Debate, ki niso vezane na ostala področja...

zjerna
Nov uporabnik

klimatska naprava

Napisal/-a zjerna Sr apr 20, 2005 7:42 pm

Prosim, če mi kdo lahko pove kaj je narobe z klimatsko napravo, ki mi kar naprej nekaj piska predvsem pri nizkih vrtljajih. Pisk se pa sliši samo pri desnem zračniku, klima pa drugače normalno hladi, pretok zraka je tudi normalen.Imam pa octavio.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr apr 20, 2005 7:46 pm

Poskusi uprašati na http://venom18turbo.8.forumer.com/ škoda forum

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr apr 20, 2005 7:55 pm

hmmm a se sliši samo takrat ko je klima vklopljena ali tudi takrat ko je nimaš prižgane...ker če se sliši samo takrat ko klima lavfa,potem odpri havbo pa okol kompresorja mal posluši...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
car_freak
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a car_freak Sr apr 20, 2005 8:41 pm

Jaz sem imel podoben primer pri Xsari HDi, pri enem zracnku je cudno piskalo. Sem hotel iti ze na servis, potem pa ugotovim, ko premaknem malo zracnik, da je samo zrak pihal tako v sam zracnik in se je tako slisalo. Malo premaknes zracnik pa je! :-P
Upam, da je pri tebi isto.
BMW 4 EVER! - BRUMMMM!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr apr 20, 2005 8:42 pm

lahko da je cev d zračnika kje razpadla na kakem spoju in vrtinči zrak, ali pa to slišiš iz ventilatorja (pri nekaterih avtih začne cviliti v modulu v ventilatorju) in se to bol sliši d, ker je tam ventilator, PP filter :?: zamašen,...., loputa kroženja preveč zaprta, okvara eksanzijskega ventila klime, ... al dela vedno al samo, ko je vklopljen kompresor,

zjerna
Nov uporabnik

Napisal/-a zjerna Sr apr 20, 2005 9:19 pm

Zvok se pojavlja samo takrat, ko je klima prižgana. Če tisti trenutek klimo ugasnem je vse OK. Še bolj me pa bega to, da sedaj ko je vreme malce hladnejše tega problema ni, ko pa se temp. dvignejo preko 20 se pa zopet pojavi. Res se mi zdi, kakor, da se kakšen ventil pri klimi nebi odprl al kaj bi to bilo, nimam pojma, filter zraka je bil pa menjan.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov