Slide je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Voith je napisal/-a:http://media.energyradio.fm/energy/sillycats.wmv
macke so face![]()
goldy kaj se tok sekiras za en korit od cliota, pod grabn to zapel pa je narejen.
1. Opozorilo! Drugo, ban!
- Žaljenje uporabnikov! Pa brez zajebancije, zarad točno takih "v graben zapel" smo že 1000x mogl teme zaklepat, pa poste brisat.
Drgač pa sm tut jst že navadu mačke, da mi ne hodjo več na avto. Kr očitno vejo kaj jih čaka.
Z zračno jih pa res neb šu cilat, pa sm zato, da neb ponesreč avta zadel
Drgač mam hudo rd žvali, sicr bistveno raj psa kot mačko, ampk ko je pa na haubi, pa no mercy! Jst sm dal enkrat pokrivalo gor, pa se je p*****a lepo zleknla na avto pa zaspala, pol sm jo pa zbudu, pa tko 3 metre stran na travo vrgu. Sm se prepričal na lastne oči, da mačka ZMEREJ prstane na nogah. Od takrat naprej je ni več na avtu.
PA kaj je z vami modi...tle pizdiš za to temo, ko pa kakšen tepec vse naokol žal in ropoče po forumu pa serje po znamkah te pa nikjer ni, ne tebe ne drugih...a zdaj ko je pa "klijo" v igri pa ban...ja nis resn noČe bi še drugač bli tko ažurni pri nekaterih...vam prov v oči skačejo...ampak ne, ker pljuvajo po ne-cliotih je uredu...
Pa velik car si da mačke okol mečeš, jebemo prov rad bi enkrat naletu na enga tazga, bi lahko potem on vidu kako lepo je če te kdo meče po zraku...zdej pa lahko zakleneš...aja pa ne pozabi me opozoriti za ban
Omelo je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Voith je napisal/-a:http://media.energyradio.fm/energy/sillycats.wmv
macke so face![]()
goldy kaj se tok sekiras za en korit od cliota, pod grabn to zapel pa je narejen.
1. Opozorilo! Drugo, ban!
- Žaljenje uporabnikov! Pa brez zajebancije, zarad točno takih "v graben zapel" smo že 1000x mogl teme zaklepat, pa poste brisat.
Drgač pa sm tut jst že navadu mačke, da mi ne hodjo več na avto. Kr očitno vejo kaj jih čaka.
Z zračno jih pa res neb šu cilat, pa sm zato, da neb ponesreč avta zadel
Drgač mam hudo rd žvali, sicr bistveno raj psa kot mačko, ampk ko je pa na haubi, pa no mercy! Jst sm dal enkrat pokrivalo gor, pa se je p*****a lepo zleknla na avto pa zaspala, pol sm jo pa zbudu, pa tko 3 metre stran na travo vrgu. Sm se prepričal na lastne oči, da mačka ZMEREJ prstane na nogah. Od takrat naprej je ni več na avtu.
PA kaj je z vami modi...tle pizdiš za to temo, ko pa kakšen tepec vse naokol žal in ropoče po forumu pa serje po znamkah te pa nikjer ni, ne tebe ne drugih...a zdaj ko je pa "klijo" v igri pa ban...ja nis resn noČe bi še drugač bli tko ažurni pri nekaterih...vam prov v oči skačejo...ampak ne, ker pljuvajo po ne-cliotih je uredu...
Pa velik car si da mačke okol mečeš, jebemo prov rad bi enkrat naletu na enga tazga, bi lahko potem on vidu kako lepo je če te kdo meče po zraku...zdej pa lahko zakleneš...aja pa ne pozabi me opozoriti za ban
Da ne bo pomote. Govori, Toyota je sranje, BMW je sranje.
Ne govori pa enmu uporavniku: Pha, maš kliota. Zapel to sranje v graben!
Sorry če sm spregledal katerkol tak post, ko ga vidm, ga vedno opozorim.
Tud men ni Clio makina od avta, je pač avto ke si ga trenutno lahko prvoščm. In tut Renault mi ni najboljša znamka, pa tut med najbolj zanesljive mi ne gre. Pač mi je bla vsaj prbl. dostopna in oblikovno všeč, da sm se odloču zanj.
Voith je napisal/-a:clio je korito amen to ni nobeno zaljenje uporabnikov, to je common fact. vsi k bi macke pobijal so pa kreteni in jih je treba sodomizirat. no zdj pa dej znes se, drugic je ze. pa ne mi grozit ker sm neki obcutljiv na to.
podpiras tle neko pobijanje in trpincenje zvali, men pa grozis z banom ker sm povedu tko k je. kaj me briga zaklepi pol ze na zacetku, k se takoj v prvo vidi kam take debilne teme vodjo.
a misls da ce bi tebe kdo fuknu deset metrov po zraku da bi se na noge probu ujet?
Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov