prvi avto kupu. Tko da čez tastare nimam kj rečt, je pa ddost bolš občutk met svoj avto :)

Poseidon Atlantis
Nov uporabnik

Napisal/-a Poseidon Atlantis To apr 12, 2005 1:40 pm

Men je pa fotr kr takoj avto posodu. Sicer je bil to en clio 1,2 ki je šwoh kot dojenček, vozu sm ga lohk pa kadarkoli. Pr hiš so sicer 3 avti. Fotr mi včasih posod svojo mazdo 6, sam to je bel poredko. Ga niti nočem ka preveč vrednih stvari ne maram pod svojo ritjo. Sploh če niso moje. No clio je zdej že moj, tk de se najboljš počutim v njem. No kadar se vsedem v mazdo, se mi zdi da sm pršu v spacesuttle, ampak to je že druga zgodba.

Drugač pa kr razumem tvojga fotra, zakaj ti noče kr takoj avta dat, saj gre vendar za audija A8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov