Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne apr 17, 2005 1:49 pm

Ti kr dej z nitrotom lepo spucej pol pa avto spoliri.Preverjeno da se nav nc poznal.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Ne apr 17, 2005 1:58 pm

pr nas so barval mislm pr sosedu farbal balkon avto je biu 50m stran i vetr ni pihal.edini avto k je biu skor ceu rjav je biu nas.mislm prou zanalasc so sli to delat.pol je mat dala ga je v avtopralnico(hitro)!
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne apr 17, 2005 2:03 pm

jeba. js sm pa svasu 2m stran in sta zdj 2 sipi polni pikic od svasanja, in ce jo spraskas dol ostane luknca :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne apr 17, 2005 2:19 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Pri kolegu so imel problem, da je bil cel parkirplac avtomobilov od barve )šprical so in je veter nesel barvo) in so jih kar z nitrom opral. Probaj nekje, kjer se ne vidi če ti nitrorazredčilo poškoduje barvo.

poškoduje- preverjeno :( in to na malo starejšem avtu.
na novejšem pa mislim da tolko bolj. edino če uporabljate neka čudne fake nitre :D

Jah pr njih ni poškodval nobenga avta. Pač neki so šprical (kot firma) eno ogrodje in še opazil niso, da jim barvo nosi, dokler ni prišel en od lastnikov in začel sikat. Pol so šli pa do avtov, vidl da so zaj*** in probaval spucat z vsem živim, pa ni šlo dol. In na konc so rekl da če ne nardijo nč je treba tko al tko k ličarju vse te avte, in so probal še z nitrom in so spucal vse avtomobile. In to je blo nekje med 50 in 100 avtomobilov.

Tko da če bi bil jest na tvojem mestu, bi probal nekje kjer ni na očeh če nitro kaj poškoduje barvo.

a je blo to mogoče za Bežigradom,ker so moji tamali na ta način našprical avto,pa ni šlo nič dol :? , no sej zdej tega avta ni več pr hiši :D
Slika

Uporabniški avatar
ItaliaMACHINA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ItaliaMACHINA Ne apr 17, 2005 2:22 pm

prebarvaj avto v barvo balkona :)

pomoje bo samo poliranje pomagalo, ampak bo pošteno načelo lak
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne apr 17, 2005 2:56 pm

ItaliaMACHINA je napisal/-a:prebarvaj avto v barvo balkona :)

pomoje bo samo poliranje pomagalo, ampak bo pošteno načelo lak

Tudi že razmišljal, samo se mi barva nekako ne dopade. ;)

Vse skupaj bom z zelo malo nitrota spucal, pa pol opral avto pa še spoliral če bo treba.

Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Ne apr 17, 2005 4:34 pm

white špirit ali pa nitro, koliko pa se bo poznalo pa je odvisno od barve. Wite špirit ni nevaren, z njim spucam avto če je osvinjan od kakega bitumna če kje popravljajo cesto.
Kadar pa zunaj na dvorišču kaj takega delam, pa avto umaknem stran in to dovolj stran na moj drugi plac na travniku. Če švasam, fleksam ali pa da lavfa mešalec avte dam stran. Tudi prah od cementa ali apna ni nič kaj dobrodošel na avtu.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne apr 17, 2005 4:41 pm

killah bee je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Pri kolegu so imel problem, da je bil cel parkirplac avtomobilov od barve )šprical so in je veter nesel barvo) in so jih kar z nitrom opral. Probaj nekje, kjer se ne vidi če ti nitrorazredčilo poškoduje barvo.

poškoduje- preverjeno :( in to na malo starejšem avtu.
na novejšem pa mislim da tolko bolj. edino če uporabljate neka čudne fake nitre :D

Jah pr njih ni poškodval nobenga avta. Pač neki so šprical (kot firma) eno ogrodje in še opazil niso, da jim barvo nosi, dokler ni prišel en od lastnikov in začel sikat. Pol so šli pa do avtov, vidl da so zaj*** in probaval spucat z vsem živim, pa ni šlo dol. In na konc so rekl da če ne nardijo nč je treba tko al tko k ličarju vse te avte, in so probal še z nitrom in so spucal vse avtomobile. In to je blo nekje med 50 in 100 avtomobilov.

Tko da če bi bil jest na tvojem mestu, bi probal nekje kjer ni na očeh če nitro kaj poškoduje barvo.

a je blo to mogoče za Bežigradom,ker so moji tamali na ta način našprical avto,pa ni šlo nič dol :? , no sej zdej tega avta ni več pr hiši :D

Nop. Je blo izven LJ, pa raj ne povem kje, da se ne bi kdo spomnu kakih idej. Sam oni so spucal vse avtomobile. So se svetil ko da bi bli spolirani. :D
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne apr 17, 2005 5:44 pm

Sem zdaj ravno končal z havbo, ki sem jo čistil z nitrotom. Najprej nitro, potem pa sem spral 2× z vodo, pol še pa spoliral. Havba je zdaj OK. 8) Zdaj se še jutri spravim na druge dele pa bo.
Še vedno pa ne vem kaj bom z okni. Pikic je še pa još...
Probal z nohtom pa ne gre, se je zgleda malo bolj prilimalo.

reber:
Saj jaz tudi ko kaj takega delamo pri hiši vozim avto preko ceste z našega zemljišča.
Samo zdaj si niti približno nisem mislil da bom z čopičem naredil taki harakiri. :oops:

Iz vsega se nekaj naučiš ne :cry:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Po apr 18, 2005 7:54 am

pridi k meni ga boma na novo prešpricala v rjavo :D

lp robi

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To apr 19, 2005 12:09 am

Sej na šipah bi tut mogl z nitrotom jt stran.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov