Rjuhar je napisal/-a:Pokazite mi znamko, ki vam bo za 3 dni posodila avto vreden 6 mio SIT, da z njim brez nadzora divjate po cestah in namerno unicujete avto samo zato, ker ni vas. Passata, 407, BMWja, Merka, ... ne dobite niti za eno uro na samostojen test, tu pa simfate cez cisto vse, vkljucno z avtomobili pri tem, da noben od vas niti razmislja ne o nakupu novega avta.
Hmm... Takih, ki bi ti avto vreden 6mio+ posodili za tri dni res ni veliko. Se pa po mojih izkušnjah mednje uvrščata Citroen (C5 Break) in Renault (Vel Satis). Za kakšen dan ti ga pa brez večjih problemov posodijo praktično vsi (pa nisem nek biznismen niti star fotr).
Jaz pač od prodajalca pričakujem, da razume da ne vržem ravno vsak dan 6mio+ na mizo in da nisem zadovoljen z vsako stvarjo, ki bi mi jo oni hoteli podtakniti. Zato rabim avto vsaj en dan, da si ustvarim mnenje in tudi zato, da si ga ogleda še žena (ker gre pač za prvi avto pri hiši).
In zakaj sem tudi jaz malce pissed off?
Ker si pri Oplu tega še niso dobro razčistili. Želel sem imeti Signuma, ker sem včasih že imel Omego in bil z njo zadovoljen. Za odgovor so potrebovali en cel teden pa še potem je bil skrajno suhoparen: "Tega avta ni v akciji." WTF?!? Brez pojasnil ali opravičil. Pa zakaj ga potem lahko v obrazcu izbereš??? Pokličem na AT in se pozanimam kaj je zdaj to. Prodajalec butne ven, da tako pač je in po premisleku vpraša če bi mogoče raje Astro? Uau, a Astro pa lahko. Pogovora je bilo potem hitro konec. Rezultat? Čez kakšen mesec ali dva bom kupil avto. Opel vsekakor ni več v igri. Jeseni bo avto menjala tudi žena. V Oplov salon je sigurno ne bom napotil.