Loopz je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Cliosport je napisal/-a:Ma te avtohiše nategujejo sam sebe. Bil sm enkrat pr podajalcu in je reku da mi ga odkupi po Eurotaxu... Valda je to najslabše kar ti lahka ponudi. Sem mu reku da pridem cež 5 minut nazaj. Šel sem na njihov park plac in pogledal podoben avto in šel nazaj not in mu reku; kaj un avto ma tud ceno po Eurotaxu al kaj? PA je sam zardelops: .
Valda morjo od nečesa žvet, ne pa da zaslužjo enmu avtu 10-20 posto. Tuki bi mogu bit za preprodajalce tak zakon, kot pri nepremičninah. 2 posto marže in pika
Tuki zelo velja rek, da bogati nimajo nikoli dovolj. V malgaju bi nas prikrajšal za 500k, krulc v moravčah nam je pa prodal puntota za 100k več, kot ga je kupu. S tem, da je mel cca 30k stroškov z popravilom.Za postrelt...
Al bi ga on mogu kupit za npr 1miljon in ga sel prodajat za 1000.005k al kaj, jao ej nekej pa morjo zasluzt. In ce je to tko dober biznis, zakaj potem vsi ne odpiramo avtomarkete
jaz, npr. sem mojega clia nedavno prodal avtohiši za 1.520.000 sit, čez par dni pa sem zasledil, da ga prodajajo za 1.590.000, s tem da so morali zamenjati hin ležaj, zrihtati poseden sedež, ga dati na kemično čiščenje zaradi grdega madeža na sedežu in še narediti servis (zadnji pri 50k km, avto je imel ob prodaji 70k km)...tako da mislim, da nekih blaznih denarjev tu ni, pravzaprav sem se vprašal ali se jim sploh splača...
sicer pa sem avto raje prodal avtohiši, mi vsaj ne bo čez 1 mesec prišel kdo težit, da mu je crknila žarnica...morda bi prek avtoneta dobil zanj pokojih 100k več, ampak moj čas in napor, ki bi ga vložil v to, je pa tudi nekaj vreden...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov