darkdog24 je napisal/-a:Fotr ni hotu nikoli posodit auta, takrat je še mel Hyundai Accent in s eje tk bal zanjega.1 leto sm hodu peš s punco po Velenju, medtem ko so se mi drugi smejali ko so me vidli, oni pa so meli aute od tastarih. Od takrat naprej sm rkeu da se mi nebo nikoli več nihče smeju glede prevoza, šel sm delat in si kupu svoj prvi auto.
Danes je zgodba drugačna, danes se js smejim tistim, ker hodijo peš, medtem ko pa js pa Clio cruzama po Velenju in širši okolici.
Shatzy je napisal/-a:Avto dobim ob pogoju, da vedno vprašam A SI LAHKO PROSIM SPOSODM AVTO, in to mi gre *M*O*Č*N*O* NA K*U*R*A*C. Sploh mat zelo rada komplicira, ker misl da je to da se vozm z avtom preseravanje in nepotreben luksuz (jst mam pa najmanj 5 obveznosti na različnih koncih mesta). To me ORTO živcera, in v bližnji prihodnosti se nadejam babičinga cliota, ki mi ga sicer obljublja že lep cajt, ampak ga nimam srca vzet ker je po njenih besedah to še edina stvar k jo ma.Zdele mi bo če bo vse posreč uspel za polet zrihtat eno vespico gs letnik 60, in bo to za šmekerat in delat po mestu...Z avtom po centru itak nimaš kej delat ker ni kjer za parkirat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov