Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če apr 14, 2005 5:42 pm

Voith:
1. ne podpiram mučenja živali
2. ne j*** me u glavo
3. ne žali uporabnikov

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če apr 14, 2005 5:47 pm

Slide je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:http://media.energyradio.fm/energy/sillycats.wmv

macke so face :lol:

goldy kaj se tok sekiras za en korit od cliota, pod grabn to zapel pa je narejen.

1. Opozorilo! Drugo, ban!
- Žaljenje uporabnikov! Pa brez zajebancije, zarad točno takih "v graben zapel" smo že 1000x mogl teme zaklepat, pa poste brisat.
Drgač pa sm tut jst že navadu mačke, da mi ne hodjo več na avto. Kr očitno vejo kaj jih čaka.
Z zračno jih pa res neb šu cilat, pa sm zato, da neb ponesreč avta zadel :)
Drgač mam hudo rd žvali, sicr bistveno raj psa kot mačko, ampk ko je pa na haubi, pa no mercy! Jst sm dal enkrat pokrivalo gor, pa se je p*****a lepo zleknla na avto pa zaspala, pol sm jo pa zbudu, pa tko 3 metre stran na travo vrgu. Sm se prepričal na lastne oči, da mačka ZMEREJ prstane na nogah. Od takrat naprej je ni več na avtu.

PA kaj je z vami modi...tle pizdiš za to temo, ko pa kakšen tepec vse naokol žal in ropoče po forumu pa serje po znamkah te pa nikjer ni, ne tebe ne drugih...a zdaj ko je pa "klijo" v igri pa ban...ja nis resn no :roll: Če bi še drugač bli tko ažurni pri nekaterih...vam prov v oči skačejo...ampak ne, ker pljuvajo po ne-cliotih je uredu...
Pa velik car si da mačke okol mečeš, jebemo prov rad bi enkrat naletu na enga tazga, bi lahko potem on vidu kako lepo je če te kdo meče po zraku...zdej pa lahko zakleneš...aja pa ne pozabi me opozoriti za ban :nae

Da ne bo pomote. Govori, Toyota je sranje, BMW je sranje.

Ne govori pa enmu uporavniku: Pha, maš kliota. Zapel to sranje v graben!

Sorry če sm spregledal katerkol tak post, ko ga vidm, ga vedno opozorim.

Tud men ni Clio makina od avta, je pač avto ke si ga trenutno lahko prvoščm. In tut Renault mi ni najboljša znamka, pa tut med najbolj zanesljive mi ne gre. Pač mi je bla vsaj prbl. dostopna in oblikovno všeč, da sm se odloču zanj.

Kr pa se tiče metanja mačke. Ne misl da sm jo zabrisou na travo, prjel sm jo pa vrgu, tko kot če bi komu hotu npr. j**c podat. Kr je le bil moj maček in ker ga ma moj pes preveč rad.

Kr pa se tiče metanja mene po zraku. Treniral Judo in pa mam 115 kg. Mislm da me predvsem zarad teže ne boš mogu vržt. Pa res mate eni velik v prstih, da se tle neki izprsujete na forumu.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če apr 14, 2005 5:51 pm

Omelo je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:http://media.energyradio.fm/energy/sillycats.wmv

macke so face :lol:

goldy kaj se tok sekiras za en korit od cliota, pod grabn to zapel pa je narejen.

1. Opozorilo! Drugo, ban!
- Žaljenje uporabnikov! Pa brez zajebancije, zarad točno takih "v graben zapel" smo že 1000x mogl teme zaklepat, pa poste brisat.
Drgač pa sm tut jst že navadu mačke, da mi ne hodjo več na avto. Kr očitno vejo kaj jih čaka.
Z zračno jih pa res neb šu cilat, pa sm zato, da neb ponesreč avta zadel :)
Drgač mam hudo rd žvali, sicr bistveno raj psa kot mačko, ampk ko je pa na haubi, pa no mercy! Jst sm dal enkrat pokrivalo gor, pa se je p*****a lepo zleknla na avto pa zaspala, pol sm jo pa zbudu, pa tko 3 metre stran na travo vrgu. Sm se prepričal na lastne oči, da mačka ZMEREJ prstane na nogah. Od takrat naprej je ni več na avtu.

PA kaj je z vami modi...tle pizdiš za to temo, ko pa kakšen tepec vse naokol žal in ropoče po forumu pa serje po znamkah te pa nikjer ni, ne tebe ne drugih...a zdaj ko je pa "klijo" v igri pa ban...ja nis resn no :roll: Če bi še drugač bli tko ažurni pri nekaterih...vam prov v oči skačejo...ampak ne, ker pljuvajo po ne-cliotih je uredu...
Pa velik car si da mačke okol mečeš, jebemo prov rad bi enkrat naletu na enga tazga, bi lahko potem on vidu kako lepo je če te kdo meče po zraku...zdej pa lahko zakleneš...aja pa ne pozabi me opozoriti za ban :nae

Da ne bo pomote. Govori, Toyota je sranje, BMW je sranje.

Ne govori pa enmu uporavniku: Pha, maš kliota. Zapel to sranje v graben!

Sorry če sm spregledal katerkol tak post, ko ga vidm, ga vedno opozorim.

Tud men ni Clio makina od avta, je pač avto ke si ga trenutno lahko prvoščm. In tut Renault mi ni najboljša znamka, pa tut med najbolj zanesljive mi ne gre. Pač mi je bla vsaj prbl. dostopna in oblikovno všeč, da sm se odloču zanj.

Sej tud jz nism mnenja da je skret, hudiča...se preveč prevozm z njim...samo tule si malo hudo odreagiral pomoje...men je vseeno, moti me samo zato ker vam kakšen uporabnik prov skače v oči in prov prosi že nekaj časa...odprite oči... :shock:
;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če apr 14, 2005 5:53 pm

Če po pravic povem, sem alergičen na stavek: Zapel to v graben.

1. Ker se mi je kolega ubil ko je zapeljal v graben.
2. Ker je blo že kr lepo število kregov zaradi tega stavka.
3. Ker se pogovarjamo o mačkah na havbi in ne o tem kater avto je treba v graben zapeljat!

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če apr 14, 2005 5:55 pm

No samo glede spreja:
Ta stvar ne pomaga - nic! Preverjeno.
Ne vem no, ko se je pri nas naselil potepuski macek, sem ga lepo nekega dne ujel in peljal
na vas, vprasal na eni kmetiji, ce bi imeli mucka in ga nato pustil pri njih.
Tako sem resil moj avto, mamicin vrt in se macku se ni zgodilo nic hudega.
As simple as that!

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če apr 14, 2005 5:57 pm

Jst sploh ne vem kako bi ukrepal tko 10 let nazaj, ko smo mel 14 mačk pr bajti :D

Kr se tiče spreja ja, dejansko nč ne pomaga. Za tisti elektro stvar pa nikjer na netu nč pohvalnega al pa kritičnega ne najdem.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 14, 2005 6:02 pm

Voith je napisal/-a:clio je korito amen to ni nobeno zaljenje uporabnikov, to je common fact. vsi k bi macke pobijal so pa kreteni in jih je treba sodomizirat. no zdj pa dej znes se, drugic je ze. pa ne mi grozit ker sm neki obcutljiv na to.

podpiras tle neko pobijanje in trpincenje zvali, men pa grozis z banom ker sm povedu tko k je. kaj me briga zaklepi pol ze na zacetku, k se takoj v prvo vidi kam take debilne teme vodjo.

a misls da ce bi tebe kdo fuknu deset metrov po zraku da bi se na noge probu ujet?

iz tvojih postov je razvidno da mucenje zivali prakticiras.

ne zalim nobenga uporabnika, se manj pa tebe j**** v glavo.

a lahko prosim zdej definiras zakaj si zbrisal moj post, kajti uvodni post, vkljucno s tvojim je poln pozivanja k nasilju, takega pocetja pa se tolerirati nebi smelo, ali pac?

a se lahko prosm nehas obnasat kot kauboj? ce ze sm js tle nasilnez ki more letet s foruma, ok bannej me, sam ne biris mojih postov, ce prej ne utemeljis zakaj si jih brisal.

nimam nc proti teb ne nobenmu, sam mam doma muca po imenu kimi, in nekdo ga, mors mislt vsake tok cajta strela z zracno pusko. ni mi se uspel zvohat kdo, sam ko ga dobim, bo pojedu zracno pusko z municijo vred.

pa res pretiravas s tem cliotom, a ves to?

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če apr 14, 2005 6:04 pm

Jao, namest da bi prhajal skos bl konstruktivni predlogi, kako rešt problem, prhajajo skos bl debilne varjante. Ajde, gremo vse mačke najprej preskenirat, pol jih dejmo u popru utapljat, pol se pejmo fuzbal z njimi, na konc jih pa žive (če bodo še živi) zažgimo. :roll: Sej mačka itak nč ne boli, ane oz. tut če ga boli, so mački ena največja golazen na tem svetu.
Jafak sej človk ne more verjet, kakšni "ljudje" tlačjo to našo zemljo. Vse, kar loh rečem je, da se mal zamislte nad sabo in svojim življenjem. Če mate travme iz otroštva, zato k vm mamica ni mačka kupla, se vm zdej zato še ni treba na vsazga mačka k ga srečate spravt, pa ga skalpirat.
Joj, kr srce me zaboli, da boste mel kdaj mogoče otroke (al pa jih že celo mate). Bogi reveži, k bojo mel tazga ubrisanga fotra. K se bojo enkrat mal narobe v avto usedl, bojo pa že 10 metrov delč letel. Vzorci obnašanja se samo prenašajo naprej. Nasilje rodi nasilje. Kdor se z mečem bori, bo z mečem pokončan ...
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če apr 14, 2005 6:11 pm

Ok, odstopam od debate. Očitno sm res napisal: ŽIVALI SO ZATO DA SE MUČIJO. MEČITE MAČKE OB STENO, IGRAJTE Z NJIMI NOGOMET IN JIH STRELJAJTE NAMESTO TARČ!

To da sm lastnga mačka vrgu iz avta (pa ne v smislu ko da bi vrgu kamen), pa sm full pretiraval ko sm napisal 3 metre, ke še dobr meter ni letu in zdej podpiram mučenje živali. Itak! Očitno še noben ne ve, da mačk če pade iz par metrou na trda tla, naj mu neb blo nč. Ne pa da je padu dobr meter od avta iz višine 40 cm! S hitrostjo par km na uro.

Če bi bil za mučenje živali, doma neb mel (trenutno) 2 mačka in pa enga kokeršpanjela! Da ne rečem razvajene do amena

In ja voith! Zame je, ko greš uporabniku rečt, zapel ta j***a v grabn (pa naj gre zarad mene za pejčka), žaljenje uporabnika.

Sicr pa ja, kot smo ugotovil. Sprej ne pomaga, streljanja ne bomo toleriral na forumu.

LOCKED! Ko pa bo kdo ugovotil kako se obnese tista elektro stvarca, pa naj lepo enga od moderatorjev PMja, pa se bo tema odklenila.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov